Pompeii en Amalfikust: dagtrip kleine groep vanuit Rome
Belangrijke Informatie
Duur
13 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek Pompeii tijdens een wandeling met een archeoloog
 • Geniet van een prachtige tocht langs de kust van Amalfi en de stad Positano
 • Verken Positano en krijg tips over de beste plekjes om te bezoeken
Overzicht
Combineer avontuur en ontspanning tijdens deze dagtrip vanuit Rome naar Pompeii en de Amalfikust en ontdek 2 van Italië's meest interessante sites op één dag. Reis per comfortabele bus met airconditioning, met een kleine groep van maximaal 15 personen.
Wat te verwachten
Uw dagexcursie begint in Rome, waar je aan de leden van je kleine groep (maximaal 15) en de tour coördinator. Boord van de comfortabele bus met airconditioning en te ontspannen als je expert chauffeur gardes je naar het zuiden naar Pompeii.

Als je aankomt in Pompeii word je opgewacht door een deskundige lokale gids, met de hand geplukt voor hun kennis, enthousiasme en verhalen vertellen vaardigheden.

Met uw vooraf gereserveerde ticket, zult u Pompeii betreden zonder vertraging en maken een hemelsbreed voor de belangrijkste sites. Bezoek het Forum Romanum en de Tempel van Venus, en zie de wereldberoemde dood casts.

Een voordeel van het hebben van een lokale gids (een archeoloog met de eerste hand ervaring van de opgravingen) is dat je ook zult ontdekken sommige plekken dat veel andere bezoekers niet zien, zoals private eengezinswoningen, oude fast food restaurants, en zelfs een bordeel.

Tijdens de 2,5 uur durende rondleiding vindt u de topattracties van Pompeii te zien en te leren hoe het dagelijkse leven in deze oude havenstad. Kom hoe angstaanjagend te begrijpen en verwarrend het was toen de Vesuvius uitbarstte en bevroor de stad en haar inwoners in de tijd in 79 na Christus

Na uw Pompeii tour je hoofd af op een mooie rit langs de kust van Amalfi. Als je de bochten van een van de mooiste stations van Italië te navigeren, hoor je over de lokale geschiedenis en cultuur.

Stop in Positano, een pastelkleurige badplaats ligt op de kliffen die legendarische schrijvers als Shelley, Goethe en Steinbeck heeft geïnspireerd. Na een introductie van uw gids, met enkele tips over waar te lunchen en te winkelen eten, zul je vrije tijd om te doen wat je wilt hebben.

Linger meer dan een zeevruchten feest in een restaurant aan het strand of pak een panino te gaan en verken de kronkelende straatjes en ambachtelijke winkels.
Inbegrepen
 • Vervoer per comfortabele minibus met airconditioning
 • Express toegangskaarten voor Pompeii
 • 2,5 uur durende tour van archeologische site Pompeii met een deskundige gids
Niet inbegrepen
 • Vervoer van en naar hotel
 • Lunch
 • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 3 dagen van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Tot 28 februari 2017: Piazza Repubblica, voor de Space Cinema, naast Hotel Exedra Routebeschrijving: Piazza Repubblica is een centraal gelegen plein waar de rode metrolijn stopt (halte Repubblica) en ligt op loopafstand van het Termini-station. Vanaf 1 maart 2017: Bij caffè Piccarozzi, op de Piazza della Repubblica 62. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Als je met bagage reist en deze service wilt gebruiken als transfer naar Positano kun je voordat je boekt contact opnemen met je reisorganisator.

Lunch is niet inbegrepen tijdens deze tour. Je hebt tijd om te eten in Positano en je gids beveelt je met alle plezier een plek aan voor een volledige maaltijd of voor een snelle versnapering tijdens het shoppen.

Houd er rekening mee dat de volgorde van de te bezichtigen bezienswaardigheden kan veranderen.

Helaas is het niet mogelijk om deelnemers met lichamelijke beperkingen, rolstoelen of kinderwagens op deze tour mee te nemen.

Vanaf € 169 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (7 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Walks of Italy

Product ID: 53764