Rome
Top 10

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 11.149 beoordelingen

A very early tour which allows you to really enjoy the Sistine Chapel in peace and quiet – that was wonderful! Our guide Gigi was excellent; he knew so much, was funny and friendly. Couldn't be better! If we come back for another visit, we surely will book this tour again.

Scooter zagen er netjes uit, alleen bleken mijn knipperlichten voor niet te werken. Het rijden in Rome is zoals verwacht, niet te veel afwachten, maar het was prima te doen. Het is wel oppassen of je de A1-zone / Attiva niet inrijdt, dan heb je meteen een bon te pakken.

Volg goed de instructies gegeven door getyourguide want er staan heel wat personen die je de verkeerde weg op sturen! Leuke activiteit opgedeeld in 3 delen : virtual reality, bezoek colosseum zonder gids maar wel begeleide inkom, palatijnheuvel

Geweldige excursie o.b.v. Angela, Enzo en mr. Christmas. Op enthousiaste en gepassioneerde wijze wordt de geschiedenis, bezienswaardigheden en de Italiaanse cultuur besproken, gevoeld en uiteraard ook geproefd. Bedankt voor deze ervaring!

Uistekend geregeld via GetYourGuide. Tranferbus stond gereed in de haven. Ook in Rome zelf goed geregeld. In ons geval was de tijd helaas tekort ivm het vertrek van onze boot. Dat was een beetje jammer. Mooie trip gehad.