Belevingen in
Römer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Römer: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Frankfurt: verkenningsspel en rondleiding door de oude stad

1. Frankfurt: verkenningsspel en rondleiding door de oude stad

Ontdek de fascinerende geschiedenis en attracties van Frankfurt terwijl je aanwijzingen in de oude stad oplost. Verken deze prachtige Duitse stad door een zoektocht te spelen met je vrienden, partner of familie. Ga op avontuur waarbij elke aanwijzing je van de ene plaats naar de andere zal leiden, met exacte aanwijzingen, zodat je geen kaart, gps of gids nodig hebt. Wanneer je het oplost en het antwoord raadt, wordt het geheime verhaal van die plek ontgrendeld. Boek de zoektocht en ontvang per e-mail je toegangscode die in de app gebruikt kan worden. De tour duurt maximaal twee uur, maar er is geen tijdslimiet, dus ga in je eigen tempo. Je hebt geen gids nodig, download gewoon de app, ga naar het startpunt en wees klaar om aan het avontuur te beginnen. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Je kunt als groep spelen en samen de aanwijzingen oplossen terwijl je loopt. Of je kunt je opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de andere groepen. Elke persoon kan ook alleen spelen, los van de groep en aan het einde de groep ontmoeten.

...
Frankfurt: Scary Sightseeing Tour met The Hangman

2. Frankfurt: Scary Sightseeing Tour met The Hangman

Geniet 's nachts van een wandeling van 1 uur door Frankfurt met een gewaad-beul als je gids. Volg je enge gids (als je durft) op een ontdekkingsreis naar de geschiedenis van Frankfurt en zijn bloedige werk. Maar let op, terwijl je naar je gids luistert, want hij moet zijn werk afmaken en hij heeft geen tijd te verspillen omdat de duivel achter hem aan zit. Begin je reis naar het verleden in de kathedraal, waar Duitse koningen en keizers werden gekozen en gekroond. Ga door naar de oever van de Main waar veel daders, voornamelijk vrouwen, in het water zijn verdronken. Eindelijk bereik je je laatste stop, de Römer, het beroemde stadhuis van Frankfurt, waar je alles te weten komt over het gruwelijke verleden van de Römerberg als de locatie van vele middeleeuwse doodstraffen en martelkamers.

...
Frankfurt: begeleide fietstocht

3. Frankfurt: begeleide fietstocht

Je tour begint in het hart van Sachsenhausen, een van de meest populaire buurten van de stad. Fiets hier langs 19e-eeuwse panden, maar ook trendy bars, gezellige cafés en een groot aanbod aan restaurants. Rijd door de smalle straatjes om de schilderswijk te bereiken, waar u verschillende kunstinstellingen en musea kunt bewonderen. Ga verder naar de oude stad, waar u het huis van de familie Goethe en de St. Paul's Church, de bakermat van de Duitse democratie, kunt zien. Ga verder richting de operagebouwen om de iconische skyline van Frankfurt te ervaren. Maak een kleine omweg naar de beurs van Frankfurt om het populaire stieren- en berenmotief te bewonderen. Terug in het centrum kun je je vergapen aan het moderne herkenningspunt van de stad: de toren van de Europese Centrale Bank. Fiets langs enkele van de populairste bars van de stad, langs de elegante nieuwe brug naar de Gerbermühle, de voormalige zomerresidentie van Goethe, die is omgebouwd tot een populair restaurant. De tour eindigt weer bij het startpunt.

...
Frankfurt: 1,5 uur durende wandeling

4. Frankfurt: 1,5 uur durende wandeling

Ontdek de hoogtepunten van Frankfurt met een lokale gids tijdens een 1,5 uur durende wandeling waarbij je de historische monumenten kunt vergelijken met enkele wolkenkrabbers uit de moderne tijd. Ontmoet je gids bij het iconische standbeeld van Justitia-Brunnen en begeef je naar je eerste stop, de ijzeren loopbrug van de Eiserner Steg, gebouwd in 1868. Ontdek tijdens je wandeling hoeveel van de grote gebouwen werden vernietigd tijdens de Tweede Wereldoorlog, en horen over de grote renovatie van 2008-9. Bekijk de historische Römer en Paulskirche, waar de eerste Duitse nationale vergadering plaatsvond. Krijg onderweg nuttige informatie over elke attractie en geniet van een fantastisch uitzicht vanaf de top van een wolkenkrabber (optioneel).

...

Sitemap Römer

Wil je alle activiteiten in Römer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.