Oude Rome en Vaticaanstad, kleine groepstour, hele dag

Oude Rome en Vaticaanstad, kleine groepstour, hele dag

Product ID: 58522
Bespaar tot 20%

Vanaf € 115 € 92 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Duits, Engels, Frans, Spaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Sla de lange rijen bij het Colosseum en het Forum Romanum over
 • Leer over de geschiedenis van het keizerlijke Forum terwijl je door de ruïnes van oude tempels wandelt
 • Bewonder de meesterwerken van Michelangelo en Rafaël in de Vaticaanse Musea
 • Bekijk het oorspronkelijke straatniveau van het oude Rome in Piazza Pietra
 • Ontdek oude wereldkaarten in de Kaartengalerij
 • Denk in stilte na over Michelangelo's genialiteit in de Sixtijnse Kapel
 • Betreed de pauselijke vertrekken die door Rafaël geschilderd werden voor Julius II
 • Ga onder de koepel van een van de grote kathedralen van de wereld staan
 • Bewonder het goed bewaarde Pantheon en een paar tombes van belangrijke personen
Overzicht
Breng de dag door in gezelschap van paus en keizers tijdens een 6 uur durende tour van het oude Rome en Vaticaanstad. Bezoek 's ochtends de belangrijkste attracties van de stad, waaronder het Colosseum. Ontdek dan de hoogtepunten van de Vaticaanse musea.
Wat te verwachten
Reis terug naar de dagen van keizers en pausen, en zie de hoogtepunten van de pauselijke collecties op een 2-delige, 6 uur durende tour van Rome.

Begin uw hele dag tour in de Boog van Constantijn, en reis door het oude Rome als je terug te reizen naar de tijd van de Romeinse Republiek. Ontdek de enorme Colosseum (Flavian Amphitheatre) te ervaren van dichtbij de grootste arena bouwden de Romeinen. Uw gids zal 2000 jaar geschiedenis tot leven te brengen, het vertellen van verhalen van de hevige gevechten tussen mens en dier te zetten voor de verrukking van Romeinse burgers.

Dan, in de voetsporen van de Romeinse keizers op een wandeling door het keizerlijke fora. Leer hoe het was ooit het centrum van religieuze, politieke en commerciële leven in Rome. Hoor de geschiedenis van de tempel van Antoninus en Faustina. Leer het verhaal van de Tabularium. Ga naar de Tempel van Hadrianus, nu opgenomen in een gebouw in Piazza di Pietra, waar u de oorspronkelijke Romeinse straatniveau onder de grond kunnen zien.

Eindig je 's ochtends tour in het Pantheon, de majestueuze tempel van alle goden. In opdracht van Marcus Agrippa in 27BC, zijn massieve interieur en ingelegde marmeren vloeren is de thuisbasis van een begraafplaats sinds de Renaissance tijden, waar de graven van Raphael en de koningen van Italië te vinden.

Na een pauze voor de lunch, ga dan naar de Vaticaanse Musea om 's werelds meest waardevolle kunstcollectie te ontdekken. Sla de lange lijnen naar de musea te voeren, en een rondleiding in een groep van maximaal 12 personen voor een meer intieme ervaring. Verzameld door pausen gedurende vele eeuwen, de collectie omvat werken van Michelangelo, Raphael, en Bernini.

Zie legendarische fresco's van Michelangelo in de Sixtijnse kapel. Ga naar de achthoekige binnenplaats te kijken naar de Belvedere Apollo standbeeld. Ontdek de Griekse en Romeinse meesterwerken in de Pio Clementino Museum. Dwaal door de Galerij van wandtapijten Vlaamse wandtapijten te zien door de leerlingen van Raphael. Bewonder de werken van de oude cartografen in de Galerij van Maps.

Ga dan in de Basiliek St. Peter's om meer meesterwerken van Michelangelo, Raphael, en Bernini, met inbegrip van Michelangelo's "La Pieta 'onder de koepel van' s werelds grootste kerk zien.
Inbegrepen
 • 6 uur durende rondleiding (tour van 3 uur in de ochtend en van 3 uur in de middag)
 • Beëdigde gids
 • Toegang tot het Colosseum, het Forum Romanum en de Vaticaanse musea
Niet inbegrepen
 • Vervoer
 • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Je ontmoet je gids bij de Boog van Constantijn, aan de kant van het Forum Romanum en de Palatijn. Als je uit metrostation Colosseo komt, is het aan de overkant van de straat aan de rechterkant naast de Boog van Constantijn. Als je van de Via San Gregorio komt, bevindt het trefpunt zich aan de linkerkant van de Boog van Constantijn. Je herkent je gids aan het bord met 'Mea Tours'. Voor de middagtour in Vaticaanstad ligt het trefpunt op de hoek van de Via Sebastiano Veniero en de Via Leone IV (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Houd er rekening mee dat de St. Pieterbasiliek is gesloten van 07:00 tot 13:00 uur op woensdag tijdens de Pontificale audiëntie
• Knieën en schouders moeten te allen tijde bedekt zijn tijdens het bezoek
• De St. Pieterbasiliek is op 24 december en 31 december gesloten voor publiek
Bespaar tot 20%

Vanaf € 115 € 92 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (34 Beoordelingen)

Georganiseerd door

MEA Tour&Events

Product ID: 58522