Rome: Gladiatoren school

Rome: Gladiatoren school

Vanaf $115,55 per persoon

Ga naar school in Rome en word een gladiator. Geschikt voor volwassenen en kinderen, en deze leuke 2-uur durende les leert je vechten als een krijger in het Antieke Rome, terwijl je meer leert over het leven in de imperiale stad, Romeinse wapens en meer.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Instructeur
Engels, Italiaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Train om een gladiator te worden aan de Via Appia Antica in Rome
 • Krijg zwaardvechten onder de knie
 • Hoor over het leven van gladiatoren in het Antieke Rome
Volledige beschrijving
Ga terug naar school, maar wel naar een heel bijzondere school! Tijdens deze leuke 2-uur durende cursus in de gladiatoren school aan de oude Via Appia in Rome leer je een Romeinse vechter te worden. Deze cursus is geschikt voor kinderen en volwassenen en 2 uur lang waan je je een krijger, met een gladiatoren tuniek en je leert zwaardvechten - op veilige manier natuurlijk. Na een korte introductie tot de Romeinse geschiedenis, leer je de basistechnieken van het zwaardvechten net als een echte gladiator. In elke sessie wordt het leven van een gladiator beschreven en krijg je de beste tips voor technieken met Romeinse wapens.
Inbegrepen
 • Museumbezoek
 • Gladiator training
 • Certificaat• Drankjes

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Gruppo Storico Romano, Via Appia Antica, Rome. Dichtstbijzijnde bushalte: Appia Antica-Travicella (lijn 118 of lijn 218)

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 / 5

  gebaseerd op 167 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   5.0/5
  • prijs / kwaliteit
   4,3/5
  • dienstverlening
   4.6/5
  • organisatie
   4,7/5
  Sorteren op

  Zoals geadverteerd, gladiatorentraining gericht op kinderen. Begonnen met ongeveer een half uur in een museum over de geschiedenis van gladiatoren. Ik maakte me hier een beetje zorgen, maar de gids benadrukte het bloed en de bloederigheid en hield de kinderen gefixeerd. Dit werd gevolgd door een reeks oefeningen op het oefenterrein - hindernissen natuurlijk. Daarna enkele basis schermlessen en aan het eind een gladiatortoernooi. Er was een groep van ongeveer 20 van ons daar voor deze sessie, iedereen had een geweldige tijd. Ik heb begrepen dat dit voor hen groot was. Vooral kinderen nemen het mee, maar er was een stel zonder kinderen en een paar vaders die het meenamen met de kinderen. Perfect voor de energieke set van 6 tot 13 jaar oud, als je kinderen kleiner of minder gefocust zijn, raad ik aan om een volwassene mee te nemen. Als deze jongens aan het eind houten oefenzwaarden zouden verkopen, zouden ze een (figuurlijke) moord kunnen plegen. Ik heb dit al aan meerdere vrienden aanbev

  Verder lezen

  7 januari 2020

  We hielden allemaal van de gladiatortraining. We hebben betaald voor onze zoon om deel te nemen, maar de instructeur heeft ons allemaal betrokken ... plezier voor het hele gezin! Er deden 3 jongens mee en hun families, dus een mooie grote groep. Ik nam meer dan honderd foto's. dit zal een van die herinneringen zijn waar we nog lang over zullen praten.

  Verder lezen

  7 januari 2020

  Mijn kinderen (leeftijd 10 en 13) hadden echt een geweldige tijd op Gladiator school. De tijd was echt goed gestructureerd, beginnend met een inleiding tot het oude Romeinse leven, daarna enkele zwaardvechtlessen (houten zwaarden), en uiteindelijk één op één vechten met een opgevuld zwaard en schild. De instructeur was deskundig, erg vermakelijk en geduldig. We zouden het zeker aanbevelen.

  Verder lezen

  7 november 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 34663