Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Toegangsticket

Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

Rome: e-bike-verhuur van 3 uur met optionele attractiecombinatie

Vanaf € 38 per persoon

Breng een dag door met het verkennen van Rome met een krachtige e-bike. Kies ervoor om uw e-bike-verhuur te combineren met een toegangsticket voor een attractie of een rondleiding.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Audiogids inbegrepen
Engels, Italiaans, Spaans, Frans, Portugees

Belevenis

Highlights
 • Geniet van de flexibiliteit en het plezier van het verkennen van Rome op de fiets
 • Ga verder en zie meer dankzij een krachtige e-bike
 • Kies uit 5 handige combo's
 • Duik in de geschiedenis van het oude Rome
Volledige beschrijving
Breng 3 uur door met het verkennen van Rome op eigen gelegenheid op de fiets. Kies ervoor om je fietsavontuur te combineren met een unieke virtual reality-ervaring in Circus Maximus. Of combineer uw e-bike-verhuur met toegang tot de Thermen van Caracalla, Castel Sant'Angelo, de Catacomben of de Trevi Underground. Circus Maximale Virtual Reality Experience-combinatie Voeg een ticket toe aan uw fietsverhuur en beleef de oude pracht van het Circus Maximus opnieuw. Zet je VR-headset op en ga op een tijdreis van 40 minuten terug naar de keizerlijke periode van Rome door middel van augmented en virtual reality. Bekijk een van de belangrijkste monumenten in de Romeinse geschiedenis, het Circus Maximus, in al zijn historische fasen. Ervaar dit baanbrekende project, dat gebruikmaakt van interactieve displaytechnologieën die nog nooit eerder in zo'n uitgestrekte buitenruimte zijn gebruikt. zie hoe beelden uit het verleden elkaar overlappen met het heden. Bekijk de virtuele reconstructie van de Boog van Titus in zijn volledige, vroegere hoogte. Combo toegangskaartje voor Thermen van Caracalla Kies ervoor om uw fietsverhuur te combineren met een toegangsticket voor een van de grootste en best bewaarde oude spa-complexen. Lees meer over hoe de spa werd gebouwd in 216 na Christus, de vele baden en kamers en de verschillende reconstructies vóór de sluiting in 537 na Christus Verplaats jezelf in de schoenen van een Romein en stel je voor dat je ontspant en studeert in de spa. Loop onder enorme bogen door en stel je, dankzij de zeldzame, goed bewaarde staat van de ruïnes, mozaïekvloeren, marmeren zuilen en gangen voor met standbeelden Toegangsbewijs Castel Sant'Angelo met audiogids-combo Combineer uw e-bike-verhuur van 3 uur met het bezoek aan Castel Sant'Angelo met een audiogids. Ontdek de geschiedenis van dit oude fort en bewonder de schilderijen en standbeelden. Bewonder het adembenemende uitzicht over de stad vanaf het terras. Catacomben Rondleiding Combo Combineer uw 3 uur durende e-bike-verhuur met een rondleiding door de catacomben. Verken de Via Appia om de locatie te bereiken. Luister van je gids naar de fascinerende geschiedenis en geheimen rondom de uitgestrekte tunnels met graven. Trevi Underground Guided Tour-combinatie Combineer je E-bike-verhuur met een exclusieve rondleiding door de Trevi Underground. Bewonder de ruïnes die helemaal teruggaan tot het oude Rome. Ontdek alle geheimen van uw professionele archeoloog-gids.
Inbegrepen
 • Fietsverhuur van 3 uur
 • Audiogids City App
 • Entreeticket / rondleiding met extra attractie (als een combo-optie is geselecteerd)
 • Eten en drinken
 • Ophalen van accommodatie
 • Begeleide tour
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 14 jaar
 • Mensen die slecht ter been zijn
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat de laatste huur om 15:00 uur is
 • Minimumleeftijd is 14 jaar oud
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5 /5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Echt een leuke manier om door Rome te reizen. Het gaat lekker snel, je kunt overal komen en het is een stuk comfortabeler dan een step! We hebben de fiets 3u gehuurd en deze tijd gaat hij makkelijk mee en (ongeveer 40km) had nog de helft van de batterij over. Echt een aanrader!

15 augustus 2021

Georganiseerd door

Product ID: 384522