Rome
Tours per Vespa

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Rome

Want to discover all there is to do in Rome? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Rome

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 161 beoordelingen

Goedkoop en handig dat je 24 uur kan boeken. Maakt het leven in Rome een stuk beter. Minder lopen en meer zien in een korte tijd. Je kan alle milieuzones in en gratis parkeren. Helmen zaten goed en waren mooi schoon(incl haarnetje). Ga niet te hard. De wegen zijn minder goed. De vering is waardeloos haha. Maar wel een hele ervaring! Want hoe kan je je beter italiaan voelen dan met een vespa!

Scooter zagen er netjes uit, alleen bleken mijn knipperlichten voor niet te werken. Het rijden in Rome is zoals verwacht, niet te veel afwachten, maar het was prima te doen. Het is wel oppassen of je de A1-zone / Attiva niet inrijdt, dan heb je meteen een bon te pakken.

Goede profesionele verhuur echt een aanrader!

Echt een top dag gehad op de Vespa ik had er voor gekozen om een TOMTOMVIO te huren voor €12,50 deze was zijn geld meer dan waard. Mooie Vespa net materiaal, echt leuk om te doen je ziet echt veel meer.

Geweldige service, perfecte scooter en een terechte aanbeveling!!!

Scooter huren is perfect via deze site, goeie service, alles gewoon goed geregeld. Zeer tevreden en een extra pluspunt van ons lange weekend Rome!!

Waren laat met het ophalen. Kregen de scooter tot de volgende dag mee. Niet naar hoeven vragen maar gewoon omdat de service goed was.