Datums kiezen

Romeinse baden van Bath

Romeinse baden van Bath

Romeinse baden van Bath: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Londen: Dagtrip Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse Baden

1. Londen: Dagtrip Windsor, Stonehenge, Bath en Romeinse Baden

Verken verschillende hoogtepunten in Londen tijdens deze busdagtrip vanuit Londen. Ervaar de elegantie van Windsor Castle, ontrafel de mysteries van Stonehenge en bewonder de Georgische architectuur in de stad Bath. Bezoek een goed bewaard gebleven Romeins badhuis. Windsor Castle Windsor Castle is doordrenkt van geschiedenis en ligt trots op een weelderig beboste heuvel met uitzicht op de Theems. Het dateert uit de tijd van de Normandiërs, met uitgestrekte aangelegde tuinen en de ronde toren met torentjes. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom het koninklijke Windsor, de favoriete weekendresidentie van de koning, is. Geniet van een fascinerend kijkje door het sleutelgat in de weelderige State Apartments, de thuisbasis van kostbare kunstwerken van Rembrandt en Leonardo da Vinci, en bezoek de St. George's Chapel, de sfeervolle laatste rustplaats van voormalige vorsten, waaronder Henry VIII. Je kunt een bezoek brengen aan Queen Mary's Dolls' House, een werkelijk ongelooflijke structuur compleet met werkende liften, stromend water, elektriciteit en wijnflessen, allemaal in het klein! Mysterieus Stonehenge Dwaal door het werelderfgoed en laat u betoveren door de unieke rotsformatie. Gelegen op de vlakte van Salisbury, staan rotsen van 40 ton op zichzelf sinds hun aankomst 5000 jaar geleden. Een overvloed aan theorieën omringt Stonehenge; van een religieuze tempel tot een astronomische klok en zelfs een begraafplaats uit de Bronstijd. Beslis zelf terwijl je de geschiedenis van dit mysterieuze monument ontdekt. Bad Trots gelegen op de hellingen van de rivier de Avon, was Bath de eerste stad in Engeland die werd aangewezen als UNESCO-werelderfgoed. Bewonder de prachtige 15e-eeuwse Bath Abbey, de adembenemende Georgische architectuur en de romantische Pulteney Bridge. Romeinse baden Bath, beroemd om zijn Romeinse baden, herbergt de best bewaarde Romeinse spa uit de oudheid. Verdiep je in de geschiedenis van dit magische monument en bewonder de architectonische pracht, op wonderbaarlijke wijze aan het zicht onttrokken tot de jaren 1870. De aankomsttijd in Londen is rond 20:00 uur.

Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

2. Londen: dagexcursie Windsor Castle, Stonehenge en Bath

Volg een dagtour vanuit Londen om het beroemde Windsor Castle, de mysterieuze stenen cirkel van Stonehenge en de prachtige Georgische stad Bath te zien, met de optie om toegang toe te voegen kaartjes in de toer. Geniet van busvervoer en rondleidingen op alle locaties. Begin bij Windsor Castle, al 900 jaar de thuisbasis van de koninklijke familie. Bezoek de magnifieke staatsvertrekken, die nog steeds worden gebruikt voor staatsaangelegenheden en koninklijke recepties. Verken het kasteelterrein en de 14e-eeuwse St. George's Chapel, een van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse kerkarchitectuur in Engeland en een begraafplaats van koningen en koninginnen, waaronder Henry VIII en zijn derde vrouw Jane Seymour. Vervolg uw weg door het platteland van Wiltshire naar Stonehenge. De oude stenen cirkel van Stonehenge, gehuld in mysterie, is een verbazingwekkend staaltje techniek en de belangrijkste prehistorische vindplaats in Engeland. Ga in westelijke richting naar Bath, een prachtige Georgische stad met mooie honingkleurige architectuur en de beroemde Romeinse baden. Geniet van een panoramische tour langs enkele van Europa's mooiste architectonische bezienswaardigheden, waaronder Bath Abbey, de Royal Crescent, het Circus, Assembly Rooms en Pulteney Bridge. Kies de optie om de Romeinse baden te verkennen, gebouwd rond thermale bronnen, die al meer dan 2000 jaar water leveren.

Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

3. Vanuit Londen: dagtrip naar Stonehenge en Bath

Bezoek de iconische site van Stonehenge en ontdek de mysteries met behulp van een informatieve audiogidstour. Geniet van vrije tijd om de mooie stad Bath op je eigen gemak te verkennen tijdens deze dagtour die vertrekt vanuit Londen. Kies of je de Romeinse baden als onderdeel van je tour wilt opnemen. Verlaat Londen en ga per luxe touringcar naar het UNESCO-werelderfgoed Stonehenge. Leun achterover en ontspan tijdens de reis van ongeveer 2 uur (afhankelijk van het verkeer) en geniet vanuit het comfort van de bus van het adembenemende uitzicht op het platteland. Bij aankomst bij de mythische staande stenen cirkel op Salisbury Plain, heb je ongeveer 90 minuten om het megalithische gebied op eigen gelegenheid te verkennen. Download de Stonehenge audiotour-app om het meeste uit uw bezoek te halen. Ga dan verder naar Bath, beroemd om zijn Georgische architectuur. Profiteer van een drop-off in het stadscentrum en ga ongeveer 2,5 uur op eigen gelegenheid de historische stad verkennen of ontspan in de Romeinse baden (afhankelijk van de gekozen optie). Bewonder bezienswaardigheden zoals Bath Abbey en de Royal Crescent.

Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

4. Vanuit Londen: dagtrip Stonehenge & Romeinse baden

Bezoek de oude staande stenen van Stonehenge en het pittoreske Bath tijdens deze dagtrip vanuit Londen. Geniet van vervoer per bus met airconditioning en een meertalige audiogids voor het prehistorische monument. Het beroemdste prehistorische monument ter wereld en een UNESCO-werelderfgoed, Stonehenge staat alleen op de uitgestrektheid van de Salisbury-vlakte. De oorsprong ervan gaat bijna 5.000 jaar terug en het doel ervan is nog steeds een onderwerp van openbaar debat. In de loop van de decennia zijn er vragen gerezen zoals waar deze enorme verzameling stenen voor bedoeld was en of het een observatorium van de maan, een tempel voor de zon of een uitgebreide begraafplaats was. Tijdens deze dagtour met een bus met airconditioning, krijg je de kans om de site te verkennen en je best te doen om de geheimen te ontrafelen terwijl je je verwondert over dit opmerkelijke en mysterieuze staaltje van oude techniek en design. Vervolgens ga je naar Bath, waar je op tijd aankomt voor de lunch (niet inbegrepen in de tourprijs). Met fantastische restaurants, theehuizen, broodjes- en coffeeshops en klassieke Britse pubs, heb je genoeg keuze voor een plek om te eten! Bath is een prachtige Georgische stad met prachtige halve manen en terrassen en prachtige architectuur. Na een mooie rit naar het hart van de stad, is er voldoende tijd om de stad op uw gemak te verkennen. Bezoek de Romeinse baden die bijna 2000 jaar geleden werden gebouwd. Het prachtige Romeinse openbare badcomplex en de Romeinse tempel werden gebouwd boven de enige natuurlijke warmwaterbron van Groot-Brittannië. Op deze werelderfgoedlocatie kun je op de Romeinse straatstenen rond het stomende zwembad wandelen en de oude Romeinse beelden en architectuur bewonderen. Zie Bath Abbey en de veel gefotografeerde Pulteney-brug, gemodelleerd naar de beroemde Ponte Vecchio-brug in Florence. Daarnaast wilt u misschien het Jane Austen Centre en de elegante Assembly Rooms uit 1771 zien. Winkel, ontdek en drink 's middags thee in de Pump Rooms terwijl u luistert naar klassieke livemuziek.

Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

5. Londen: dagtocht per bus naar Stonehenge, Windsor & Bath

Vertrek in een comfortabele touringcar vanuit Londen en ontdek de charmes van het Engelse platteland tijdens een dagtocht die je langs beroemde, historische plaatsen brengt. Bekijk de charmante straten van Windsor, de iconische Romeinse baden van Bath en de indrukwekkende stenen structuur van Stonehenge met je gids. Na het vertrek in de ochtend rijd je direct naar Windsor. Ontdek de 17e-eeuwse historische monumenten, verbonden door geplaveide straatjes. Je kunt ook het huis van koningin Elizabeth II bezoeken en een kijkje nemen in het oudste en grootste kasteel ter wereld. Ga vervolgens naar Stonehenge. Ontdek de gigantische stenen op Salisbury Hill. Vervolgens rij je verder naar Bath op de hellingen rondom de rivier Avon. Ontdek de eerste stad in Engeland die aan het Unesco Werelderfgoed werd toegevoegd.Bezoek de 15e-eeuwse Bath Abbey en de romantische Pulteney Bridge, geïnspireerd door de Ponte Vecchio in Florence.

Bath: stadswandeling met optionele toegang tot de Romeinse baden

6. Bath: stadswandeling met optionele toegang tot de Romeinse baden

Begin je tour 's ochtends of 's middags bij Bath Abbey in het stadscentrum. Zie het allerbeste van Bath, zowel vroeger als nu. Ontmoet je gids en begin met een bezoek aan een aantal hoogtepunten, waaronder Pulteney Bridge en Bath Abbey. Ga verder naar de Romeinse baden en volg je gids om de fascinerende voorwerpen en nalatenschappen te zien die de Romeinen in Bath hebben achtergelaten tijdens hun bezetting van het gebied. Wees getuige van het wonderbaarlijke fenomeen van de hete geothermische bronnen van Bath. Bewonder vervolgens de betoverende Georgische architectuur van deze unieke stad. Van de magnifieke Royal Crescent tot het mysterieuze Circus, bekijk het beste van de pracht en praal van de 18e eeuw. Loop van de centrale Pump Rooms naar de weelderige Upper Assembly Rooms en kom uiteindelijk aan bij de weelderige Royal Crescent en het mysterieuze Circus. Bath biedt een verbluffende verscheidenheid aan adembenemende architectonische juweeltjes. De tour is speciaal bedacht om je het allerbeste van Bath te laten zien. Je gidsen zijn leuke, boeiende lokale professionals die de geschiedenis van de stad echt toegankelijk maken voor bezoekers van alle leeftijden.

Bath: begeleide stadswandeling met toegang tot de Romeinse baden

7. Bath: begeleide stadswandeling met toegang tot de Romeinse baden

Ervaar de UNESCO-werelderfgoedstad Bath tijdens deze begeleide wandeling. Je deskundige gids brengt geschiedenis, mensen en architectuur tot leven met hun commentaar. Bekijk de oude Romeinse baden aan het einde van je tour. Ontmoet eerst je gids voordat je naar de Pump Room, de Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge en Bath Abbey gaat. Treed dan in de voetsporen van Jane Austen en hoor over de verfilming van de Netflix-hit Bridgerton. Wandel vanaf hier door de stad terwijl je gids de geschiedenis, architectuur en de mensen van Bath tot leven brengt door middel van een levendig en plezierig commentaar. Ontvang insiderinformatie over de beste tijden om bepaalde bezienswaardigheden opnieuw te bezoeken. Bezoek ten slotte de wereldberoemde Romeinse baden na je tour - de populairste attractie van Bath. Laat je verrassen door de complexiteit van de samenleving in de Romeinse stad Aquae Sulis.

Londen: Stonehenge, Windsor Castle, Bath, Lacock & Lunch in een pub

8. Londen: Stonehenge, Windsor Castle, Bath, Lacock & Lunch in een pub

Verken de historische bezienswaardigheden in het westen van Engeland tijdens deze volle dagtrip per bus vanuit Londen. Stop bij Windsor Castle, Stonehenge, het dorp Lacock en de stad Bath. Proef de lokale smaken met een traditionele publunch. Je wordt opgehaald bij het centraal gelegen trefpunt in Londen. Reis in een comfortabele bus met airconditioning naar Windsor Castle, al meer dan 900 jaar de thuisbasis van de Engelse royals. Het kasteel ligt hoog boven de rivier de Theems en herbergt koninklijke geheimen uit de tijd van Willem de Veroveraar tot de huidige koningin. Ontdek het grootste continu bewoonde kasteel ter wereld terwijl je de pracht en praal van St. Georges Chapel en de weelderige State Apartments bewondert. (Toegang inbegrepen indien optie geselecteerd) Rijd naar Stonehenge op Salisbury Plain en leer de geheimen kennen van het beroemdste prehistorische monument ter wereld. De oorsprong gaat bijna 5000 jaar terug, maar tot op de dag van vandaag is het een raadsel voor historici en archeologen. Probeer zelf enkele van zijn geheimen te ontsluieren in het nieuwe bezoekerscentrum. (Toegang inbegrepen indien optie geselecteerd) Reis naar het pittoreske National Trust dorpje Lacock. Wandel door de met cottages omzoomde geplaveide straatjes. Zie zelf waarom Lacock wordt gebruikt voor filmopnames voor producties als "Harry Potter". Geniet van een stevige Engelse lunch in een 14e-eeuwse pub. Vervolg je weg naar de stad Bath die vol staat met Georgische architectuur in halvemanen en terrassen. Je hebt vrije tijd om Bath Abbey en de romantische Pulteney Bridge te bezoeken of om thee te drinken in de historische Pump Rooms, terwijl je een serenade krijgt van een strijkkwartet. Keer aan het eind van je tour terug naar het trefpunt in Londen.

Bath: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

9. Bath: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Bath is een mooie Romeinse en Georgische stad vol prachtige gebouwen. De stadsrondleiding neemt je mee naar de Romeinse baden, de Pump Room, de abdij waar de eerste koning van Engeland werd gekroond en de Assembly Rooms. De Skyline route geeft je de kans om van het platteland te genieten en het adembenemende uitzicht over Bath in je op te nemen. Tour Stops: Stadsrondleiding 1. Hoge Straat 2. Grote parade 3. Manvers Straat 4. De Ambury 5. Corn Street 6. Avon Street 7. Westgate Gebouwen 8. Koninginneplein 9. Vergaderzalen 10. Brock Street / De Koninklijke Halve Maan 11. Marlborough Gebouwen 12. Weston Road 13. Upper Bristol Road 14. Upper Bristol Road 15. Royal Avenue 16. Milsom Straat 17. Terras Loop Skyline Tour 1. Dorchesterstraat 2. Terraswandeling 3. North Parade 4. Pulteney Street 5. Holburne Museum 6. Beckford Road 7. Bath Spa Hotel 8. Quarry Road 9. Bathwick Heuvel 10. Widcombe Hill 11. Rainbow Woods boerderij 12. Brassknocker Heuvel 13. Claverton Neer 14. Ralph Allen School 15. North Road/Shaft Road 16. Tyning/North Road 17. Prior Park 18. Middle Hill Lodge 19. Abdij Begraafplaats 20. Prior Park Road 21. Widcombe

Vanuit Londen: Stonehenge, Bath & West Country dagexcursie

10. Vanuit Londen: Stonehenge, Bath & West Country dagexcursie

Ga mee met een bustour van een hele dag die je meeneemt naar de Georgiaanse stad Bath, ten westen van Londen, en de prehistorische stenencirkel Stonehenge bij Salisbury Plain. Kom meer te weten over de regio dankzij de gids. Onderweg naar Stonehenge hoor je van je gids over de mysteries rond de prehistorische vindplaats. Ga bij aankomst naar het bezoekerscentrum waar je aan boord van een pendelbus kunt stappen. Geniet van ongeveer 90 minuten in Stonehenge, met voldoende tijd voor een drankje voordat je vertrekt. Maak een mooie rit naar het Engelse platteland op weg naar Bath. Passeer de traditionele dorpen en weelderige weiden van Wiltshire, Somerset en Avon. Kom aan in Bath en bekijk de Romeinse baden, ooit de beroemdste warmwaterbronnen van Europa. Bewonder de beroemde Royal Crescent en de zorgvuldige Georgische architectuur tijdens een sightseeing-bustour door de stad. De gids zal je - voordat je de stad op eigen houtje kunt gaan verkennen - vertellen wat de beste plekken in de stad zijn om te bekijken, om te winkelen en iets te eten. Daarna word je weer teruggebracht naar Londen.

41 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Romeinse baden van Bath: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Romeinse baden van Bath

Wil je alle activiteiten in Romeinse baden van Bath bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Romeinse baden van Bath

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.884 beoordelingen

De excursie was een uitstekende afsluiting van onze reis naar Londen. Het omvatte alles wat we in Londen hadden gehoopt te ervaren. Stonehenge is net zo mysterieus als ontzagwekkend en ondanks de regen en de kou voelden we volkomen zijn immense aanwezigheid en hoe het zou zijn geweest als we daar alleen hadden gestaan met zijn rondlopende aanwezigheid. De wisseling van de wacht bij Windsor Castle was onverwacht en werkelijk een lust voor het oog, hoewel het ons geduld op de proef stelde toen we een van de oude bewakers op en neer zagen marcheren voordat de nieuwe bewakers binnen marcheerden. Genoten van de fish and chips-lunch bij LaCock. Eerlijk gezegd wist ik niet dat er ook onderwerpen uit de Harry Potter-films waren, dus we waren aangenaam verrast met dat bezoek. Het zou goed zijn geweest om meer tijd in Bath te hebben. Het lukte alleen om door het stadscentrum te rennen vanwege het late tijdstip. Last but not least is Eugene een uitstekende gids. Gaf ons veel informatie en altijd vrolijk en opgewekt en jongen, kan hij praten!

De gids, Eugene, is zeer professioneel, tijdbesparend en onderhoudend. Hij gaf ons veel goede verhalen, zorgde voor de efficiëntie van de lunchbestellingen en een zeer goed tijdmanagement, zodat we alle locaties binnen de dag konden bereiken. Zijn instructies waren heel duidelijk, zodat we weten waar we op moeten letten tijdens de waarnemingstijd. Bedankt.

Regina was de beste gids, zelfs als het weer niet goed was, het regende in Windsor en daarna sloten ze Stoneghe vanwege de harde wind en meer regen in Bath, Regina deed er alles aan om ons te amuseren en paste de tour aan een wandeling aan rondleiding in Bad. Uitstekende aanbeveling

Paulie en Dan waren uitstekend als gids en chauffeur. Ik raad de ervaring aan terwijl je drie verschillende en unieke plaatsen bezoekt met historische gegevens die worden verstrekt door een uitstekende gids (Paulie).

INDRUKWEKKEND IK BESCHOUW EEN TOERISTISCHE BESTEMMING VAN DE BESTE TER WERELD