Rondleiding

Rome: semi-privétour "Bernini Mysterie"

Rome: semi-privétour "Bernini Mysterie"

Vanaf € 75 per persoon

Ontdek de mysteries van Rome tijdens een tour langs de oude bezienswaardigheden van de stad, geïnspireerd door Dan Browns bestseller "Het Bernini Mysterie". Volg de route van de hoofdpersoon, Robert Langdon, langs het pad van de Illuminati.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3.5 - 4 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Duits, Italiaans
Ophaalservice optioneel
Ophaalservice bij hotels gelegen binnen de Aureliaanse Muren.

Belevenis

Highlights
 • Volg het spoor van Dan Brown's bestseller door Rome
 • Neem een begeleide tour langs het pad van de Illuminati
 • Geniet van een mix van geschiedenis en literatuur met een deskundige, lokale gids
Volledige beschrijving
Verken Rome in de voetsporen van Robert Langdon in Dan Brown's bestseller "Angels and Demons" ("Het Bernini Mysterie"). Deze tour van 3,5 uur begint bij het Pantheon, waar Robert Langdon, de hoofdpersoon in Dan Browns bestseller, arriveert nadat hij een aanwijzing verkeerd heeft begrepen. Zijn eigenlijke bestemming was de kerk van Santa Maria del Popolo, de tweede stop tijdens je tour. De kerk staat bekend om de Chigi Kapel, waarin Langdon de eerste dode kardinaal vond, gebrandmerkt met het woord "aarde" op zijn borst. Je volgende stop is de Sint-Pietersbasiliek, het centrum van het Christendom. Midden op het Sint-Pietersplein vind je een obelisk omringd door een windkompasroos. Op de westelijke tegel vond Langdon een tweede dode kardinaal, gebrandmerkt met het woord "lucht". Vervolgens bezoekt Langdon het geheime Vaticaanse archief, op zoek naar informatie over de Illuminati. Vanuit het Vaticaan ga je op weg naar de kerk van Santa Maria della Vittoria, waar je Bernini's sculptuur de "Extase van de Heilige Theresa" ziet. Dit was de plek waar Langdon de derde kardinaal vond, gebrandmerkt met het woord "vuur". Je gids neemt je mee naar de belangrijkste locaties in het oude stadscentrum, inclusief de Piazza Repubblica en Piazza Navona, waar je Bernini's indrukwekkende Vierstromenfontein en de obelisk ziet. In het boek vindt Langdon hier de laatste dode kardinaal, gebrandmerkt met het woord "water". Van de Piazza Navona ga je naar de laatste stop, de Engelenburcht, een verzamelplek voor de Illuminati, waar je over de passetto, de geheime gang naar Vaticaanstad, hoort. Deze afkorting werd in het verleden door pausen als vluchtweg gebruikt. In het boek is het een verstopplek van de moordenaar.
Inbegrepen
 • Lokale gids
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice (binnen de Aureliaanse muren)
 • Tour met een kleine groep
 • Toegang tot de Engelenburcht
 • Fooien (niet verplicht)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Voor de kerk Santa Maria della Vittoria, Via Venti Settembre 17, 00187 Rome.

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 175 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  3,2/5
 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • veiligheid
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Gids (Laura) professioneel zeer voorbereid en aardig, ze vergezelde ons op de prachtige plekken van de tour met grote professionaliteit, warme maar draaglijke dag, plaatsen bezocht door echte wereldwonderen ... ten zeerste aanbevolen ANGELS AND DEMONS-tour .... Jammer voor de sluiting van de kerk van Santa Maria della Vittoria voor werken….

Verder lezen

19 juni 2021

Am Ende unseres Wochenaufenthaltes in Rome nach den vielen Besichtigungen nochmals die Stadt abzulaufen mit einem Thema und einem sehr belesenen und einem grossen Wissen gesegneten Guide, war eine Bereicherung und schöne Abrundung unserer Reis. Die Geschichte von Robert Langdon en irgendwie auch die Vielschichtigkeit von Rom so packend erzählt, dass wir fasziniert und mit unseren Füssen am Ende zufrieden ankamen. Ich habe noch nie zuvor eine so lebendige Tour erlebt und kann nur jedem raten, an dieser Tour teilzunehmen.

Verder lezen

3 december 2020

Het is het waard! Comfortabele schoenen zijn vereist, de tocht is erg lang qua afstand en duur. We zagen twee kerken die we met een normale (gedrukte) reisgids nooit zouden hebben gevonden. De uitleg en uitleg die onze gids hierover gaf, was uitstekend en barstte van de oneindige kennis zonder leerzaam te zijn. De verwijzing naar het boek van Dan Brown werd keer op keer gemaakt. Ook de weg door de mooie straten van Rome was geweldig. We hadden door de hoofdstraten kunnen lopen, maar onze Romeinse vrouw wilde ons haar prachtige stad laten zien.

Verder lezen

13 oktober 2020

Georganiseerd door

Product ID: 59571