Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Privétour

Rome: privétour van een halve dag door luxe Mercedes

Rome: privétour van een halve dag door luxe Mercedes

Vanaf € 200 per persoon

Zie Rome per luxe Mercedes tijdens een privérondleiding van 4 uur. Verken het Colosseum, het Forum en de Spaanse Trappen als VIP en bekijk alle belangrijke hoogtepunten van de Eeuwige Stad met een professionele Engelssprekende chauffeur.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels
Inclusief ophaalservice
Uw hotel in Rome
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privégroep

Belevenis

Highlights
 • Pas uw reisschema aan uw interesses aan
 • Bewonder het historische Colosseum en leer meer over de geschiedenis van je gids
 • Bekijk alle hoogtepunten van Rome, inclusief de Trevifontein en vele beroemde pleinen
Volledige beschrijving
Bekend als de 'Eeuwige Stad' en voor 'La Dolce Vita', lijdt het geen twijfel dat Rome schoonheid tot in de perfectie doet. Mooie mensen, prachtige gebouwen en prachtig eten zijn allemaal te zien, waar je ook kijkt. Tijdens deze privérondrit in een Mercedes met chauffeur krijg je de rode loperbehandeling, zoals het hoort. U bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Trevifontein, Vaticaanstad en Piazza Navonna. Uw Engelssprekende chauffeur brengt u naar het historische centrum van Rome, waar u de Piramide van Caius, de ruïnes van de Caracalla-baden en het centrale plein van de stad op Piazza Venezia zult bezoeken. Stop bij het Colosseum, misschien wel het grootste en beroemdste monument van de stad, en hoor verhalen over hoe in het oude Rome ongeveer 50.000 toeschouwers betoverd zouden zitten terwijl gespierde gladiatoren het opnemen tegen angstaanjagende wilde beesten. Pauzeer op een uitkijkpunt met uitzicht op het Forum, waar talloze zuilen en bogen de religieuze, burgerlijke en commerciële onrust van het keizerlijke Rome hebben overleefd. Gooi een muntje in de Trevifontein om er zeker van te zijn dat je op een dag terugkomt. De locatie voor beroemde scènes in de Audrey Hepburn-film "A Roman Holiday", de barokke fontein is een van de mooiste ter wereld. Rijd vervolgens langs de Spaanse Trappen en de Piazza di Spagna. Kijk uit naar de meest uitgebreide winkels van Italië in het chique gebied terwijl je doorrijdt naar het Pantheon en het opmerkelijke Piazza Navona. Ontworpen door Bernini, werd het gebouwd over de overblijfselen van het voormalige stadion van Domitianus, de plaats van bizarre en bloeddorstige spektakels. Kijk vol ontzag naar de symmetrie van Piazza San Pietro en de enorme omvang van 's werelds grootste kerk in St. Peters.
Inbegrepen
 • Een fijne Mercedes-limousine
 • Engelssprekende chauffeur/gids

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Korte broeken
  • Mouwloze shirts

  Goed om te weten

  • Gelieve respectvol te kleden voor het bezoeken van religieuze monumenten; lokale gewoonte vereist het bedekken van knieën en schouders
  • Comfortabele wandelschoenen aanbevolen
  • Alle reizen kunnen op aanvraag gepersonaliseerd en/of gecombineerd worden. Om klanten de beste service te bieden, zal de Engelssprekende chauffeur/gids doorlopend commentaar geven op wat u ziet en u voldoende tijd geven om elke site te bezoeken, zodat u de dure kosten van het inhuren van een privégids vermijdt.
  Georganiseerd door

  Product ID: 13794