Panoramabustour van Rome vanuit Civitavecchia-haven

Panoramabustour van Rome vanuit Civitavecchia-haven

Product ID: 51146

Vanaf € 29,50 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
7 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk de prachtige St. Pietersbasiliek en kies optioneel een tour van de binnenkant
 • Gooi een munt in de Trevi-fontein in het centrum van het Barokke Rome
 • Zie de buitenkant van het Colosseum en het Forum Romanum
Overzicht
Geniet van een hele dag-tour door Rome en ontdek de geschiedenis van het oude Rome tot de Barok-periode. Reis met een professionele gids in een comfortabele bus met airconditioning vanuit Civitavecchia-haven. Kies optionele tours van topattracties.
Wat te verwachten
Ga naar Rome op een full-daagse begeleide panoramische tocht van de Eeuwige Stad. U wordt verwelkomd door uw reisleider bij de haven Civitavecchia, waar u een comfortabele touringcar met airconditioning, die u zal nemen om een ​​van 's werelds mooiste, artistieke en charmante steden zullen aan boord.

De eerste stop is slechts een steenworp afstand van het Palazzaccio (Paleis van Justitie) in Piazza dei Tribunali. Vanaf hier kunt u de meest geavanceerde en imposante kasteel ooit gebouwd in Rome, Castel Sant'Angelo bewonderen.

In de omgeving zult u zich vergapen aan prachtige St. Peter's Basiliek van de top van de Via della Conciliazione. Feest uw ogen op de halfronde colonnades die St. Peter's Square, ontworpen en gebouwd door Bernini in de 17e eeuw te kaderen. Kies een optionele tour van de basiliek St. Peter's, met zijn barokke en renaissance gevel die het plein en de skyline met een perfect ontworpen koepel domineert.

Ontmoet uw reisleider op een aangewezen punt voor het tweede deel van de tour. Je rijdt naar Venetië Square, met zijn witgekalkte marmer monument gewijd aan Victor Emmanuel II, de eerste koning van Italië.

Maak een korte rit langs de zuidelijke rand van de stad, langs de tempel van Hercules en de kleine maar mooie Tempel van Portunus. Tijdens de rit, ziet u het Circus Maximus, een van de meest belangrijke oude stadions gebouwd tijdens de Romeinse periode.

Wanneer u bij de Via San Gregorio vindt u de beroemde Boog van Costantine en ernaast, een van de meest indrukwekkende en meest bezochte monumenten van Rome, het Colosseum te zien.

Ontmoet opnieuw met uw reisleider op een daartoe aangewezen punt en hoofd per bus naar het barokke centrum van Rome. Bezoek de Trevi-fontein, gebouwd door Nicola Salvi in ​​1762. Toss een munt in het water om ervoor te zorgen dat je op een dag zal terugkeren naar Rome!

De volgende op de route is een pauze voor een snelle lunch of gewoon een ijsje (gelato), als u verkiest.

Bewonder de ongelooflijk goed bewaarde Pantheon, gebouwd als een tempel met een enorme koepel. U kunt in te voeren om de graven van Victor Emanuell II en Raphael zien.

Je ziet het Piazza Navona met de 4 Rivieren fontein door Bernini, voor het beëindigen van uw bezoek aan Rome en weer terug naar de haven Civitavecchia.
Inbegrepen
 • Ophalen en afzetten in Civitavecchia
 • Vervoer per comfortabele bus met airconditioning
 • Tourleider
Niet inbegrepen
 • Toegang tot het Colosseum en het Forum Romanum
 • Voorrangstoegang tot de St. Pietersbasiliek
 • Lunch
 • Drankjes
Trefpunt

Je vindt je bus in Largo Della Pace, Civitavecchia, tegenover de brandweer (Vigili del Fuoco), bij het parkeerterrein. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op:
• Toegang tot het Colosseum en het Forum Romanum zijn niet inbegrepen in de prijs. Tijdens deze panoramische tour krijg je deze monumenten van buiten te zien
• Voorrangstoegang tot de St. Pieterbasiliek is niet inbegrepen. Deze kan vlak voor het instappen worden gekocht. De prijs is slechts 15 EUR per persoon
• De taal voor de tour in de Basiliek kan worden aangevraagd tijdens het boeken, voor het instappen in de bus
• Het is uiterst belangrijk dat je knieën, schouders, buik en decolleté bedekt zijn als je de basiliek wilt betreden. Het Vaticaan kan je anders de toegang weigeren
• Tijdens bijzondere evenementen in de St. Pietsssbasiliek worden rondleidingen niet toegelaten

Vanaf € 29,50 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (39 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Civita Tours

Product ID: 51146