Meer foto's

Vanaf € 49 per persoon

Skip-the-line: Hoogtepunten van het Vaticaan-tour

Product ID: 9537
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Sla de rijen bij de Sixtijnse Kapel, St. Pieter en de Vaticaanse musea over
  • Bekijk alle hoogtepunten van Vaticaanstad tijdens deze ochtendtour
  • Leer meer over de geschiedenis van het Vaticaan en de museumcollecties van deskundige, gediplomeerde gidsen
Overzicht
Bekijk alle hoogtepunten van Vaticaanstad met een gediplomeerde gids en geniet van voorrangstoegang tot de Vaticaanse musea en de Sixtijnse Kapel. Bewonder de enorme kunstcollecties en breng 's ochtends een optioneel bezoek aan de St. Pietersbasiliek.
Wat te verwachten
Sla de lijn naar de beste van de Eeuwige Stad te zien: de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel, en maak een optioneel bezoek aan St. Peter's Basilica! U zult overal worden begeleid door een ervaren, in licentie Vaticaan gids.

Tijdens de ochtend tour vindt u de hoogtepunten van misschien wel de belangrijkste collectie van kunst in de wereld te zien. Het museum, dat meer dan 1.200 galeries omvat, omvat de Kamers van Rafaël, de Sixtijnse Kapel, en de oude Romeinse en Griekse stukken in de Belvedere Courtyard.

De Sixtijnse Kapel is gelegen aan het eind van de galerijen, en uw gids zal de kortst mogelijke weg te nemen, zodat u er snel en zonder onnodige wachttijden komen. Langs de weg, zult u betrekking hebben op de belangrijkste meesterwerken en uw gids zal ervoor zorgen dat u nooit meer iets hoeft te missen.

U leert over de achtergrond van de Sixtijnse Kapel, vanaf de ingebruikname tot de afwerking wordt toegepast. U leert ook het verschil tussen feit en populaire Hollywood-fictie over de kapel.

Bij het verlaten van de Sixtijnse Kapel, heb je direct toegang tot St. Peter's, die is alleen toegestaan ​​met die op de officiële rondleidingen te hebben.
Inbegrepen
  • Vaticaan-tour vanaf het kantoor bij de Vaticaanse musea
  • Voorrangstoegangsbewijzen voor snelle toegang zonder wachten inbegrepen in de prijs
Trefpunt

Trefpunt voor de tour is het kantoor van When In Rome, Via Sebastiano Veniero 21. Het kantoor bevindt zich rechts aan de onderkant van de trap op de Via Tunisi, vóór de ingang van de Vaticaanse musea. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Vaticaan-tours
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (50 Beoordelingen)

Georganiseerd door

When In Rome Tours

Product ID: 9537