Rome: Tivoli-villa's en UNESCO Jewels-tour

Rome: Tivoli-villa's en UNESCO Jewels-tour

Product ID: 58665

Vanaf € 68 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits

Ophaalservice

Bel 24 uur van tevoren voor het ontvangen van je ophaaltijd (alleen beschikbaar voor centraal gelegen hotels binnen de Aureliaanse Muren). Het ophalen van het hotel kan al een uur voorafgaand aan de tour beginnen. Sta klaar in je hotel lobby 10 minuten voor de geplande ophaaltijd.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek de verblijven waar de adel uit het oude Rome en de Renaissance zich voor de zomer terugtrokken
 • Ga naar keizer Hadrianus' 'ideale stad' in de Villa Adriana
 • Bekijk de spectaculaire waterpartijen van de Villa d'Este
 • Wandel langs prachtige grotten en nimfen in een schitterend voorbeeld van een Italiaanse tuin
Overzicht
Verken de zomervilla's van de Romeinen in de Oudheid en de Renaissance tijdens een 5-uur durende tour van Tivoli vanuit Rome. Ontdek de fraaie tuinen van de Villa d'Este en de ruïnes van de Villa Adriana, en reis terug naar de tijd van het Romeinse Rijk.
Wat te verwachten
Ontdek de prachtige villa's van Tivoli die teruggaat tot de tijd van de Romeinen en de Renaissance dateren op een halve dag tour van Rome.

Naar aanleiding van een pick-up van uw hotel in de hoofdstad, de overdracht door comfortabele vervoer naar het stadje Tivoli op slechts een paar kilometer van het centrum van de stad. Ontdek een prachtige natuurlijke omgeving tussen de "Eeuwige Stad" en de hoge heuvels ten oosten van Rome.

Stop bij de opmerkelijke architecturale complex van de Villa Adriana, gebouwd in de 2e eeuw na Christus door keizer Hadrianus. Vergapen aan de verschillende bouwstijlen, met invloeden uit Egypte, Rome en Athene. Ontdek hoe het is ontworpen als een "ideale stad", en ontdek enkele van de symbolen van de oudheid.

Ga dan naar de Renaissance-stijl Villa d'Este en ontdek de paleisachtige omgeving, omringd door een spectaculaire terrasvormige tuin. Geniet van de schoonheid van de cascades, water tanks, en fonteinen. Bewonder een meesterwerk van de Italiaanse tuinarchitectuur, en de talrijke nimfen, grotten en fonteinen die werden geïnspireerd door de tuinen van Babylon.
Inbegrepen
 • Vervoer
 • Gids
 • Toegangsbewijzen
 • Ophaalservice vanaf centraal gelegen hotels in Rome
 • Headsets
Niet inbegrepen
 • Fooien
Wat je moet weten
De tour begint om 08:30 uur op dinsdag, donderdag en zaterdag. Bel 24 uur van tevoren voor het ontvangen van je ophaaltijd (alleen beschikbaar voor centraal gelegen hotels binnen de Aureliaanse Muren).

Het ophalen van het hotel kan al een uur voorafgaand aan de tour beginnen. Sta klaar in je hotel lobby 10 minuten voor de geplande ophaaltijd.

Als je hotel niet verblijft in een centraal gelegen hotel, ga dan naar het I Love Rome/GrayLine kantoor in Via Vittorio Emanuele Orlando 95 tegenover het Grand Hotel (metrolijn A, halte Repubblica).

Deze tour kan geboekt worden in het Engels, Frans, Spaans en Duits.

Vanaf € 68 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (12 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Gray Line I Love Rome

Product ID: 58665