Rome
Ticket voor openbaar vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rome Ticket voor openbaar vervoer: Onze meest aanbevolen

Rome: vervoer van of naar luchthaven Fiumicino

1. Rome: vervoer van of naar luchthaven Fiumicino

Stap aan boord van een frequente en betrouwbare shuttlebus tussen de luchthaven Fiumicino (FCO) en het treinstation Termini in het centrum van Rome.  Profiteer van voertuigen met airconditioning die regelmatig worden onderhouden volgens hoge hygiënische normen. Kies uit ophaal- of afzetlocaties bij een van deze gunstig gelegen haltes: Luchthaven Fiumicino, treinstation Rome Termini, het Vaticaan (Via Crescenzio 2) of Circonvallazione Aurelia 19. Kies een enkele pendeltrip van of naar de luchthaven, of als alternatief een open retourticket. Je wordt begroet door medewerkers die op je wachten bij de bus. Ga aan boord als je eenmaal bent ingecheckt en je bagage veilig is opgeborgen.  Bespaar jezelf de moeite van het uitpuzzelen van het openbaar vervoer voor of na een lange reis. In plaats daarvan kun je ontspannen en genieten van het uitzicht op Rome vanuit het comfort van jouw stoel.

Rome: vervoer van of naar luchthaven Ciampino

2. Rome: vervoer van of naar luchthaven Ciampino

Stap aan boord van een frequente en betrouwbare shuttlebus tussen de luchthaven Ciampino (CIA) en het treinstation Termini in het centrum van Rome.  Profiteer van voertuigen met airconditioning die regelmatig worden onderhouden volgens hoge hygiënische normen. Kies een enkele pendeltrip van of naar de luchthaven, of als alternatief een open retourticket. Je wordt begroet door medewerkers die op je wachten bij de bus. Ga aan boord als je eenmaal bent ingecheckt en je bagage veilig is opgeborgen.  Bespaar jezelf de moeite van het navigeren in het openbaar vervoer voor of na een lange reis. In plaats daarvan kun je ontspannen en genieten van het uitzicht op Rome vanuit het comfort van jouw stoel.

Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

3. Romepas: stadskaart voor 48 of 72 uur

Het netwerk van de Romepas beslaat 45 monumenten, musea en archeologische plekken, inclusief het Colosseum, de Musei Capitolini, de Ara Pacis, het Forum van Trajanus, MACRO, het nationale Romeinse museum, de Thermen van Caracalla, de Galleria Borghese, Circus Maximus, Forum Pass Super en de Engelenburcht. Met de stadskaart profiteer je van gratis toegang zonder wachtrij bij het eerste museum of archeologische lokatie. Daarnaast profiteer je van korting op de entree bij alle andere musea en archeologische plekken die je verder bezoekt. Ook ontvang je kortingen van andere deelnemende diensten en activiteiten. Ontdek de stad en reis gratis met het openbaar vervoer.

Civitavecchia: retour treinkaartje naar Rome en toegang tot het museum

4. Civitavecchia: retour treinkaartje naar Rome en toegang tot het museum

Dompel jezelf onder in de magische stad Rome zonder al je reisgeld uit te geven! Verbeter uw reiservaring, voor onafhankelijke reizigers die willen genieten van een volledige dag in Rome zonder gedoe. Met dit pakket kunt u tijd besparen en het fantastische platteland tussen Civitavecchia en Rome zien. Zodra u aankomt op ons treinstation, ontmoet u onze vriendelijke medewerkers die u graag helpen met alle informatie over uw cruise-stop in Rome. Met een lokale sneltrein die van de belangrijkste Italiaanse cruisehaven van Civitavecchia rechtstreeks naar het hart van Rome St. Peter's Station rijdt, langs de overbelaste snelweg, in een reis van 43 minuten, zonder verkeer en wachtrijen rechtstreeks naar het hart van Rome. Om terug te keren naar Civitavecchia kunt u ervoor kiezen om te vertrekken vanaf het treinstation van St. Peter of Roma Termini, wat comfortabeler is als u het stadscentrum van Rome of het Colosseum bezoekt. Van St.Peter's naar Civitavecchia vertrekken de snelste treinen om: - 15.30 uur of 16.32 uur 40/48 minuten reizen Van Rome Termini naar Civitavecchia vertrekken de snelste treinen op: - 15.12 uur of 16:12 uur 61 minuten reizen De treinen vertrekken om 8:42 uur en om 9:43 uur of 10:44 uur vanaf het treinstation van Civitavecchia en keren terug van St. Peter's om 17:20 uur. Op basis van je geboekte optie kun je de wachtrij bij het Vaticaanse museum of het Colosseum overslaan. Het Colosseum Skip the Line-ticket omvat ook Palatine Hill, Imperial Forums en Constantine Arch. Het Vaticaan Skip the Line omvat het Vaticaanse museum, de Sixtijnse Kapel.

Veelgestelde vragen over Ticket voor openbaar vervoer in Rome

Welke andere activiteiten dan Ticket voor openbaar vervoer zijn de moeite waard in Rome?

Welke Ticket voor openbaar vervoer in Rome nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Ticket voor openbaar vervoer in Rome nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

op de heenreis was er niet genoeg plek omdat mensen ook daar een kaartje konden kopen ookal hadden we een tijdslot en waren we ruim op tijd gelukkig waren wij de laatste die toch mee konden maar dat gaf wat stress voor de terugreis ivm het halen van het vliegtuig . de terugreis was heel goed verlopen ook veel mensen die mee moesten maar dit werd goed gecommuniceerd door de persoon die daar op het opstap punt op ons stond te wachten iedereen kon gelukkig mee

Super makkelijk te boeken, binnen een paar minuten tickets op je mobile en hdet is een goedkope transport vanuit het station Termini naar het vliegveld. Aan te raden.

Super goede ervaring. Alles ging keurig op tijd en de prijs is fantastisch. Trein naar Rome van vluchthaven is duurder.

Goed geregeld. Op tijd en een goedkope en makkelijke manier om van het vliegveld naar de stad te reizen.

Perfect geregeld, stipt op tijd dus wees op tijd. Duidelijke beschrijving waar je moet zijn