Rome Tours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
rome streetfoodtour met lokale gids

Rome: streetfoodtour met lokale gids

Duur: 2,5 uur
570 Beoordelingen
GetYourGuide Original
570

Combineer een rondleiding door Rome met een van de beste dingen die je daar kunt doen: het proeven van authentieke Romeinse delicatessen. Kies een…

Populaire Tours in Rome

Bekijk alle Tours in Rome
Bekijk alle 1379 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Rome

Interessante manier om de geschiedenis van Rome te ontdekken

Het was een hele leuke tour met guide die Duidelijk Engels sprak en veel wist over de geschiedenis. Hij vertelde ook veel extra details en liet ook foto's zien van before & after situaties. Het duurde bijna 4 uur omdat we vertraging hadden met het naar binnen komen in het Collosseum, maar dat was voor ons geen probleem. De meeste mensen in de groep haakten af na 3 uur en het werd een soort private tour. Al met al, ik raad het aan! Het is m'n 2e keer Rome en bij de eerste keer heb ik zonder guide rondgelopen. Dat was stukken minder levendig!

Heel erg goede keuze. Zorg dat je Laura als gids hebt :)

Prima excursie gehad, voornamelijk door de uitgebreide informatie die we kregen van onze gids Laura. Ze weet veel, heel veel (meer dan alleen het Colosseum). En verteld veel, heel veel. Laura kijkt niet op de klok, de excursie duurt langer dan de drie uur waar je voor betaald. Wij hadden een fantastische excursie met Laura.

Gezellig en smakelijk begin van ons verblijf in Rome!

Onze eerste avond in Rome hebben we deze rondleiding gedaan wat zeker een heel mooi begin was van ons verblijf daar! De hapjes waren heerlijk en ruim voldoende. Gids Simon was super en heeft ons van een gezellige wandeling laten genieten en veel leuke en interessante informatie gegeven!

Rome: streetfoodtour met lokale gids Beoordeeld door Anoniem, 21-08-2019

we hebben nooit hoeven wachten op de bus

Heel fijn om op deze manier een overzicht te krijgen van de stad en opstap punten waren goed verdeeld over de stad. Wij hebben het als OV gebruikt en verder gelopen. Enige minpuntje was dat we op terminal A een tijd in de bus hebben zitten wachten.

Rome: hop on, hop off-sightseeingbus & gratis audiotour Beoordeeld door Anoniem, 01-10-2019

Prettig en leuke gids die veel wist en boeiend vertelde.

Door uitvallen van openbaar vervoer de tour niet op tijd gehaald. Na even bellen met getyourgide was het mogelijk om later op de dag alsnog bij een andere groep aan te sluiten zonder kosten. Geweldige service, complimenten!!!