Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Rondleiding

Rome: Caracalla-baden & Circus Maximus - privé of gedeeld

Activiteitenaanbieder: Touriks

Rome: Caracalla-baden & Circus Maximus - privé of gedeeld

Activiteitenaanbieder: Touriks
Snel uitverkocht

Vanaf € 49 per persoon

Snel uitverkocht

Ontdek twee van de beste vrijetijdsplekken van het Romeinse rijk met een deskundige gids. Voel je als een oude Romein in de kolossale baden en de voormalige speelplaats.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Frans, Portugees, Russisch, Chinees
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privé- of kleine groepen mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Ervaar de twee favoriete vrijetijdsplekken van de oude Romeinen
 • Verken de monumentale ruïnes van het Caracalla-complex
 • Ontdek het grootste stadion dat ooit door de mensheid is gebouwd
 • Voel je een uur lang een oude Romein in de kolossale baden
 • Kies een betaalbare privé- of kleine groepsreis
Volledige beschrijving

Dompel jezelf onder in een groen archeologisch gebied op een steenworp afstand van het Colosseum en verken twee van de favoriete vrijetijdsplekken van de oude Romeinen. Bespaar tijd met een snelle en complete rondleiding met insidertips. Laat je gids de indrukwekkende ruïnes van de best bewaarde baden in Rome tot leven brengen. Bewonder hun gigantische muren en dwaal door de monumentale kamers van het thermale complex Caracalla. Wees een oude Romein terwijl je de exacte stappen van een typische dag in de baden in de 3e eeuw na Christus doorloopt. Ontdek het bizarre aanbod van diensten die in deze oude spa worden aangeboden voor zowel lichaam als geest. Waardeer de architectonische grootsheid van het keizerlijke Rome en laat je verrassen door de capaciteiten van de oude ingenieurs. Leer meer over het arbeidsintensieve vloerverwarmingssysteem, ontdek de technieken die worden gebruikt om de gewenste temperatuur in elke kamer te behouden en bewonder de geometrische motieven op de prachtige mozaïeken overal. Ga vervolgens naar wat wordt beschouwd als de grootste structuur voor openbare spellen die ooit door de mensheid is gebouwd. Sta op de plek waar het Circus Maximus ooit bestond en leer meer over de glorieuze Romeinse "Ludi", de spectaculaire vieringen met meerdere locaties die meerdere dagen worden gehouden. Luister terwijl je gids verhalen vertelt over wagenrennen, gladiatorengevechten en het gejuich van het publiek terwijl je loopt op de grond waar ze vroeger plaatsvonden. Reis ten slotte terug in de tijd naar een quasi-legendarisch tijdperk vóór Rome zelf en ontdek de fundamenten van het circus in de vroege mythen en goden.

Inbegrepen
 • Toegangsprijzen voor de Caracalla-baden
 • Gesteriliseerde headsets om uw gids duidelijk te horen
 • Live archeoloog gids
 • Eén masker per persoon, indien nodig
 • Gebruik van handdesinfecterende gel tijdens de tour
 • Volledige assistentie ter plaatse
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen koptelefoon meenemen
  • Je moet een reisformulier invullen
  • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Ontmoet je gids bij de uitgang van het metrostation "Circo Massimo" voor het FAO-gebouw. Zoek naar een geel label met de naam van de lokale partner erop.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Bagage of grote tassen

  Goed om te weten

  • Deze activiteit kan worden geannuleerd in geval van ongunstige weersomstandigheden. Bij annulering krijgt u de keuze tussen een alternatieve datum of volledige terugbetaling.
  • Het is erg belangrijk dat deelnemers jonger dan 18 jaar en Europese burgers jonger dan 25 een officieel document (of een digitale kopie ervan) bij zich hebben.
  • Deze tour heeft maximaal 8 deelnemers.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,8 /5

  gebaseerd op 116 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,9/5
  • prijs / kwaliteit
   4,4/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Ik kocht deze tour als een verrassing voor mijn partner, omdat ik iets buiten de gebruikelijke toeristische paden wilde zien en onze honger naar archeologie wilde stillen. We hadden onze tour met Mario (in het Italiaans, we zijn Italiaans) en hoewel de dag niet op de beste manier begon omdat het een groot deel van de ochtend aan het gieten was, hadden we echt de tijd van ons leven. Mario is niet alleen een van de meest deskundige gidsen (zo niet de meest) die we ooit hebben ontmoet, maar hij is ook een echte tovenaar die ons terug in de tijd kan brengen om ons te laten zien en voelen wat een echte dag in het Caracalla-bad is zou zijn geweest, in het oude Rome. We vertrokken met dromerige ogen, niet in staat om het wonder dat we voelden te bevatten. Bedankt voor de ervaring Mario, we zullen het nooit vergeten! Grazie davvero!

  Verder lezen

  7 oktober 2021

  Omdat ik de enige persoon in de groep was, werd de tour niet geannuleerd en werd een privétour voor dezelfde prijs. Samuele is uiterst deskundig en bereid om zijn kennis te delen. De tour zou 1u30 duren. Het duurde uiteindelijk 2u30 (!) en was zeer informatief. Ik raad deze rondreis zeker aan. Bedankt Samuël!

  29 augustus 2021

  Visite très intéressante d'un site remarquable avec une guide très compétente. Malheureusement, les gardiens du site n'ont eu de cesse de rappeler que les thermes allaient fermer, plus d'une heure avant la fermeture officielle. (A grands renforts de messages assourdissants et de réflexions lourdes et désobligeantes). Très dommage comme manque de professionnalisme.

  Verder lezen

  7 november 2021

  Vertalen

  Product ID: 391234