Activiteit

Rome: openbare pauselijke audiëntie

Activiteitenaanbieder: Gray Line I Love Rome

Rome: openbare pauselijke audiëntie

Activiteitenaanbieder: Gray Line I Love Rome
Snel uitverkocht

Vanaf € 35 per persoon

Snel uitverkocht

Ervaar een unieke ontmoeting op audiëntie bij paus Franciscus. Deel een multiculturele en religieuze ervaring terwijl je samen met mensen uit de hele wereld naar de audiëntie luistert.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Gastheer of -vrouw
Spaans, Duits, Engels

Je belevenis

Highlights
 • Maak de emoties mee van een publieke audiëntie met paus Franciscus
 • Samen met toegewijde katholieken uit de hele wereld
 • Participeer in een van de meest spirituele tradities ter wereld
 • Geniet van stille momenten om te bidden of na te denken
Volledige beschrijving

Beleef een meeslepende ervaring in de katholieke traditie, bekijk paus Franciscus zelf en kom meer te weten over de unieke geschiedenis van Vaticaanstad. Doe mee aan deze ervaring op woensdag pauselijke audiëntie. De audiëntie vertegenwoordigt een zeer intens contactpunt tussen de paus en de gelovigen die uit de vier hoeken van de wereld komen. Paus Franciscus en de kardinalen gaan door de menigte heen om het podium te bereiken en begroeten en zegenen mensen in verschillende talen, met hymnes en homilieën. Met vooraf gereserveerde tickets voor dit uiterst populaire evenement, zal je gids je helpen toegang te krijgen tot de best mogelijke stoelen en een audioapparaat. De audiëntie mag worden gevierd op het majestueuze Sint-Pietersplein of in de toegewijde Nervi-zaal, naar gelang het Vaticaanse schema. Op het Sint-Pietersplein loop je ook langs de monumentale Engelenburcht en langs de Via della Conciliazione, zodat je de St. Pieter vanaf de achterkant bereikt en de veiligheidscontrolepunten passeert bij Vaticaanstad. Je gids vertelt je de verhalen en de geheimen van het Vaticaan, stelt voor waar je moet zitten en helpt je ondanks de drukte om toch vlot een plaats te vinden. Aan het einde van de audiëntie, rond 11:30-11:45 uur, ontmoet je je gids opnieuw op Via della Conciliazione 48 om het audioapparaat terug te brengen.  Tickets voor de pauselijke audiëntie zijn gratis, maar er is veel vraag naar. Het plannen van je eigen aankomst voor dit evenement kan heel moeilijk zijn. Reserveer van tevoren met deze ervaring om ervoor te zorgen dat je deel kunt nemen aan deze eenmalige beleving Je kunt er ook voor kiezen om deze speciale ochtend te combineren met een middagbezoek aan de nabijgelegen charmante Sixtijnse kapel en de Vaticaanse Musea, of aan het andere icoon van Rome: het Colosseum.

Inbegrepen
 • Reservering en ophalen van de tickets voor de pauselijke audiëntie
 • Gegarandeerd toegang tot de audiëntie
 • Professionele gids
 • Voorrangstickets voor het archeologische gedeelte
 • Fooi en persoonlijke uitgaven
 • Ophaalservice bij hotel

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Het is belangrijk om je gepast te kleden voor deze activiteit.
 • Deze activiteit vindt alleen plaats als de paus in het Vaticaan is.
 • Er is geen gids bij, dus je hoort geen commentaar in je eigen taal (de taalkeuze is nodig om de groepen te coördineren).
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 /5

gebaseerd op 161 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,4/5
 • prijs / kwaliteit
  3,5/5
 • dienstverlening
  3,6/5
 • organisatie
  3,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Wandeltocht door Rome naar Vaticaan

Opgehaald van ons hotel, werden we naar het ontmoetingspunt gereden om ons bij de rest van de reisgroep aan te sluiten. We waren met een grote groep (25+) die door de straten van Rome liepen langs iconische locaties. Onze gids was vriendelijk, maar vanwege de grootte van de groep en een defect microfoonsysteem dat meer uitschakelde dan het inschakelde, hoorde ik vrijwel niets dat hij te zeggen had. Toch was het een aangename ochtendwandeling door de stad. De tour eindigt in het Vaticaan en vanaf daar waren we alleen om onze weg terug te maken.

Verder lezen

28 december 2018

Geweldige ervaring

Het was goed om dit kaartje online te hebben gekocht voor een pauselijk publiek, omdat we geen tijd en middelen hebben om het gratis kaartje te krijgen. Het is het betalen waard in plaats van het gedoe van het krijgen van het gratis kaartje te doorlopen. We werden opgehaald bij het hotel en we hadden een gids die ons onderweg ook enkele historische plaatsen liet zien.

Verder lezen

2 juni 2016

Der Treffpunkt war sehr gut zu finden und ein sehr überschaubarer Ort. die Reiseführer waren sehr freundlich und kompetent und konnten sehr gut Deutsch sprechen. Um die Wartezeit zu verkürzen haben wir zahlreiche Informationen über den Vatikan und Rom bekommen, das war sehr informativ. Die Reiseleiter waren sehr bemüht uns gute Plätze für die Audienz zu besorgen, das hat super geklappt. Fazit: eine sehr gute Möglichkeit für alle die sich in Rom nicht auskennen und noch kurzfristig zur Audienz gehen wollen und das nicht alleine! Danke für diese schöne Erfahrung!!!

Verder lezen

12 februari 2020

Vertalen

Product ID: 9293