Ronda, panorama-uitzicht

Vanuit Costa del Sol: dagtour naar Ronda

Product ID: 10895

Vanaf € 43 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
10 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Raak gecharmeerd door de historische stad Ronda, beroemd vanwege de traditionele gebouwen en adembedenemde uitzichten.
  • Bezoek het Plaza de Toros van Ronda, de oudste stierenvechtarena in Spanje en een interessant inkijkje in deze eeuwenoude sport.
Overzicht
Ontdek de mystiek en schoonheid van Serrania de Ronda. Bezoek de kerk van de heilige geest, het raadhuisplein, de kathedraal Maria Hemelvaart en Plaza de Toros de la Maestranza, de oudste stierenvechtarena van Spanje.
Wat te verwachten
Ontdek Ronda, een van de mooiste steden in het zuiden van Andalusië. Bewonder de schoonheid van het ruige landschap, adembenemende uitzichten en geniet van een aangename sfeer in de straten van de stad.

Na aankomst begin je met een tour met gids naar de hoofdattracties van Ronda: de poort van Almocabar, de kerk van de heilige geest, het raadshuisplein en de kerk Santa Maria la Mayor. De tour gaat verder naar het Plaza de Toros de la Maestranza, een van de oudste stierenvechtarena's van Spanje waarin, voor de geschiedenis, veel belangrijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. In de arena zouden de wereldberoemde, traditionele Goyesca-stierengevechten zijn uitgevonden. Door het decor van de arena net als door de kledingstukken van de vechters, waan je je echt terug in de tijd van de beroemde schilder Goya. Je bekijkt naast de arena ook het stierenvechten museum.

Aansluitend maak je een stop bij de lokale wijnproeverij Bodegas La Sangre de Ronda, waarin ook een wijnmuseum zit, dat historische en culturele invloeden met betrekking op wijn uit de regio laat zien. Je krijgt ook de kans om enkele wijnen uit de regio te proeven.

Na het bezoek aan de wijnproeverij heb je wat vrije tijd om te lunchen en de stad op eigen houtje te verkennen, voordat je terug wordt gebracht naar het punt van vertrek in de Costa del Sol. Op de terugweg is er een stop van 45 minuten in het centrum van Marbella, waar je rustig rond kunt lopen en mooie foto's kunt maken.
Inbegrepen
  • Vervoer in bus met airco
  • Meertalige, lokale gids
  • Toegang in de stierenvechtarena en in de wijnkelder
Niet inbegrepen
  • Lunch
  • Drinken
Trefpunt
Wat je moet weten
Gesloten op 24, 25 31 december en 1 januari.

Vanaf € 43 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (29 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Julia Travel Gray Line Spain

Product ID: 10895