Toegangsticket

Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel: ticket zonder wachtrij

Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel: ticket zonder wachtrij

Vanaf € 32 per persoon

Sla de lange wachtrijen over en betreed de Vaticaanse Musea met voorrangstoegang. Je krijgt een kaart en een korte introductie en kunt daarna zelfstandig de musea en de Sixtijnse Kapel verkennen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging

Belevenis

Highlights
 • Sla de lange wachtrijen voor de ticketbalie van de Vaticaanse musea over
 • Houd meer tijd over om de Sint-Pietersbasiliek en de Sixtijnse Kapel te verkennen
 • Wandel in je eigen tempo door de musea
 • Gebruik de handige plattegrond om de meesterlijke kunstwerken te vinden
Volledige beschrijving
Kies dit ticket als je er graag zelf op uittrekt en de Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel zonder gids wilt bezoeken. Met dit ticket kun je de wachtrijen overslaan voor toegang tot deze wereldberoemde plaats.  Stel je eigen programma samen met dit ticket voor de hele dag, een plattegrond en een korte introductie, zodat je helemaal klaar bent om in je eigen tempo van de beroemde kunstcollecties in de musea te genieten. Begin met het verkennen van de ruimtes waar de meeste groepsrondleidingen nooit komen, zoals de schilderijen in de Pinacoteca en het Etruskische museum, of breng meer tijd door om de mooie omgeving van de beroemde Cortile della Pina en de kaartengallerij te bewonderen.  Geen bezoek aan het Vaticaan is compleet zonder een bezoek aan het hoogtepunt, de Sixtijnse Kapel. Je ticket biedt toegang tot de kapel en je introductie omvat informatie over wat je tijdens je bezoek aan deze prachtige schat kunt bekijken.
Inbegrepen
 • Voorrangsticket en reserveringskosten voor de Vaticaanse musea
 • Plattegrond van de musea en informatie over de Sixtijnse Kapel
 • Vervoer van/naar je hotel
 • Gids
 • Fooien
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers van 12 jaar en ouder moeten een in de EU geldige Reinforced Green Pass met een verifieerbare QR-code laten zien. De Reinforced Green Pass kan alleen worden verkregen met het uploaden van een bewijs van vaccinatie óf een bewijs van Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden naar de Green Pass- of Covid Certificate-app
 • Alle deelnemers zijn verplicht FFP2-maskers mee te nemen en te dragen. Blauwe chirurgische maskers worden niet geaccepteerd
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig identiteitsbewijs meenemen (bijv. paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of studentenkaart)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet elkaar onderaan de trappen tegenover de ingang van de Vaticaanse Musea. De trappen liggen naast Caffè Vaticano op de hoek van Viale Vaticano en Via Tunisi. De dichtstbijzijnde metrohalte is lijn A (Ottaviano - Musei Vaticani). Aankomst per taxi: gelieve de chauffeur te vragen om je af te zetten bij de "Ingresso dei Musei Vaticani on Viale Vaticano". Het trefpunt bevindt zich aan de overkant van de ingang van het museum, onderaan de brede trap naast Café Vaticano.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Als je bij het Vaticaan aankomt, volg dan de borden naar de aparte "Partners Entrance"
 • Alle bezoekers moeten door een veiligheidscontrole, vergelijkbaar met op een vliegveld. Tijdens het hoogseizoen kan de wachttijd voor de veiligheidscontrole oplopen tot 30 minuten.
 • Er gelden kledingvoorschriften in de Vaticaanse Musea. Zowel mannen als vrouwen dienen hun knieën en schouders te bedekken. De lokale partner kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor geweigerde toegang als gevolg van onjuiste kleding.
 • Deelnemers in een rolstoel of met een andere beperking waarvoor speciale hulp nodig is kunnen helaas niet mee.
 • Kinderwagens kunnen niet meegenomen worden.
 • Tickets zijn vaak snel van tevoren uitverkocht. Boek nu om teleurstelling te voorkomen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,8 /5

gebaseerd op 155 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,5/5
 • dienstverlening
  4/5
 • organisatie
  3,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het was echt moeilijk om de gids te vinden omdat er geen beschrijving was van wie je moest zoeken. De mensen die echt aan het werk waren, waren zo overweldigd door het aantal mensen dat ze ons negeerden totdat ik erop stond en toen ze onbeleefd waren en zeiden dat we bijna te laat waren om deel te nemen aan de tour ... we waren er op dat moment bijna 20 minuten geweest .

Verder lezen

6 oktober 2019

Geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring, gemakkelijk om het ontmoetingspunt te vinden en tourcoördinator Sarena was zeer behulpzaam en gids (Sorry, ik herinnerde me haar naam niet, maar ze droeg een zwarte vlag met polka dot-vlag als identificatie) die ons maken naar Vaticaanstad gaan, was erg aardig en gaf alle nodige informatie voor een zelfgeleide tour

Verder lezen

29 april 2019

We kwamen aan zoals afgesproken op het ontmoetingspunt, maar konden nergens gidsen vinden. Om 13.00 uur vroegen we bij de ingang en ze zeiden dat onze kaartjes nutteloos waren en dat we naar de kaartjeswinkel moesten gaan en een keer nieuw moesten kopen. Dus moesten we 5 nieuwe kaartjes kopen. Dit ziet eruit als oplichterij en ik zou nooit meer online tickets kopen. Blijkbaar kun je niet vertrouwen op wat je online koopt.

Verder lezen

1 december 2019

Georganiseerd door

Product ID: 136004