Toegangsticket

Rome: toegangsticket Thermen van Caracalla en Pemcards

Rome: toegangsticket Thermen van Caracalla en Pemcards

Vanaf € 16,20 per persoon

Verken een van de best bewaarde publieke badhuizen in het Oude Rome in je eigen tempo Zie de overblijfselen van prominente gebouwen, zoals het openluchtzwembad, de natatio.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken de ruïnes van de Thermen van Caracalla in je eigen tempo
 • Leer meer over de gewoontes in de Romeinse thermen
 • Zie de overblijfselen van opmerkelijke gebouwen, zoals de warme en koude dompelbaden
Volledige beschrijving
Verken de overblijfselen van het tweede grootste publieke badhuis in het Oude Rome met een toegangskaartje voor de Thermen van Caracalla Reis terug naar de tijd van het Romeinse Rijk en leer over de geschiedenis van de thermische baden die gebouwd werden in het jaar 216, onder de keizers Septimius Severus en zijn zoon Caracalla. Onderzoek de ruïnes in je eigen tempo en zie de overblijfselen van prominente gebouwen die door de Romeinen tijdens het baden werden gebruikt, waaronder het frigidarium met koud water, het caldarium met heet water en het tepidarium met vloerverwarming.
Inbegrepen
 • Entreeticket voor de Thermen van Caracalla
 • Ansichtkaart
 • Rondleiding met gids
 • Audiogids

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Wissel je smartphonevoucher bij de kassa van Bath of Caracalla in voor een officieel toegangsbewijs. Om uw digitale ansichtkaart Pemcards te downloaden, kunt u de instructies hier volgen: https://www.coopculture.it/it/prodotti/invia-una-cartolina-per-condividere-la-bellezza/

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • U moet door een veiligheidscontrole om de archeologische vindplaats te betreden
 • Rugzakken, koffers en grote tassen zijn niet toegestaan
 • Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u het gereduceerde toegangsticket kiest
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 150 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,8/5
 • dienstverlening
  4,3/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Prachtige website. Alles moest destijds luxe zijn. Uiteindelijk hebben we vandaag niets meer uitgevonden. Aan de andere kant, het ticket voor jongeren van 18-25 jaar op getyourguide: € 9,50 terwijl het € 2 is als het direct bij de ingang van de site wordt genomen.... Vergeet niet om virtuele headsets mee te nemen voor het bezoek.

17 augustus 2022

perfect weinig mensen erg leuke en interessante activiteit aan de andere kant geen draadbreuk, zelfs niet met de kaartjes .... ze zijn niet gewend om aanwezig te zijn. als je de virtual reality-helm neemt of je ziet hoe de site vroeger was en nu kost het je 7e per masker, naar mijn mening is één voor 2 voldoende, je kunt het masker 75 minuten gebruiken omdat ze er maar weinig hebben. dus als je wat later aankomt, moet je wachten tot ze terugkomen. aarzel niet om het terug te brengen als hij het verandert als ze er nog wat op voorraad hebben natuurlijk. het werkt met dergelijke Huawei-laptops. Deze site zal aan populariteit winnen omdat het erg goed is en momenteel weinig bezocht, dus het is heel erg aangenaam. het bevindt zich bij de halte net na het Colosseum met de metro.

Verder lezen

29 februari 2020

Mooie bezichtiging waarbij het lang niet zo druk is als de andere grote plekken in Rome. Heel bijzonder om dit grootste gebouw te bekijken en te realiseren hoe het vroeger zo lang geleden is geweest. Het is wel aan te raden om de audio guide of VR guide erbij te halen om de benodigde informatie te ontvangen. Daarnaast is het aan te raden om wat later op de dag te gaan als het een hele hete dag is, anders is het vrij pittig.

Verder lezen

18 augustus 2019

Product ID: 232922