Vaticaanse Tuinen, Sixtijnse Kapel en Sint-Pieters tour

Vaticaanse Tuinen, Sixtijnse Kapel en Sint-Pieters tour

Product ID: 38230

Vanaf € 91 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Sla de lange rijen over tot de monumenten en plekken in het Vaticaan
 • Krijg exclusief toegang tot de 16e eeuwse Trap van Bramante, gewoonlijk gesloten voor het publiek
 • Bewonder de Sixtijnse Kapel en het beroemde plafond van Michelangelo
 • Ga de Sint-Pietersbasiliek binnen, één van 's werelds grootste en belangrijkste kerken
 • Zie meesterwerken van Michelangelo, Leonardo Da Vinci, Caravaggio en anderen in de Vaticaanse Musea
Overzicht
Sla de rijen tot het Vaticaan over op een 4,5-uur durende tour van de tuinen, musea, Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersbasiliek. Deze magische reis neemt je overal mee naar binnen en door eeuwen kunst en neem een kijkje waar het publiek gewoonlijk niet komt.
Wat te verwachten
Ontsnap aan de drukte van Rome en te genieten van een wandeling door de rustige Vaticaanse tuinen, een oase van rust in het hart van Vaticaanstad, versierd met idyllische fonteinen, beeldhouwwerken en bronnen, waar heel weinig mensen naar toe gaan. Ga dan naar de Vaticaanse Musea en zie een van de mooiste kunstcollecties ter wereld.

Geen reis naar Rome is compleet zonder een bezoek aan de Vaticaanse Musea. De thuisbasis van vierenvijftig verschillende galeries, waaronder vier standbeeldmusea: Museo Pio-Clementino, Museo Chiaramonti, Museo Gregoriano Etrusco en het Museo Gregoriano Egiziano. Deze musea zijn de thuisbasis van sommige van de bekendste kunstwerken in de wereld, met kunstenaars als Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Caravaggio, Raphael andGiotto, om een paar te noemen. Een ervaring die zeker elke kunstliefhebber inspireert.

Onze exclusiviteit is dat ook de 1505 Bramante Trap is opgenomen, een deel van de musea normalerwijs gesloten voor het grote publiek. Mensen kunnen alleen bij speciale gelegenheden tegen grote betalingen dit bezoeken, maar dankzij onze samenwerking met het Vaticaan zijn we in staat om onze klanten deze fascinerende structuur gratis te laten zien. De Bramante Trap beschikt over granieten Dorische zuilen en een visgraat patroon op de vloer. Het is gemaakt om mensen en dieren zonder onderbreking op en neer te laten gaan, maar vooral ​​Paus Julius II toe te staan om zijn privé-kamers in te gaan zonder uit zijn vervoer te stappen, omdat het onmogelijk is in zware pauselijke gewaden de treden op te gaan. In deze hoek van de musea zul je momenten van extase beleven terwijl je het schilderachtige uitzicht bewondert en luistert naar je begeleider als ze vertelt over de unieke architectuur die tal van copycats geïnspireerd heeft.

De 54 galerie van de Vaticaanse Musea is de beroemde Sixtijnse Kapel. Voltooid rond 1483, is de Sixtijnse Kapel misschien wel de meest beroemde kapel in de wereld als gevolg van het kunstwerk binnenin. Bekijk veel van de meest beroemde fresco's in de wereld, waaronder het beroemde plafond en het Laatste Oordeel geschilderd door Michelangelo. Niet alleen de Sixtijnse Kapel bevat een aantal van 's werelds meest waardevolle kunstwerken, het wordt ook nog steeds gebruikt voor religieuze doeleinden, zoals het conclaaf - het proces waarbij een nieuwe paus wordt gekozen.

Last but not least, Sint-Pietersbasiliek - een populair bedevaartsoord - is ook een van de grootste in de wereld en een lichtend voorbeeld van architectuur uit de Renaissance. Je zal dit bezoek met gids nooit vergeten na je bezoek aan Rome.
Inbegrepen
 • Rondleiding door het Vaticaan in een groep van max. 16 personen
 • Skip-the-line toegang
 • Tour van de Trap van Bramante en de Vaticaanse Tuinen (gewoonlijk niet opengesteld tot het publiek)
 • Radiogids-apparatuur om je gids beter te horen
Niet inbegrepen
 • Vervoer van/naar hotel
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Tref je gids om 8.00-8.15 uur bij de trappen vlakbij het Caffè Vaticano, Viale Vaticano 100. Dit ligt tegenover de entree van de Vaticaanse Musea (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op: deze tour gaat langs religieuze plekken waar gepaste kleding een vereiste is. Bloesjes zonder mouwen, minirokjes, korte broeken of hoeden zijn niet toegestaan. Respecteer de dresscode gedurende de

Voordat je de Sint-Pietersbasiliek betreedt zal er een veiligheidscontrole plaatsvinden, vergelijkbaar met die op het vliegveld. Neem daarom geen vloeistoffen en scherpe voorwerpen mee.

Bij de garderobe kunnen tassen en persoonlijke bezittingen achtergelaten worden, onafhankelijk van materiaal of grootte, met uitzondering van kledingstukken, hoeden en paraplu's. Je bent verplicht om grote tassen en andere grote items af te geven.

Het plukken van bloemen of planten in de tuinen is verboden.

Mochten de tuinen onverwachts gesloten zijn, dan zal de tour via een andere route gaan, incl. een het bezoek aan de Vaticaanse Musea, Kamers van Raphael, Sixtijnse Kapel (interieur) en St. Peter's Basilica (interieur) omvat.

Vanaf € 91 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (25 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Gray Line I Love Rome

Product ID: 38230