Rome Segway tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Segway tours in Rome

Bekijk alle Segway tours in Rome
Bekijk alle 1043 tickets en tours

Top 5 attracties op Segwaytour door Rome

Een Segwaytour is een leuke manier om Rome te verkennen, maar de Spaanse Trappen kom je er niet mee op! Hier vijf bezienswaardigheden die je al rijdend het beste kunt bezoeken of zien.

Trevifontein

Als locatie in films van La Dolce Vita tot de Lizzie McGuire Movie is de schitterende Trevifontein niet alleen een historisch, maar ook een cultureel icoon!

Forum Romanum

Bij deze archeologische vindplaats zie je veel van de ruïnes die Rome Rome maken, en het is maar een kort ritje verwijderd van het Colosseum, Circus Maximus en de Constantijnsboog.

Piazza Navona

Als de vorm van dit plein je doet denken aan een stadion, klopt dat: het is gebouwd op het klassieke Stadion van Domitianus!

Campo de’ Fiori

Dit "bloemenveld" is al sinds de 15e eeuw een marktplaats. De markt is er alleen 's ochtends, maar de activiteiten op het plein gaan door tot in de nacht!

Piazza san Pietro

Nee, met je Segway door de Sint-Pietersbasiliek sjezen mag niet, maar je kunt het prachtige gebouw wel vanaf het plein bekijken, net als de buren in Vaticaanstad.

Plan je bezoek

Wat kost het?

Je kunt een Segwaytour door Rome maken vanaf €30, maar afhankelijk van de opties die je toevoegt kan het wel €150 per persoon kosten. Denk er ook aan dat je naast deze prijs, vaak ook borg moet betalen voor de voertuigen.

Is er een minimumleeftijd of zijn er andere eisen?

Over het algemeen geldt er een minimumgewicht van 45kg en een maximumgewicht van 118kg. Als je lichter of zwaarder bent, kun je contact opnemen met de touraanbieder voor meer informatie en advies. Deelnemers moeten minstens 16 jaar oud zijn.

Wat anderen zeggen over Rome

Een super toffe ronrit met al even super gidsen!

Een aanrader! De meest originele en aangename manier om door een stad zoals Rome te zwerven. Eenvoudig te sturen zodat je veel kan rondkijken en genieten!!

Rome in een Dag van de Segway Tour met Lunch Beoordeeld door Maria, 18-10-2016

Mooie plekjes ontdekken,beperkte inspanning én heel leuk: gewoon doen!

Een ontspannen manier om (een deel van) Rome te ontdekken, mét sympathieke gids. Je krijgt voldoende instructies en tijd om de Segway te gebruiken, helemaal niet moeilijk. Achteraf krijg je nog tips mee zoals waar je het lekkerste ijs kan eten en wat je zeker niet mag missen tijdens je verblijf.

Het oude Rome: Segwaytour Beoordeeld door Nicole, 04-11-2015

Een van de leukste manieren om Rome te verkennen

Super leuke tour met vrolijke gids door het oude Rome. Veel gezien en een ervaring rijker. Met een Segway rijden is de eerste 5 minuten even onwennig, daarna alleen maar leuk.

Originele Segwaytour door keizerlijk Rome Beoordeeld door Ron, 03-11-2015

Een geweldige manier om Rome te verkennen

Na een korte "training" op de Segway (op slechts 5min heb je het al onder de knie) start je een indrukwekkende toer langsheen de belangrijkste gebouwen en plekken van Rome. Op een vlotte manier reis je doorheen de geschiedenis zonder gewaar te worden welke afstanden en hoogtes je overbrugt. De gids, vloeiend in het Engels, geeft je de nodige uitleg. Nu en dan ook ondersteund met beelden op een iPod. Een echte aanrader. Wij boeken volgende keer zeker weer een toer.

Het oude Rome: Segwaytour Beoordeeld door Sigurd, 10-09-2015

Superleuke tour door centrum Rome met leuke gids!

Segway tour door het centrum van Rome, langs vele bezienswaardigheden en kris kras door het verkeer. Voor de meer ervaren Segway rijder geen probleem, zelfs leuk, maar voor een beginner een beetje spannend. De gids sprak uitstekend engels en was een plezierig mens. Een echte aanrader als je cultuur wil beleven met een beetje avontuur. Vooral voor families met oudere (16+) kinderen erg geschikt.

Het beste van Rome Segway Tour Beoordeeld door Arno, 08-01-2017

Rome Segway tours
4.9
Gebaseerd op 1.897 beoordelingen van GetYourGuide-klanten