Rome
Scooters & Motoren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 194 beoordelingen

Het was echt super om te doen! Leuke gids en veel gezien!

Het was echt super om te doen! Ik was 7 dagen in Rome samen met een vriendin. De eerste dagen hadden we eigenlijk al veel gezien. Toen kwamen we op het idee om een segway tour te doen. TIP: boek de segway tour een beetje aan het begin van je vakantie in Rome. Op deze manier kan je de meegegeven tips gelijk meenemen tijdens je vakantie. De gids was echt super aardig en sprak goed Engels. Deze tour was eigenlijk voor 8 personen, maar ik was alleen samen met mijn vriendin! Een echte aanrader!

Goedkoop en handig dat je 24 uur kan boeken. Maakt het leven in Rome een stuk beter. Minder lopen en meer zien in een korte tijd. Je kan alle milieuzones in en gratis parkeren. Helmen zaten goed en waren mooi schoon(incl haarnetje). Ga niet te hard. De wegen zijn minder goed. De vering is waardeloos haha. Maar wel een hele ervaring! Want hoe kan je je beter italiaan voelen dan met een vespa!

Op deze manier zie je in 2u tijd zeer veel mét de nodige uitleg!

Bij 30gr , zeer veel toeristen, heel wat hoogte en laagte verschillen in deze stad, is een Segway ideaal! Je krijgt de nodige uitleg ve gids en je kan overal vlot langs. Ze laten je eerst wat oefenen alvorens op weg te gaan. Een helm + een flesje water krijg je ter plaatse. Er is een klein tasje aan de Segway waarin je het flesje water en bv gsm kan steken.

Scooter zagen er netjes uit, alleen bleken mijn knipperlichten voor niet te werken. Het rijden in Rome is zoals verwacht, niet te veel afwachten, maar het was prima te doen. Het is wel oppassen of je de A1-zone / Attiva niet inrijdt, dan heb je meteen een bon te pakken.

Goede profesionele verhuur echt een aanrader!

Echt een top dag gehad op de Vespa ik had er voor gekozen om een TOMTOMVIO te huren voor €12,50 deze was zijn geld meer dan waard. Mooie Vespa net materiaal, echt leuk om te doen je ziet echt veel meer.