Rome
Top 10

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rome

Wil je alle activiteiten in Rome ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 11.149 beoordelingen

Prachtige trip. Prima bus, voldoende tussenstops om de benen te strekken en iets te nuttigen. De gids, Andrea, is een must keep. Wat een kennis, humor en niets was hem teveel. Echt een zeer bijzonder persoon. De buschauffeur echter was vanaf het begin tot het eind aan het bellen met vrienden, kennissen en familie en de gesprekken werden dwars door het verhaal van de gids geschreeuwd. Ik heb me dood geërgerd hieraan. Verder wist hij de medeweggebruikers vaak te irriteren en wist 1 de middelste vinger te wijzen. Deze weggebruiker heeft een foto gemaakt van het logo op de bus. Ik neem aan dat dit een staartje krijgt, en terecht. Neem bij de pizza stop aub een glaasje Limoencello, echt verrukkelijk. Neem de klim naar de top van de Vesuvius niet te licht, het is nogal een klim maar zeer de moeite waard. Bij ons was de vulkaan aan het roken. Indrukwekkend! Ik heb genoten van Pompeii. Ook Theresa, de gids, is een must keep. Veeeel kennis en wat een prettige trip. Heel mooi en leerzaam.

A very early tour which allows you to really enjoy the Sistine Chapel in peace and quiet – that was wonderful! Our guide Gigi was excellent; he knew so much, was funny and friendly. Couldn't be better! If we come back for another visit, we surely will book this tour again.

Volg goed de instructies gegeven door getyourguide want er staan heel wat personen die je de verkeerde weg op sturen! Leuke activiteit opgedeeld in 3 delen : virtual reality, bezoek colosseum zonder gids maar wel begeleide inkom, palatijnheuvel

Geweldige excursie o.b.v. Angela, Enzo en mr. Christmas. Op enthousiaste en gepassioneerde wijze wordt de geschiedenis, bezienswaardigheden en de Italiaanse cultuur besproken, gevoeld en uiteraard ook geproefd. Bedankt voor deze ervaring!

Uistekend geregeld via GetYourGuide. Tranferbus stond gereed in de haven. Ook in Rome zelf goed geregeld. In ons geval was de tijd helaas tekort ivm het vertrek van onze boot. Dat was een beetje jammer. Mooie trip gehad.