De meest originele tour van Rome met chauffeur

Rome: 3 uur durende tour in fiat 500 met chauffeur

Product ID: 38839

Vanaf € 180 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Duits

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Verken de historische straten van Rome per vintage Fiat 500
  • Krijg toegang tot gebieden die grote tourbussen niet kunnen bereiken
  • Bekijk bezienswaardigheden zoals het Colosseum, de Boog van Constantijn en Circus Maximus
Overzicht
Ontspan in jouw persoonlijke Fiat 500 terwijl je langs de meest spectaculaire attracties in Rome rijdt. Ontwijk de drukte van groepstours met de luxe van een persoonlijke chauffeur die je naar alle plekken brengt die je wilt zien in de oude stad.
Wat te verwachten
Voel je als Italiaanse royalty op een 3 uur durende privétour in de eeuwenoude stad Rome. Je privéchauffeur pikt je 200 meter van het Colosseum op en neemt je mee naar de meest indrukwekkende historische bezienswaardigheden van Rome.

Maak gebruik van de compacte grootte en het vouwdak van jouw Fiat 500 terwijl je vertrekt op jouw exclusieve tour. Zigzag door de oude straten van Rome om het Colosseum, de Boog van Constantijn en Circus Maximus te bekijken. Sta versteld van het geheime sleutelgat van de Aventijnheuvel en het aantrekkelijke Piazza dei Cavalieri di Malta. Rij over de Lungotevere, volg de oevers van de rivier de Tiber en bezoek de wijk Trastevere, waar de smalle geplaveide straten de meeste auto's afschikken - maar niet jouw Fiat 500!

Stop om een foto te maken of de pracht van de stad in je op te nemen met een cappuchino of twee wanneer je daar zin in hebt; jij bent de baas! Gedurende de tour zal jouw gids je korte uitleg geven over de historische bezienswaardigheden en je adviseren over de belangrijkste beslissing van de tour: waar je de beste gelato in Rome kan vinden!
Inbegrepen
  • Tour van 3 uur in vintage Fiat 500 met chauffeur
  • Verzekering
  • 1 koffie/cappuccino
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
Trefpunt
Wat je moet weten
De Fiat 500 heeft een vouwdak dus vergeet niet om een hoed mee te nemen om je tegen de zon te beschermen. Let op dat de precieze reisroute kan veranderen door verkeersomstandigheden of onvoorspelbare openbare gebeurtenissen.

Vanaf € 180 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (17 Beoordelingen)

Georganiseerd door

ROME 500 EXP

Product ID: 38839