Belangrijke Informatie
Duur
45 minuten
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Ophaalservice

Ophaalservice bij je hotel in Rome. Vervoer per gedeelde minibus met airconditioning vanaf je hotel (binnen de Aureliaanse muren).

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Zorg voor een stressvrije aankomst in Rome met een handige gedeelde transfer van Vliegveld Fiumicino
  • Geniet van deur-tot-deur service tegen betaalbare prijzen
  • Ontspan in een minibusje met airconditioning terwijl jouw chauffeur door Rome's beruchte verkeer navigeert
  • Krijg persoonlijke aandacht in een luxueuze minibus voor 8 personen
  • De transfers zijn 7 dagen per week beschikbaar
Overzicht
Zorg voor een stressvrije aankomst of vertrek in Rome en boek een comfortabele, handige gedeelde transfer van Vliegveld Fiumicino naar het centrum van de stad of omgekeerd. Bespaar tijd en geld op taxi's en geniet van professionele deur-tot-deur service.
Wat te verwachten
Ontspan met een comfortabele, gedeelde pendeldienst van Vliegveld Fiumicino direct naar jouw hotel in het centrum van Rome. Vermijd de stress van Rome's beruchte verkeersproblemen met een eigen chuaffeur.

Het is niet nodig om tijd te verspillen met het zoeken naar een taxi, of onderhandelen over prijzen. Het boeken van jouw transfer zal je gemoedsrust geven. Er kunnen maximaal 8 passagiers meereizen, zo krijg je gegarandeerd persoonlijke aandacht.

Het vinden van jouw chauffeur is makkelijk. Wanneer je uit de aankomsthal komt zul je hem zien staan met een bordje met jouw naam erop. Bovendien zorgt het systeem ervoor dat je samen reist met andere mensen die ook naar dezelfde geografische locatie gaan. Dit is een unieke dienst die je snel en goedkoop naar jouw bestemming zal brengen.

Op verzoek kan er gezorgd worden voor kinderzitjes, babyzitjes en stoelverhogers. Alle voertuigen hebben airconditioning voor jouw gemak. Wanneer je aankomt op jouw bestemming ben je ontspannen en weer opgeknapt om aan jouw vakantie of zakenreis te beginnen. De dienst is ook beschikbaar voor de terugreis.
Inbegrepen
  • Vervoer per gedeelde minibus met airconditioning vanaf jouw hotel (binnen de Aureliaanse muur) naar Vliegveld Fiumicino of omgekeerd
Niet inbegrepen
  • Fooien
Trefpunt

Verzamel in de aankomsthal bij Terminal 3. Een medewerker wacht je op met een bord waar je naam op staat. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Je moet de juiste vluchtinformatie doorgeven en de klantenservice op de hoogte stellen van veranderingen. De aanbieder van de dienst is niet verantwoordelijk voor gebrek aan informatie.

Het is aan te bevelen dat je de bus naar Vliegveld Fiumicino ten minste 3,5 uur voor vertrek van jouw vlucht boekt.

Houd er rekening mee dat er geen restitutie wordt gegeven voor annuleringen minder dan 72 uur voorafgaand aan de geplande dienst.

Er wordt geen vergoeding gegeven voor gemiste vluchten, bussen, treinen enz.

Vanaf € 7,50 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1122 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Welcome Italy

Product ID: 34898