Rondleiding

Rome: semi-privétour "Bernini Mysterie"

Activiteitenaanbieder: Romaetravel

Rome: semi-privétour "Bernini Mysterie"

Activiteitenaanbieder: Romaetravel
Snel uitverkocht

Vanaf € 75 per persoon

Snel uitverkocht

Ontdek de mysteries van Rome tijdens een tour langs de oude bezienswaardigheden van de stad, geïnspireerd door Dan Browns bestseller "Het Bernini Mysterie". Volg de route van de hoofdpersoon, Robert Langdon, langs het pad van de Illuminati.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 4 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels, Italiaans

Belevenis

Highlights
 • Volg het spoor van Dan Brown's bestseller door Rome
 • Neem een begeleide tour langs het pad van de Illuminati
 • Geniet van een mix van geschiedenis en literatuur met een deskundige, lokale gids
Volledige beschrijving

Verken Rome en volg het spoor van Robert Langdon in Dan Browns bestseller Angels and Demons. De 3,5 uur durende tour begint bij het Pantheon, waar Robert Langdon, de hoofdpersoon van Dan Browns bestseller, arriveert met een verkeerd begrepen idee. Zijn beoogde bestemming was de kerk van Santa Maria del Popolo, en dat is de tweede halte van de tour. De kerk staat bekend om de Chigi-kapel, waar Langdon de eerste dode kardinaal vond, gebrandmerkt met het woord aarde op zijn borst. Stop vervolgens buiten de Sint-Pietersbasiliek, het centrum van het christendom. Midden op het Sint-Pietersplein staat een obelisk omgeven door een windkompasroos. Op de ovale tegel van de westelijke ponente vond de hoofdpersoon nog een dode kardinaal, gebrandmerkt met het woord lucht.

Hierna gaat Langdon de geheime archieven van het Vaticaan binnen om informatie over de Illuminati te zoeken. Vanuit het Vaticaan ga je naar de kerk van Santa Maria della Vittoria, waar je het beeldhouwwerk van Bernini, Estasi di Santa Teresa, zult zien. Hier vond Langdon de derde dode kardinaal, die was gebrandmerkt met het woord vuur. Je gids neemt je mee langs de belangrijkste plaatsen in het oude stadscentrum, waaronder het Repubblica-plein en het Navona-plein, waar je Bernini's prachtige Fontein van de 4 Rivieren en de obelisk zult zien.

Volgens het boek vindt Langdon hier de laatste dode kardinaal, gebrandmerkt met het woord water. Vanaf Navona Square ga je naar de laatste halte, Castel Sant'Angelo, een verzamelplaats van de Illuminati, en hoor je over de passetto, een verborgen doorgang die naar Vaticaanstad leidt. Deze kortere weg werd door vroegere pausen gebruikt als een manier om te ontsnappen, en in het boek wordt het gebruikt als een schuilplaats voor de moordenaar.

Inbegrepen
 • Lokale gids
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice (binnen de Aureliaanse muren)
 • Tour met een kleine groep
 • Toegang tot de Engelenburcht
 • Fooien (niet verplicht)
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Voor de kerk Santa Maria della Vittoria, Via Venti Settembre 17, 00187 Rome.

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 226 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • Vervoer
  3,2/5
 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • veiligheid
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Gids (Laura) professioneel zeer voorbereid en aardig, ze vergezelde ons op de prachtige plekken van de tour met grote professionaliteit, warme maar draaglijke dag, plaatsen bezocht door echte wereldwonderen ... ten zeerste aanbevolen ANGELS AND DEMONS-tour .... Jammer voor de sluiting van de kerk van Santa Maria della Vittoria voor werken….

Verder lezen

19 juni 2021

Am Ende unseres Wochenaufenthaltes in Rome nach den vielen Besichtigungen nochmals die Stadt abzulaufen mit einem Thema und einem sehr belesenen und einem grossen Wissen gesegneten Guide, war eine Bereicherung und schöne Abrundung unserer Reis. Die Geschichte von Robert Langdon en irgendwie auch die Vielschichtigkeit von Rom so packend erzählt, dass wir fasziniert und mit unseren Füssen am Ende zufrieden ankamen. Ich habe noch nie zuvor eine so lebendige Tour erlebt und kann nur jedem raten, an dieser Tour teilzunehmen.

Verder lezen

3 december 2020

Het is het waard! Comfortabele schoenen zijn vereist, de tocht is erg lang qua afstand en duur. We zagen twee kerken die we met een normale (gedrukte) reisgids nooit zouden hebben gevonden. De uitleg en uitleg die onze gids hierover gaf, was uitstekend en barstte van de oneindige kennis zonder leerzaam te zijn. De verwijzing naar het boek van Dan Brown werd keer op keer gemaakt. Ook de weg door de mooie straten van Rome was geweldig. We hadden door de hoofdstraten kunnen lopen, maar onze Romeinse vrouw wilde ons haar prachtige stad laten zien.

Verder lezen

13 oktober 2020

Product ID: 59571