Rondleiding

Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

Activiteitenaanbieder: Italy With Family

Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

Activiteitenaanbieder: Italy With Family
Snel uitverkocht

Vanaf € 64,30 per persoon

Snel uitverkocht

Krijg exclusieve toegang tot de arena van het Colosseum, waar je gids je kennis laat maken met de wonderen van de oude Romeinse spelen. Geniet van de begane grond van het Colosseum en ook van de tweede verdieping.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Vermijd de menigte en ga het Colosseum binnen via de achterdeur die rechtstreeks naar de arenavloer leidt
 • Voel de grootsheid van het oude Rome terwijl je over de trappen wandelt van degenen die vochten in gladiatorengevechten.
 • Luister naar je gids die onderhoudende en boeiende verhalen en legendes vertelt over deze plaatsen
Volledige beschrijving

Loop door de achterdeur van het Colosseum en ga rechtdoor de arenavloer op door de poort vernoemd naar Libitina, de godin van begrafenissen. Loop waar dode gladiatoren en dieren ooit werden weggevoerd.

Voel de grootsheid van het oude Rome onder je voeten terwijl je over de trappen wandelt van degenen die vochten in gladiatorengevechten. Geniet van verbluffend 360 graden uitzicht op het Colosseum. Kijk omhoog naar ruïnes die ooit gevuld waren met duizenden toeschouwers.

Maak uitstekende foto's, aangezien maar een beperkt aantal bezoekers er voor een bepaalde tijd kan zijn. Verken de algemene toegangsruimte met de begane grond, de tweede verdieping en een balkon met een verbluffend uitzicht over het Forum Romanum en de Boog van Constantijn.

Betreed het podium dat gereserveerd is voor de belangrijkste Romeinen boven de hoofdingang van de Arena en voel de spanning van het amfitheater. Laat je gids je een beeld van het verleden schetsen met boeiende verhalen en legendes.

Inbegrepen
 • Professionele, Engelssprekende gids
 • Koptelefoons om je gids duidelijk te kunnen verstaan
 • Toegangsprijs voor het Colosseum
 • Speciale toegang tot het beperkte gedeelte van de Colosseum Arena
 • Vervoer van en naar je hotel
 • Eten en drinken
 • Fooi
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet ofwel een bewijs van volledige vaccinatie, een bewijs van Covid-19-besmetting in de afgelopen 3 maanden óf een negatieve test, die bij aanvang van de activiteit niet ouder is dan 24 uur, overleggen
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten één van de volgende documenten kunnen overleggen: bewijs van volledige vaccinatie; bewijs van eerste vaccinatie die minstens 22 dagen geleden is toegediend; bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve PCR-test die niet meer dan 48 uur voor begin van de activiteit is uitgevoerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet je gids bij het kantoor van de lokale partner aan de Via del Colosseo 24. Het kantoor bevindt zich boven de tweede verdieping van het metrostation, net om de hoek van Caffè Roma.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart (of een kopie daarvan)

Niet toegestaan

 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Alle bezoekers moeten door de beveiliging gaan
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 384 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

We hadden een geweldige ervaring via Get Your Guide en onze fantastische gids Andrea. Ze bracht het Colosseum tot leven voor mijn man en mij. We dachten dat we het verhaal van het Colosseum kenden, maar Andrea legde de beweegredenen achter de keizers uit en waarom ze ervoor kozen om de openbare spektakels te houden. Ze wees erop welke delen van het Colosseum origineel waren en wat er in de loop der jaren was veranderd. We werden behandeld als VIP's en geven Andrea en haar ervaring een grondige eer. Alle medewerkers van het Colosseum leken haar te kennen en stonden ons toe om de kortere weg naar de geweldige uitzichten en de interessante items te nemen. Dit bezoek was een van de hoogtepunten van onze 2-weekse tour door Europa en het verschil was onze geweldige gids Andrea. Heel erg bedankt Get Your Guide!

Verder lezen

30 maart 2022

Bureau is makkelijk te vinden en dichtbij het Colosseum. Je kreeg een koptelefoon met twee oortjes. Veel informatie maar niet te veel de dame vertelde het ook erg leuk en was enthousiast waardoor je, je aandacht niet kon verliezen. Om ondergronds te gaan is toch wel echt de beste beleving en je gaat terug in de tijd. Echt de moeite waard om er heen te gaan’

Verder lezen

29 maart 2022

Zeer goede cursus in het Colosseum en het oude Rome. Niet aanbevolen voor mensen die moeilijk kunnen lopen en trappen kunnen lopen of aflopen. Ik betreur het alleen dat we in tegenstelling tot wat in het aanbod werd voorgesteld, geen rechtstreekse opmerkingen in het Frans hadden. De gids, zeer deskundig en vriendelijk, sprak alleen Engels, behalve voor vragen in het appartement.

Verder lezen

17 februari 2022

Product ID: 406423