Rome Wandeltours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
rome streetfoodtour met lokale gids

Rome: streetfoodtour met lokale gids

Duur: 2,5 uur
Kleine groep
543 Beoordelingen
GetYourGuide Original
543

Combineer een rondleiding door Rome met een van de beste dingen die je daar kunt doen: het proeven van authentieke Romeinse delicatessen. Kies een…

Populaire Wandeltours in Rome

Bekijk alle Wandeltours in Rome
Bekijk alle 1413 tickets en tours

Wandelroute door Rome: 5 activiteiten en hoogepunten

Je kunt je kont niet keren in Rome of je staat oog in oog met haar bijzondere geschiedenis. Ga op wandeltour met een expert en duik de Eeuwige Stad in. Hier alvast een voorproefje van alle bezienswaardigheden en attracties die je tegen zou kunnen komen op je wandelroute.

Sixtijnse Kapel

Sixtijnse Kapel

Boek een tour door de Vaticaanse Musea voor een dieper inzicht in het beroemde plafond van Michelangelo en zie prachtige fresco's van Botticelli en Perugino, de leraar van Rafael.

Lekker eten

Lekker eten

Vermijd de toeristische plekken tijdens een eettour met een local. Ga wandelen, vind de beste restaurants en marktkraampjes en proef lokale favoriete; van gelato tot supplì.

Joodse ghetto

Joodse ghetto

Ooit was dit geen plek waar je graag heen ging, maar het huidige Joodse ghetto staat tjokvol goede restaurants en prachtige monumenten, waaronder twee grote synagogen, het Joods Museum en het klassieke Teatro Marcello.

Van piazza naar piazza

Van piazza naar piazza

Rome komt tot leven op haar piazza's, maar je vindt ook veel iconische monumenten deze pleinen. Mis zeker niet het Piazza della Rotonda, Piazza Navona en Campo de' Fiori niet.

Forum Romanum

Forum Romanum

Op de bekendste archeologische vindplaats van Rome krijg je een ongeëvenaarde blik op het klassieke leven. Het Colosseum is maar een kleine wandeling verwijderd, en ook Circus Maximus is vlakbij.

Plan je bezoek

Hoe werken de gratis tours?

Een gratis wandeltour is perfect als je op een klein budget reist, maar denk er wel aan dat dit het inkomen van je gids is; neem alsnog cash mee en geef hem aan het eind een bedrag dat jij passend vindt.

Kun je ook zonder gids op wandeltocht?

Het centrum van Rome staat werkelijk bomvol belangrijke monumenten. Weinig steden zijn zo eenvoudig te navigeren met een kaart; er zijn ook apps beschikbaar die je op weg kunnen helpen. Toch verrijkt een gids je ervaring op een unieke manier, en met zo'n grote hoeveelheid aan moois is het fijn om een expert aan je zijde te hebben.

Wat anderen zeggen over Rome

Interessante manier om de geschiedenis van Rome te ontdekken

Het was een hele leuke tour met guide die Duidelijk Engels sprak en veel wist over de geschiedenis. Hij vertelde ook veel extra details en liet ook foto's zien van before & after situaties. Het duurde bijna 4 uur omdat we vertraging hadden met het naar binnen komen in het Collosseum, maar dat was voor ons geen probleem. De meeste mensen in de groep haakten af na 3 uur en het werd een soort private tour. Al met al, ik raad het aan! Het is m'n 2e keer Rome en bij de eerste keer heb ik zonder guide rondgelopen. Dat was stukken minder levendig!

Heel erg goede keuze. Zorg dat je Laura als gids hebt :)

Prima excursie gehad, voornamelijk door de uitgebreide informatie die we kregen van onze gids Laura. Ze weet veel, heel veel (meer dan alleen het Colosseum). En verteld veel, heel veel. Laura kijkt niet op de klok, de excursie duurt langer dan de drie uur waar je voor betaald. Wij hadden een fantastische excursie met Laura.

Fantastische gids met een top opgebouwd verhaal.

Hele bijzondere ervaring om dit eeuwenoude monument, de opbouw, de veranderingen en de huidige staat uitgelegd te krijgen. Met oog voor zowel de details als de grote lijn. Haar enthousiasme en passie voor het Pantheon zijn heel goed overgekomen. Heel veel leuke weetjes en doorzichten. Complimenten !!!!

Gezellig en smakelijk begin van ons verblijf in Rome!

Onze eerste avond in Rome hebben we deze rondleiding gedaan wat zeker een heel mooi begin was van ons verblijf daar! De hapjes waren heerlijk en ruim voldoende. Gids Simon was super en heeft ons van een gezellige wandeling laten genieten en veel leuke en interessante informatie gegeven!

Rome: streetfoodtour met lokale gids Beoordeeld door Anoniem, 21-08-2019

Overzicht en samenhang van het romeinse verleden in Rome

D.m.v. deze tour hebben we een goed overzicht en inzicht gekregen van het Romeinse verleden in Rome. Hierna kun je goed bepalen wat je graag verder nog uitgebreider wil bezoeken. Daarnaast is het erg fijn om zonder wachtrijen deze bezienswaardigheden te bezoeken.