Meer foto's

Vanaf € 49 per persoon

Skip-the-line Vaticaans museum, Sixtijnse & Sint-Pieter

Product ID: 9241
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur - 3.5 uur
Niet in de rij staan
Bespaar tot 2-3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Duits, Engels, Spaans, Frans, Portugees, Italiaans

Ophaalservice

Laat 24-48 uur van te voren weten waar je wordt opgehaald. Hotel pick-up kan 1 uur voor aanvang van de vertrektijd. Wees 10 minuten voor de pick-up tijd in de lobby aanwezig. Als je niet in een centraal hotel slaapt, boek het dan vanaf een centraal hotel en ga daar zelf heen. Als jouw hotel niet op de lijst staat van de website neem dan contact op met Gray Line/I Love Rome Office (Via Vittorio Emanuele Orlando 95, voor het Grand Hotel – Metro A Line – Repubblica Stop)

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk de schatten van de pausen in de Vaticaanse musea met toegang door een deur voor speciale gasten
 • Bezoek de Sixtijnse kapel en bewonder de "Schepping van Adam"
 • Bekijk de kamers van Raphael en leer over de "School van Athene"
 • Krijg een rondleiding van een expert in de kunstgeschiedenis
 • Neem deel aan een tour van maximaal 35 personen
Overzicht
Neem een ​​skip-the-line tour door de Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en Sint-Pieterbasiliek met ​​exclusieve toegang. Deze ochtend- of middagtour met gids leidt u langs een van de belangrijkste kunstcollecties ter wereld.
Wat te verwachten
Beleef een van de heiligste plekken van het Christendom tijdens een tour door de Vaticaanse musea inclusief een bezoek aan de Sixtijnse kapel en de meesterwerken van de Sint-Pieterbasiliek. Met een exclusief skip-the-line toegangsticket bespaar je een lange wachttijd die normaal zijn bij deze bekende attracties.

De tour start bij het museum, een van de meest belangrijke plekken in de geschiedenis van de menselijke civilisatie, om belangrijke kunstcollecties te bekijken die verschillende pausen hebben verzameld tijdens meerdere eeuwen.

Bekijk bekende beelden en meesterwerken van de Rennaissance. Voel de geschiedenis en beleef het heiligdom terwijl je de schilderijen van Raphael, Giotto, Leonardo da Vinci, Caravaggio en Michelangelo bekijkt, inclusief het meesterwerk de Sixtijnse kapel.

Bewonder de zuilengangen van Bernini op het plein van de Sint-Pieter en ga de basiliek in. Deze werd gebouwd gedurende meerdere eeuwen door bekende architecten zoals Michelangelo. De iconische dom is een van de bijzondere symbolen van Rome.

Er zijn ochtend en middag rondleidingen. Ochtendtours (3,5 uur) bevatten onder meer de Galleria dei Candelabri, de Galleria degli Arazzi (Raphael tekeningen), de Galleria delle Carte geografiche, de Sala Sobieski, de Sala dell'Immacolata Concezione, de Raphael kamers, de Borgia appartementen die leiden naar de Sixtijnse Kapel en Sint-Pieterbasiliek en -plein. Op woensdag kan de basiliek niet van binnen bezocht worden door de pauselijke audiëntie. In plaats daarvan krijg je na de Sixtijnse Kapel toegang tot de Vaticaanse Apostolische Bibliotheek (de Sint-Pieterbasiliek wordt aan het eind van de tour aan de buitenkant toegelicht). Middagtours (3 uur) bevatten onder meer de Galleria dei Candelabri, de Galleria degli Arazzi (Raphael tekeningen), de Galleria delle Carte geografiche, de Sixtijnse Kapel en Sint-Pieterbasiliek en -plein.
Inbegrepen
 • Tour met gids
 • Skip-the-line toegangskaarten
 • Hoofdtelefoon
Niet inbegrepen
 • Hotel pick-up en drop off
 • Sint-Pieter Koepel
 • Tombes van de pausen
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt
Wat je moet weten
Draag comfortabele kleding en kleding die gepast is op heilige plekken.

Geen paraplu, karretjes, kinderwagens, grote tassen en statieven in de musea.

Frans/Portugees is een tweetalige tour: je hoort jouw taal via de koptelefoon. Deze gaat automatisch op stilstand als een andere taal wordt gesproken.

Belangrijk: Het bezoek binnenin de Sint-Pieterbasiliek wordt vervangen door een bezoek aan de Vaticaanse Bibliotheek tijdens tours op woensdagochtend (tours om 08:30 en 11:00 uur) als gevolg van de pauselijke audiëntie dat elke woensdag plaatsvindt.

De groep bestaat uit maximaal 35 personen.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (3872 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Gray Line I Love Rome

Product ID: 9241