Meer foto's

Vanaf € 10 per persoon

Rome: Baden van Caracalla & Villa Quintili combi ticket

Product ID: 62219
Belangrijke Informatie
Duur
7 dagen
Niet in de rij staan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Reis terug in de tijd naar het Romeinse Rijk en bezoek 3 Romeinse ruïnes
  • Bezoek de baden van Caracalla en staar ademloos naar één van de bestbewaarde Romeinse badhuizen
  • Bekijk het ronde mausoleom van Cecilia Metella
  • Ga naar de dramatische ruïnes van de Villa dei Quintili aan de Via Appia Antica
Overzicht
Reis terug in de tijd naar het Romeinse rijk en ontdek op je gemak de baden van Caracalla, tombe van Cecilia Metella en de Ville dei Quintili met dit combinatieticket geldig voor 7 dagen. Herbeleef de verhalen van keizers, gladiatoren en meer.
Wat te verwachten
Reis terug in de tijd naar het Romeinse rijk en beleef de verhalen van keizers, gladiatoren en Romeinse burgers bij het verkennen van 3 bekende attracties, beginnend bij de baden van Caracalla. Wissel je voucher om bij de ticketbalie van de baden van Caracalla en ontvang een gecombineerd entreeticket. Vervolgens ga je naar het thermencomplex voor deze must-see bezichtiging van de "Eeuwige Stad". De Thermae Antoninianae was één van de grootste thermale badhuizen van het Romeinse Rijk. Gebouwd in het zuiden van Rome op initiatief van Caracalla. De rechthoekige vorm is kenmerkend voor de keizerlijke badhuizen. Verken de overblijfselen van de baden op je gemak en zie de ruïnes van de verschillende baden (calidarium, tepidarium, frigidarium en natatio). Je ticket geeft ook toegang tot de dramatische overblijfselen van de Villa dei Quintili gelegen langs de route van de oude Via Appia Antica. De ruïnes van deze villa suburbana zijn zo uitgestrekt dat men bij de opgraving in eerste instantie dacht dat een stad gevonden was. De lokale bevolking noemde het "Roma Vecchia" (Oud Rome). De laatste plek waar je combinatieticket toegang tot geeft, is de tombe van Cecilia Metella (Mausoleum di Cecilia Metella), ook gelegen aan de Via Appia Antica. Dit cilindervormig mausoleum is in de 1e eeuw voor Christus gebouwd voor de adellijke dochter van Quintus Caecillius Metellus Creticus. Zij was de vrouw van Marcus Licinius Crassus, zoon van Marcus Crassus die diende onder Julius Caesar. Geniet van deze 3 bezienswaardigheden met één combinatieticket. Na je eerste bezoek heb je 7 dagen om elke plek te bekijken.
Rome: Baden van Caracalla & Villa Quintili combi ticket
Inbegrepen
  • Toegang tot de baden van Caracalla,Mausoleo di Cecilia Metella en Ville dei Quintili • 4 EUR boekingskosten (voor groepen t/m 13 personen)
Niet inbegrepen
  • Tour met gids
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Lever je voucher in bij de ticketbalie aan de Via delle Terme di Caracalla 52 (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Dit ticket geeft één keer toegang tot elke attractie en is geldig voor 7 dagen • Veiligheidscontrole voor toegang tot de bezienswaardigheden • Rugzakken, koffers of grote tassen mogen niet mee naar binnen • Neem een geldig identiteitsbewijs mee als je de hebt gekozen voor de het entreeticket met korting
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (11 Beoordelingen)

Georganiseerd door

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Product ID: 62219