Vaticaanstad & Catacomben: Schatten van de Sixtijnse Kapel

Vaticaanstad & Catacomben: Schatten van de Sixtijnse Kapel

Vanaf $83,06 per persoon

Sla de wachtrij over bij de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel. Bekijk alle bezienswaardigheden van Vaticaan Stad tijdens deze populaire tour met een gids en geniet van een speciale toegang tot de Papal tombes onder de Sint-Pieterbasiliek.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Spaans

Belevenis

Highlights
 • Sla de wachtrijen over bij de Vaticaanse musea
 • Bewonder het plafond van de Sixtijnse Kapel
 • Bekijk de tombes van voormalige pausen onder de Sint-Pietersbasiliek
 • Bezoek de Sint-Pieterbasiliek en bewonder de dom die Michelangelo ontworpen heeft
Volledige beschrijving
Geniet tijdens deze 3-uur durende tour van een prioriteits toegang en ontdek alle belangrijke bezienswaardigheden van het Vaticaan! Deze populaire tour bezoekt de musea van het Vaticaan, de Sixtijnse Kapel, de Papal tombes en de Sint-Pieterbasiliek. Tijdens het bezoek aan de musea van het Vaticaan bekijk je een van de meest belangrijke kunstcollecties ter wereld, verspreid over 1200 ruimtes. Hoogtepunten zijn: de kamers van Raphael, de Sixtijnse Kapel en de antieke Romijnse en Griekse voorwerpen in de binnenplaats Belvedere. De Sixtijnse Kapel is aan het einde van de galerijen te vinden. Jouw gids zorgt ervoor dat je daar snel komt terwijl je onderweg de meest belangrijke meesterstukken kunt bewonderen. Na een bezoek aan de Sixtijnse Kapel heb je direct toegang tot de Sint-Pieterbasiliek: dit is alleen mogelijk met een officiële tour met gids. Jouw gids brengt je ook naar een deel van het Vaticaan dat onder de grond ligt, waar de tombes van vorige pausen te vinden zijn. Vervolgens ga je naar het belangrijkste deel van de Sint-Pieterbasiliek: de grootste basiliek ter wereld. Tijdens dit deel van de tour kun je Michelangelo's Pietà en de beroemde dom die hij ontwierp voor de basiliek, bewonderen. Bekijk ook de massief bronzen Baldacchino of te wel de troonhemel van Bernini, Raphaels Transfiguratie en andere monumenten van artistiek belang. Weer buiten zal jouw gids meer vertellen over de geschiedenis van Vaticaan Stad, de Zwitserse Gardes en hoe het Sint-Pieterplein ontworpen is.
Inbegrepen
 • Vaticaan tour
 • Ticket met voorrangstoegang
  Niet geschikt voor
  • Rolstoelgebruikers
  Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Het ontmoetingspunt is Via Sebastiano Veniero 19. Het bevindt zich rechts onderaan de trap op Via Tunisi, die recht tegenover de ingang van de Vaticaanse musea ligt.

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Korte broeken
  • Korte rokken
  • Mouwloze shirts

  Goed om te weten

  • Let op dat deze tour niet voor personen in rolstoelen geschikt is
  • Alle bezoekers moeten door beveiligingscontroles zoals die op een luchthaven. Tijdens het hoogseizoen kan de wachttijd voor de beveiligingscontrole oplopen tot 30 minuten.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 / 5

  gebaseerd op 525 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4.4/5
  • prijs / kwaliteit
   4,2/5
  • dienstverlening
   4.5/5
  • organisatie
   4,5/5
  Sorteren op

  Trefpunt na een flink telefoongesprek gevonden. In de bevestigingsmail stond een andere plek aangegeven. Daar werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Vervolgens nogmaals gebeld omdat de tour al was vertrokken. We zijn toen op de middagprogramma geplaatst. Uiteindelijk een hele goede gids die leuk kon vertellen. Desondanks dat we ruim drie uur later aan de tour mee konden doen hebben we genoten.

  Verder lezen

  19 oktober 2018

  Geweldige tour!

  We hebben de ochtendtour van 08.00 uur geboekt en toen was het al behoorlijk druk. Maria, onze gids, vertelde erg veel en erg boeiend. Het was een interessante en leuke tour en absoluut aan te raden. Na afloop mochten we nog op eigen houtje de Sint Pieter en het Vaticaan verder ontdekken.

  7 juni 2018

  Verzamelpunt was makkelijk te vinden doormidden van Google maps. Maar ook via de bordjes Vaticaan museum. Het is direct naast de trap richting het museum. Ik had studenten tickets geboekt en er stond dat ik alleen mijn paspoort mee moest nemen. Dit bleek echter alleen met je studentenkaart te kunnen. De tour zelf was top! Voorbij de wachtrijen en vol enthousiasme van de gids werden we langs de verschillende bezienswaardigheden geloodst. De gids was jong, enthousiast en grappig. We zijn ook met haar de tombes in geweest en hadden daarna de mogelijkheid zelf een extra ticket te boeken om richting het hoogste punt van de Sint Pieter te gaan. Zeker aan te raden! Prachtig uitzicht over de stad, maar ook vanaf het balkon in de Sint Pieter op de kerk zelf.

  Verder lezen

  28 april 2018

  Georganiseerd door

  Product ID: 9153