Rome
Segway tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Top 5 attracties op Segwaytour door Rome

Een Segwaytour is een leuke manier om Rome te verkennen, maar de Spaanse Trappen kom je er niet mee op! Hier vijf bezienswaardigheden die je al rijdend het beste kunt bezoeken of zien.

 • Trevifontein

  1. Trevifontein

  Als locatie in films van La Dolce Vita tot de Lizzie McGuire Movie is de schitterende Trevifontein niet alleen een historisch, maar ook een cultureel icoon!

 • Forum Romanum

  2. Forum Romanum

  Bij deze archeologische vindplaats zie je veel van de ruïnes die Rome Rome maken, en het is maar een kort ritje verwijderd van het Colosseum, Circus Maximus en de Constantijnsboog.

 • Piazza Navona

  3. Piazza Navona

  Als de vorm van dit plein je doet denken aan een stadion, klopt dat: het is gebouwd op het klassieke Stadion van Domitianus!

 • Campo de’ Fiori

  4. Campo de’ Fiori

  Dit "bloemenveld" is al sinds de 15e eeuw een marktplaats. De markt is er alleen 's ochtends, maar de activiteiten op het plein gaan door tot in de nacht!

 • Piazza san Pietro

  5. Piazza san Pietro

  Nee, met je Segway door de Sint-Pietersbasiliek sjezen mag niet, maar je kunt het prachtige gebouw wel vanaf het plein bekijken, net als de buren in Vaticaanstad.

Plan je bezoek

 • Wat kost het?

  Je kunt een Segwaytour door Rome maken vanaf €30, maar afhankelijk van de opties die je toevoegt kan het wel €150 per persoon kosten. Denk er ook aan dat je naast deze prijs, vaak ook borg moet betalen voor de voertuigen.

 • Is er een minimumleeftijd of zijn er andere eisen?

  Over het algemeen geldt er een minimumgewicht van 45kg en een maximumgewicht van 118kg. Als je lichter of zwaarder bent, kun je contact opnemen met de touraanbieder voor meer informatie en advies. Deelnemers moeten minstens 16 jaar oud zijn.

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 3.478 beoordelingen

super. Een echte aanrader. gids Lisanne wist ons met de nodige anekdotes de boeien. De fietstocht is door de elektrische ondersteuning echt doenbaar. je ontsnapt aan de drukte van de stad en zowel de via appia antica als het aquaductenpark zijn werkelijk prachtig.

Een échte aanrader als je het oude Rome buiten het centrum wilt ontdekken. Mooie fietstoer. De gids vertelt gepassioneerd en met veel kennis over de unieke bezienswaardigheden.

Wad echt heel leuk om alles zo op de fiets te bekijken. Alle kleine straatjes van Rome waren niet vergeten. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen. Ook onze gids Carmen was top!

Fantastische manier om meer van Rome te zien dan St. Pieter en alle andere kerken en straatjes. Erg leuk natuurlijk maar Rome heeft dus veel meer in petto.

Super leuk om door Rome te fietsen. Met een gids, hoor je veel over de stad en zijn historische gebouwen.