Rome: Legenden van het Pantheon-tour, 3 uur
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek de tempel van alle goden tijdens een tour van Rome's Pantheon
 • Maak een wandeling naar Rome's Piazza Montecitorio om het Mausoleum van Augustus te zien
 • Bezoek het Ara Pacis-altaar gewijd aan de Romeinse godin van de vrede
 • Bekijk het gebouw van de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden
 • Bewonder Bernini's klokgevel van het Palazzo Montecitorio
 • Leer iets over de minder bekende geschiedenis van het oude Rome
Overzicht
Ontdek de legenden van het Pantheon van Rome tijdens een 3 uur durende tour en zie het best bewaarde monument uit het Oude Rome van binnen en van buiten. Wandel dan naar de Piazza Montecitorio en het Mausoleum van Augustus, en eindig bij de Ara Pacis.
Wat te verwachten
Ontdek het best bewaarde monument van het oude Rome op een tour van het Pantheon. Gelegen op het terrein van een gebouw in opdracht van Marcus Agrippa tijdens het bewind van Augustus, werd het huidige gebouw voltooid door de keizer Hadrianus rond 126 na Chr. Hadrian behield originele inscriptie Agrippa's, wat leidt tot verwarring over de datum van de bouw.

Eenmaal binnen het Pantheon, zal uw gids de geschiedenis van de tempel van alle goden uit te leggen. Horen hoe Agrippa begon de bouw na de Slag van Actium (31 vC) als onderdeel van een complex in zijn Campus Martius. Er wordt gedacht dat het Pantheon, samen met de Basiliek van Neptunus, waren Agrippa's "Sacra Privata" in plaats van "Aedes publicae" (openbare gebouwen).

Blijf de Palazzo Montecitorio op de zetel van de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden te zien. Het paleis werd oorspronkelijk ontworpen door Gian Lorenzo Bernini voor kardinaal Ludovico Ludovisi (de neef van paus Gregorius XV). Echter, het werk gestopt na de dood van Gregory XV in 1623, en werd niet hernieuwd tot het pausschap van paus Innocentius XII (Antonio Pignatelli).

Zie Bernini's toevoeging van een klokgevel boven de hoofdingang, en horen over stevige anti-nepotisme beleid Innocent XII. Meer informatie over de Curia Apostolica (pauselijke rechtbank), en hoe het gebouw werd later gebruikt als het hoofdkwartier van de Governatorato di Roma, het stadsbestuur tijdens de pauselijke periode. Bekijk de opgegraven obelisk van de Horologium van Augustus, nu bekend als de "Obelisk van Montecitorio," van Pius VI geïnstalleerd in 1789.

Ga naar het grafmonument van het mausoleum van Augustus, oorspronkelijk gevestigd in het noordelijke deel van de Campus Martius. Het mausoleum werd begonnen door Augustus in 28 voor Christus bij zijn terugkeer uit Alexandrië, na de verovering van Egypte en het verslaan van Marco Antonionella in de Slag van Actium in 31 voor Christus. Verwijzingen naar het hellenisme worden bevestigd door de beslissing om een ​​dynastieke begraafplaats vergelijkbaar met die van Alexander de Grote in het Mausoleum van Halicarnassus, gebouwd rond 350 voor Christus ter ere van koning Mausolus richten.

Eindigen op de Ara Pacis Augustae altaar gewijd aan de Romeinse godin van de Pax (Vrede). In opdracht van de Romeinse Senaat in 13 voor Christus tot de terugkeer van Augustus naar Rome na 3 jaar in Hispania en Gallië eren, werd de Ara Pacis ingewijd op 30 januari 9 voor Christus, en weerspiegelt de visie van Augustus van de Romeinse civiele religie.
Inbegrepen
 • Gids
 • Headsets (voor groepen van meer dan 6 personen)
Niet inbegrepen
 • Ophalen en afzetten
 • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Vanaf € 35 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (12 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Partyamo Tours

Product ID: 58147