Rome Tickets
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Populaire Tickets in Rome

Bekijk alle Tickets in Rome
Bekijk alle 1379 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Rome

We konden op de afgesproken tijd zo doorlopen.

Het Colosseum is zeer indrukwekkend! We vinden het erg leuk dat we het hebben kunnen bezoeken. Hoewel de tickets veel duurder zijn dan aan de kassa en je ook geen kortingen kunt krijgen vonden wij het wel de moeite waard omdat een lange wachtrij ons bespaard is gebleven. Toen we de tickets kochten konden we een tijdstip kiezen en na betaling kregen we de tickets direct in de mailbox. Dat was SUPER GOED geregeld want bij een andere organisatie hebben we uren aan de telefoon gehangen en kregen we de kaartjes maar net op tijd.

Rome: voorrangstickets Colosseum, Forum Romanum, Palatijn Beoordeeld door Gabriëlla, 28-07-2019

De (geprinte) voucher deed wat werd beloofd: vlotte entree.

De attracties (Colosseum + Palatijn + Forum) zijn natuurlijk overdonderend imposant, we hoefden inderfaad niet lang te wachten, alleen was (me) niet duidelijk dat behalve de twee geprinte tickets ook tickets voor de (gratis) entree van de kinderen geregeld moest worden, waarvoor we dus alsnog naar een balie verwezen werden (overigens door zeer vriendelijke en behulpzame monument-medewerkers).

Rome: voorrangstickets Colosseum, Forum Romanum, Palatijn Beoordeeld door Anoniem, 11-08-2019

Scheelt een hoop tijd, voor maar een paar Euro extra

No brainer dit. Ipv 2 a 3 uur in de rij te gaan staan, loop je zo naar binnen. Normaal kaartje met 2 uur wachten kost 12 euro, dit kost 19 Euro en je loopt zo naar binnen. Prima deal. Van mij verder alleen toch 4 steren omdat ik het Colosseum verder wat vond tegenvallen. Teveel van vergaan in de loop der tijd naar mijn mening. Pantheon vond ik veel indrukwekkender!

Een verademing om met online tickets op stap te gaan.

Erg duidelijk in de beschrijving bij de tickets aangegeven waar je moet zijn! Een aanrader als je naar het Vaticaan gaat om online vooraf te boeken. Geen lange rij in de hitte en zo in het koele Vaticaan op je gemak rond te kijken. Echt geweldig.

Sint-Pieter: zelfgeleide tour met gereserveerde toegang Beoordeeld door yvonne, 19-09-2019

Goed te doen. Snelle rij was niet snel.1 toilet voor duizenden vrouwen

Ga van tevoren naar de wc ergens . Hygiene nul en te weinig toiletten. Check in ging goed. Fast check rij is ook lang. Locatie top. Let op ondanks wat de vrouw bij elevator zegt je kunt tot aan de arena beneden komen