Rome: hop on, hop off-bezienswaardighedentour

Rome: hop on, hop off-bezienswaardighedentour

Vanaf € 32 per persoon

Zie de bezienswaardigheden van Rome in je eigen tempo met een hop on, hop off-bus met open bovendek. Maak gebruik van 2 buslijnen door het historische centrum en bezoek plekken als de Spaanse Trappen, de Vaticaanse Musea en het Colosseum.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 - 3 dagen
Begintijd 09:00
Directe bevestiging
Audiogids optioneel
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Arabisch, Portugees, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Bewonder de monumenten van de 'eeuwige stad' vanuit een bus met open bovendek
 • Neem deel aan vier verschillende gratis begeleide wandelingen
 • Kom meer te weten over de geschiedenis van Rome door opgenomen audiocommentaar in 9 talen
 • Stap op en af bij 8 verschillende haltes
 • Ervaar een heel nieuw perspectief op de stad op een panoramische nachttour met het Deluxe 3-daagse ticket
Volledige beschrijving
Zie alle bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad' met dit ticket voor een bus met open bovendek. Stap zo vaak je wilt op en af bij de bezienswaardigheden die jij het liefst wilt zien en ontdek de meest betoverende buurten van de stad. Kom meer te weten over de geschiedenis van Rome en de beroemde bezienswaardigheden met het audiocommentaar aan boord (beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees, Arabisch en Portugees). Kies tussen de ticketopties Classic, Premium en Deluxe. Ontdek de beroemdste bezienswaardigheden van de 'eeuwige stad'. Bussen rijden elke dag van 09:00 tot 19:00 uur van maart tot oktober en van 09:00 tot 18:00 uur van november tot april, waarbij de eerste en laatste bussen vertrekken vanaf treinstation Termini. Stap af bij het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Of ga naar de Engelenburcht en loop verder naar de Sint-Pietersbasiliek. Gooi een muntje in de Trevifontein en bewonder de monumenten van de Piazza Venezia. Als bonus krijg je ook nog 4 begeleide wandelingen bij elk ticket. Wandelroute 1: Het Vaticaan en Sint-Pietersplein: je gaat langs Castel Sant'Angelo en ziet de belangrijkste plekken in en rond Vaticaanstad en je bereikt de Sint-Pieter. Wandelroute 2: Het Pantheon en Piazza Navona: je begint tegenover Castel Sant'Angelo en ontdekt het geweldige Piazza Navona en het Pantheon. De tour eindigt bij Piazza Venezia Wandelroute 3: het Forum Romanum en het Colosseum: je begint bij Piazza Venezia en gaat langs de majestueuze Altare della Patria, het Forum Romanum en je eindigt voor het Colosseum Wandelroute 4: Piazza Barberini en de Spaanse trappen: de tour begint bij Piazza Barberini leidt naar het beroemde Piazza di Spagna. Zie de prachtige Spaanse trappen Het Classic ticket omvat 1 dag hop on, hop off-plezier in het centrum van de stad en 4 begeleide wandelingen om Rome te voet te verkennen. Kies het Premium ticket voor 2 dagen hop on, hop off-plezier bij alle routes, plus de genoemde begeleide wandelingen. Met de optie Deluxe ticket krijg je de mogelijkheid om Rome te ontdekken met 3 dagen hop on, hop off-bus op alle lijnen, de gratis begeleide wandeltochten en het genieten van een panoramische nachttour. City Center Line: 1. Treinstation Termini  2. Piazza Indipendenza 3. Santa Maria Maggiore 4. Colosseum 5. Circo Massimo 6. Piazza Venezia 7. Vaticaan 8. Ludovisi/Spaanse trappen 9. Piazza Barberini Paarse lijn/Catacomben-lijn: 1. Treinstation Termini 2. Santa Maria Maggiore 3. Colosseum 4. Porta San Sebastiano/Museo della Mura 5. Catacomben en Kerk van San Sebastiano 6. Caffarella Park 7. Domine Quo Vadis-kerk 8. Thermen van Caracalla 9. Circus Maximus 10. Piazza Venezia
Inbegrepen
 • 1, 2 of 3-daagse hop on, hop off-busticket
 • Panoramische avondtocht (indien optie geselecteerd)
 • Voorrangstickets Colosseum (indien optie geselecteerd)
 • 4 gratis wandelingen (in het Engels)
 • Audiocommentaar in meerdere talen
 • Plattegrond van Rome
 • Wifi aan boord
 • App met live bustracking
 • Poncho (in geval van regen)
  Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19

  Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Roken
  • Roken in het voertuig
  • Alcohol en drugs

  Goed om te weten

  • Als gevolg van de COVID-19-maatregelen kunnen het vertrekrooster en de route gewijzigd zijn. Ook kunnen sommige haltes zijn geschrapt. Actuele informatie is beschikbaar via de website of app van de lokale partner.
  • Tickets zijn, afhankelijk van de geboekte optie, geldig voor 1, 2 of 3 dagen
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,3 / 5

  gebaseerd op 1655 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Vervoer
   4.0/5
  • prijs / kwaliteit
   4/5
  • veiligheid
   4,4/5
  • dienstverlening
   4.3/5
  Sorteren op

  Het was handig om de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome te verkennen. De bus was schoon en de mensen waren behulpzaam. Ik was teleurgesteld dat we geen live rondleiding hadden, het was allemaal vooraf opgenomen. Merkte ook op dat sommige bussen vaker roteerden tussen busstations. Over het algemeen was het een goede manier om de stad te verkennen.

  Verder lezen

  12 februari 2020

  Het was een geweldige keuze voor een rondreis door Rome, gezien de minder dan 4 uur die ik in de stad had. Het was leuk dat ze ook gratis wandeltochten aanbieden met een deskundige gids. Filippo was zeer goed geïnformeerd over de bezienswaardigheden van Piazza Barberini. Ook was Mauricio zeer behulpzaam tijdens mijn aankomst op het busstation Termini. Zou zeker de Big Bus Tour of Rome aanraden!

  Verder lezen

  9 december 2019

  Fantastisch!

  Ik raad iedereen aan om dit aan het begin van de vakantie te doen. Zo krijg je een goed overzicht van de stad en kan je daarna makkelijk bepalen wat je nog allemaal wilt zien en waar je naar toe wilt. Genoeg opstap punten en goede uitleg bij elke plek. Echt een aanrader!!

  27 juli 2019

  Georganiseerd door

  Product ID: 66064