Meer foto's

Vanaf € 75 per persoon

Dagtour naar Rome en Vaticaan vanaf Civitavecchia

Product ID: 11061
Belangrijke Informatie
Duur
8 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Neem alle belangrijkste bezienswaardigheden van Rome in slechts één dag in je op
  • Bewonder de indrukwekkende St. Pietersbasiliek van buitenaf
  • Ontdek het Piazza di Spagna en beklim de Spaanse Trappen
Overzicht
Bekijk alle mooie en fascinerende bezienswaardigheden van Rome en het Vaticaan op een dagexcursie vanaf Civitavecchia. Je gids zal je de St. Pietersbasiliek, het Pantheon, het Colosseum, en nog veel meer bezienswaardigheden van de Eeuwige Stad laten zien.
Wat te verwachten
Je tour van Rome begint in de haven in Civitavecchia en komt in 7 uur langs de belangrijkste en meest interessante bezienswaardigheden van de Italiaanse hoofdstad.

De eerste halte is het St. Pietersplein in het Vaticaan. Hier krijg je de mogelijkheid om de majestueuze Sint-Pietersbasiliek te bewonderen (alleen de buitenkant). Vervolgens zul je het Piazza Venezia bezoeken, waar het Graf van de Onbekende Soldaat en het nationale monument van Vittorio Emanuele II staat, de eerste koning van een verenigd Italië.

Daarna ga je naar het Theater van Marcellus, een noemenswaardige constructie gesitueerd tussen rivier de Tiber en het Capitool, voordat je gids je verder leidt door de Joodse Getto. De gids zal tijdens de tour vertellen over de geschiedenis.

Dan ontdek je de grote opgraving bij Largo di Torre Argentina, de zogenoemde 'Area Sacra'. Hier kunnen overblijfselen worden gevonden van 4 tempels. Ontdek de interessante geschiedenis achter de opgravingen voordat je verdergaat naar het beroemde Pantheon. Deze majestueuze tempel, bijna 2000 jaar oud, is het best bewaarde overblijfsel van de Romeinse Oudheid in de stad, en één van haar meest indrukwekkende bezienswaardigheden. Bewonder de imposante toegangsweg, en, als de tijd het toestaat, ontdek de tempel dan ook van binnen en zie marmer van over de hele wereld.

Je laatste stop is bij het beroemde Colosseum, het beroemdste amfitheater ter wereld. Observeer het van buiten en kom meer te weten over de gruwelijke spelen van het Oude Rome - er vonden gladiatorengevechten, venationes (dierenjacht) en zelfs executies plaats! Het is zowel historisch als bouwkundig gezien een zeer interessante plek. Rond je tour af door het Forum Romanum te bezoeken en de Boog van Constantijn, en neem een aantal gedenkwaardige foto's.
Inbegrepen
  • Comfortabele tourbus
  • Tourgids
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
  • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De haven van Civitavecchia, bij de informatiedesk, vlakbij de halte van de shuttlebus. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• In het geval dat de tour niet kan plaatsvinden als gevolg van een vertraging van de boot, zal geen restitutie worden gegeven

• Met uitzondering van het Pantheon, zijn de bezoeken aan de bezienswaardigheden alleen aan de buitenkant

• Door de lange wachttijden wordt de St. Pietersbasiliek alleen bekeken aan de buitenkant

• Draag goede schoenen. De loopafstand is ongeveer 2,5 km
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (150 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Seadreams Excursions LTD

Product ID: 11061