Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Toegangsticket

Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

Activiteitenaanbieder: TICKETSTATION SRL

Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

Activiteitenaanbieder: TICKETSTATION SRL

Vanaf € 18 per persoon

Breng een dag door met het verkennen van Rome met een krachtige e-bike. Kies ervoor om uw e-bike-verhuur te combineren met een toegangsticket voor een attractie of een rondleiding.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Pools

Belevenis

Highlights
 • Geniet van de flexibiliteit en het plezier van het verkennen van Rome op de fiets
 • Ga verder en zie meer dankzij een krachtige e-bike
 • Kies uit 5 handige combo's
 • Duik in de geschiedenis van het oude Rome
Volledige beschrijving

Breng 3 uur op eigen gelegenheid door met het verkennen van Rome op de fiets. Upgrade je fietsavontuur met een virtual reality-ervaring in het Circus Maximus of met toegang tot de Thermen van Caracalla, Castel Sant'Angelo, de Catacomben of de Trevi Underground. Vind plezier voor alle leeftijden met optionele kinderzitjes en kinderfietsen.

Circus Maximale Virtual Reality Experience Combo

Voeg een kaartje toe aan je fietsverhuur en herbeleef de oude pracht van het Circus Maximus. Zet je VR-headset op en ga op een tijdreis van 40 minuten terug naar de keizerlijke periode van Rome door middel van augmented en virtual reality. Bekijk een van de belangrijkste monumenten in de Romeinse geschiedenis, het Circus Maximus, in al zijn historische fasen. Ervaar dit baanbrekende project, dat gebruikmaakt van interactieve weergavetechnologieën die nog nooit eerder in zo'n uitgestrekte buitenruimte zijn gebruikt. zie hoe beelden van het verleden overlappen met het heden. Bekijk de virtuele reconstructie van de Boog van Titus in zijn volle, vroegere hoogte.

Combinatie entreeticket Thermen van Caracalla

Kies ervoor om uw fietsverhuur te combineren met een toegangsbewijs voor een van de grootste en best bewaarde oude spa-complexen. Lees meer over hoe de spa werd gebouwd in 216 na Christus, de vele baden en kamers, en de verschillende reconstructies vóór de sluiting in 537 na Christus Kruip in de huid van een Romein en stel je voor dat je ontspant en studeert in de spa. Loop onder enorme bogen door en, dankzij de zeldzame, goed bewaard gebleven staat van de ruïnes, stel je mozaïekvloeren, marmeren zuilen en gangen voor met beelden

Castel Sant'Angelo Entreeticket met audiogids-combo

Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met het bezoek aan Castel Sant'Angelo met een audiogids. Ontdek de geschiedenis van dit oude fort en bewonder de schilderijen en beelden. Bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf het terras.

Catacomben Rondleiding Combo

Combineer uw 3 uur durende E-bike-huur met een rondleiding door de catacomben. Verken de Via Appia om de locatie te bereiken. Luister vanuit je gids naar de fascinerende geschiedenis en geheimen rond de uitgebreide tunnels met graven.

Trevi Underground Rondleiding Combo

Combineer je E-bike huur met een exclusieve rondleiding door de Trevi Underground. Bewonder de ruïnes die helemaal teruggaan tot het oude Rome. Ontdek alle geheimen van uw professionele archeoloog-gids.

Inbegrepen
 • Fietsverhuur voor volwassenen of kinderen voor 3 uur
 • City App audiogids
 • Entreeticket/rondleiding van extra attractie (indien optie geselecteerd)
 • Kinderzitjes voor leeftijden 0-5 jaar (indien toegevoegd)
 • Eten en drinken
 • Ophalen van accommodatie
 • Begeleide tour
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Alle deelnemers zijn verplicht FFP2-maskers mee te nemen en te dragen. Blauwe chirurgische maskers worden niet geaccepteerd

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat de laatste huur om 15:00 uur is
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,8 /5

gebaseerd op 6 beoordelingen

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ik had een geweldige ervaring met de nieuwe E-bike, ik werd niet moe en kon helemaal alleen en veilig in Rome rondlopen. De service is uitstekend en hield van aandacht. Ik had een beetje een probleem om de fiets aan te zetten, maar ze gaven me alle hulp die ik nodig had en kwamen veilig aan op de huurlocatie.

11 maart 2022

Echt een leuke manier om door Rome te reizen. Het gaat lekker snel, je kunt overal komen en het is een stuk comfortabeler dan een step! We hebben de fiets 3u gehuurd en deze tijd gaat hij makkelijk mee en (ongeveer 40km) had nog de helft van de batterij over. Echt een aanrader!

15 augustus 2021

Der Verleih lief ohne Probleme, sehr nettes und hilfsbereites Personal. In Rom sollte man allerdings nicht ohne guid mit dem Fahrrad unterwegs sein, da dies sehr gefährlich und anstrengend ist.

15 juli 2022

Vertalen

Product ID: 384522