Rome: Tour van de Galleria Borghese kleine groep 3 uur

Product ID: 60186

Vanaf € 48 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Sla de lange rijen over voor de Galleria Borghese, een van Rome's populairste musea
  • Geniet van een intieme, kleine groepsrondleiding met maximaal 12 personen
  • Bewonder de beelden en schilderijen van Caravaggio, Bernini, Rafaël en vele anderen
  • Geniet vanaf het Pincio-terras van een spectaculair uitzicht op Rome
  • Hoor hoe kerken en ateliers van kunstenaars zonder aanleiding werden leeggeplunderderd
Overzicht
Ontdek de meesterwerken in een van Rome's mooiste musea tijdens een rondleiding van 3 uur door de Galleria Borghese. Zie de beelden, schilderijen en mozaïeken vloer van kunstenaars zoals Canova, Bernini en Caravaggio en een van Rome's mooiste villa's.
Wat te verwachten
Sla de lange rijen om een ​​van de meest populaire musea in Rome op een 3-uur durende rondleiding van het Museo e Galleria Borghese (Galleria Borghese).

Is gevestigd in een prachtige villa net buiten de Porta Pinciana, is de collectie is beschreven als de "Koningin van alle particuliere kunstcollecties." Een van de meest interessante, charmant, elegant en compact kunstmusea in Rome, de collectie is noch chronologisch gerangschikt, noch zeer coördineren. In plaats daarvan is een persoonlijk, liefdevol afgestemd collectie die de persoonlijkheden en smaken van 2 personen onthult: Gian Lorenzo Bernini, de grootste van de barokke kunstenaars; en Scipione Borghese kardinaal, de grootste kunstverzamelaar, die de Romeinse barok gestart.

Ontdek zijn passie voor kunst, waarvoor hij een onfeilbaar instinct had, en zijn gewetenloosheid bij het verkrijgen van de kunstwerken die hij wilde bezitten. Hoogtepunten van het museum zijn vele, maar onder andere Raffaello's "Vrouw met de Eenhoorn," Domenichino's "Diana", Botticelli's "Madonna en Kind," en Caravaggio's "David."

Bewonder Bernini's "Apollo en Daphne," Canova "Paolina," en Tiziano's "Amor Sacro & Amor Profano." Hoort een nooit eindigende drama van onnoemelijke verhalen over kunst wordt gestolen uit kerken, kunstenaars worden verzonden naar de gevangenis, hun ateliers verwoest door Borghese verbeurdverklaringen, mysterieuze sterfgevallen, en andere verhalen van intriges en passie die uitleggen hoe de barokke soms meer dan het leven zelf zou kunnen gaan kosten.
Inbegrepen
  • Skip-the-line-toegangsbewijs
  • Engelstalige gids
Niet inbegrepen
  • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Je ontmoet je gids bij de hoofdingang van de Galleria Borghese op de Piazzale del Museo Borghese De eenvoudigste manier om het trefpunt te bereiken is per taxi, maar van boven aan de Spaanse Trappen is het ook goed te voet te bereiken. Verlaat het metrostation Spagna en loop de trap af. Sla linksaf, volg de borden door het park naar de Galleria (ongeveer 20 minuten lopen) Zorg dat je ten minste 15 minuten voor de rondleiding begint bij het trefpunt bent. De gids vertrekt op tijd en wacht niet op mensen die te laat zijn. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Camera's en tassen zijn niet toegestaan in de Galleria Borghese en moeten voor de tour worden achtergelaten in de garderobe en daarna weer worden opgehaald
• Door de trappen is deze tour niet geschikt voor minder validen • Er kunnen maximaal 12 personen aan deze kleine groepstour deelnemen
• Deze tour is alleen beschikbaar in het Engels.
• De rondleiding vindt plaats in
alle weersomstandigheden

Vanaf € 48 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (40 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Alwaysrome

Product ID: 60186