Kies data
Rome

Scooters & Motoren

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
  • Privétours
  • Dagtochten
18 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 18

Veelgestelde vragen over Scooters & Motoren in Rome

Welke andere activiteiten dan Scooters & Motoren zijn de moeite waard in Rome?

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 194 beoordelingen

Ik had een probleem dat het adres verkeerd was, maar de service van het motorbedrijf was uitstekend. U bespaart veel tijd wanneer u per scooter reist, best praktisch. Oog: je moet weten hoe je moet rijden, het is niet zo eenvoudig en de weg is ingewikkeld. Ze geven je ook de mogelijkheid om het zelfs 's nachts te bezorgen, zelfs als ze al gesloten zijn, en dus profiteer je veel meer.

Zeer eenvoudige verhuur; de winkelmanager legde alles vriendelijk uit en er waren geen "verrassingen" bij het inleveren van de fiets. Het enige om in gedachten te houden is dat in de reservering de locatie een straat aangaf, maar ze waren eigenlijk in een andere op ongeveer 1 km afstand, die we online moesten zoeken naar de naam van het bedrijf, die gelukkig was bijgewerkt

We hebben een dagje het drukke Rome ontvlucht om op de scooter naar een meer in Bracianno te rijden 30km ten Noorden van Rome. Ideaal om te zwemmen en te relaxen. Vond het alleen jammer dat dezelfde scooter rechtstreeks huren bij het OnMove afhaalpunt merkelijk goedkoper was.

Scooter zagen er netjes uit, alleen bleken mijn knipperlichten voor niet te werken. Het rijden in Rome is zoals verwacht, niet te veel afwachten, maar het was prima te doen. Het is wel oppassen of je de A1-zone / Attiva niet inrijdt, dan heb je meteen een bon te pakken.

Het was geweldig, ik heb verschillende delen van de stad gekend, die ik zeker niet had gezien.