Vroege Toegang Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersbasiliek

Vroege Toegang Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersbasiliek

Product ID: 44313

Vanaf € 71 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van exclusieve vroege toegang tot de Sixtijnse Kapel en geniet van het prachtige werk van Michelangelo voordat andere bezoekers er zijn
 • Sla de wachtrij over bij de Sint-Pietersbasiliek, de iconische kathedraal die ongelooflijke kunstwerken herbergt
 • Bezoek de crypten van de pausen onder de basiliek
Overzicht
Ervaar de Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersbasiliek vroeg in de ochtend en voor de drukte met deze skip-the-line vroege toegang tour. Ontdek het beste van het Vaticaan, waaronder de crypten, tijdens dit 2-uur durende VIP bezoek.
Wat te verwachten
Zelfs als je slechts weinig tijd hebt om Vaticaanstad te bezoeken, de Sixtijnse Kapel en Sint-Pietersbasiliek mag je echt niet missen. Met deze tour heb je snel toegang en kun je daadwerkelijk onder begeleiding van een gids deze 2 belangrijke bezienswaardigheden in 2 uur bezoeken.

Tref je gids en de rest van de groep net buiten de Vaticaanse Museums vóór de officiële openingstijd. Merk op dat, hoewel de deuren pas over een 1 uur en 15 minuten open gaan voor het publiek, er zich al een wachtrij begint te vormen. Zelfs de reguliere skip-the-line tourgroepen staan al in de rij.

Maar jij loopt 15 minuten eerder dan iedereen al direct naar binnen!

Met deze voorsprong ga je direct naar de Sixtijnse Kapel, waar je het voorrecht hebt om als eerste groep naar binnen te gaan. Onderweg vertelt de gids je fundamentele informatie en toont waar je moet kijken, waarna je zelf de tijd hebt om de schoonheid van de kapel zelf te ontdekken.

Als je voldoende tijd hebt gehad om de 'Schepping van Adam' en de 'Dag des Oordeels' te bewonderen, is het tijd om verder te gaan naar de Sint-Pietersbasiliek. De gids neemt je mee door de zij-ingang van de Sixtijnse Kapel die rechtstreeks naar de basiliek leidt, om zo de lange wachtrij aan de ingang aan de buitenkant te vermijden. Op weg naar binnen laat de gids je kennismaken met de basiliek en de ongelooflijke bezienswaardigheden die je binnen zult tegenkomen.

Eenmaal binnen, zult je je vergapen aan de adembenemende schoonheid van het interieur. Zie Michelangelo's bewegende Pietà en Bernini's 29-meter hoge baldakijn met zijn kronkelende zuilen. Dit meesterwerk werd gegoten met behulp van brons afkomstig uit het Pantheon.

Na het verkennen van het hoogste niveau van de basiliek, zal de gids je leiden naar de crypten van de pausen, ondergebracht in de ruimte tussen de oudere, 4e-eeuwse basiliek en de Sint-Pietersbasiliek die er bovenop gebouwd is. Je ziet de graven van vele van de belangrijkste pausen van de kerk. Het wordt als een grote eer beschouwd wanneer je als paus hier begraven wordt.

Aan het einde van je bezoek aan het interieur zal de gids je leiden naar het Sint-Pietersplein, een architectonisch meesterwerk van Bernini.

* Houd er rekening mee dat vanwege het christelijke "Heilig Jaar van Barmhartigheid" in 2016, de Sint-Pietersbasiliek gesloten kan zijn zonder voorafgaande kennisgeving. Er worden dan andere delen van het Vaticaan bezocht om je de best mogelijke ervaring te geven.
Inbegrepen
 • Vroege toegang tot de Vaticaanse Museums (15 minuten voor andere tourgroepen en 1 uur en 15 minuten voor het grote publiek)
 • Deskundige Engelssprekende gids
 • Skip-the-line toegang tot de Sint-Pietersbasiliek
 • Bezoek de pauselijke crypten onder de basiliek
Niet inbegrepen
 • Hotel pick-up/drop-off
 • Eten en drinken
 • Fooien
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Ontmoet je gids onder aan de brede trap tegenover de ingang van de Vaticaanse Museums. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Let op het volgende:

• Er gelden kledingvoorschiften in het Vaticaan. Mannen en vrouwen moeten ervoor zorgen dat hun knieën en schouders bedekt zijn. City Wonders is niet verantwoordelijk wanneer de toegang geweigerd wordt als gevolg van onjuiste kleding.
• Houd er rekening mee dat grote tassen/statieven/parasols/rugzakken niet zijn toegestaan ​​in het Vaticaan en niet meegebracht mogen worden op deze tour. De groep kan niet wachten op degenen die hun eigendommen bij de garderobe willen afgeven.
• Het is je eigen verantwoordelijkheid om 15 minuten vóór de geplande vertrektijd op het trefpunt aanwezig te zijn. Iedereen die na vertrek aankomt kan niet mee op een andere tour en de verloren tickets kunnen niet worden terugbetaald.
• Er wordt redelijk veel gewandeld en trappen beklommen, dus comfortabele schoenen worden aangeraden.
• Rolstoelgebruikers of mensen met een bewegingsbeperking kunnen helaas niet aan deze tour deelnemen. Kinderwagens kunnen ook niet mee op deze tour.

Vanaf € 71 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (18 Beoordelingen)

Georganiseerd door

City Wonders Ltd.

Product ID: 44313