Belevingen in

Rotorua

Ontdek geothermische wonderen, adembenemende natuurlijke schoonheid en de levendige Maori-cultuur.

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Sitemap Rotorua

Wil je alle activiteiten in Rotorua ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rotorua

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.303 beoordelingen

We hebben gedetailleerde instructies ontvangen. Dus we waren goed voorbereid om te beginnen met raften. De gidsen zijn erg aardig en chatten graag. Beveiliging is erg belangrijk. Dienovereenkomstig zwemt een gids altijd vooruit met een kajak. Alleen dan komen de boten! We zijn twee keer uit de boot gevallen: D Dit gebeurt meestal niet. We hadden een sterkere stroom dan normaal. Ook hier zorgt de gids (in de kajak) ervoor dat u niet wordt meegesleept door de stroming en haalt u op. De gids (in de boot) was altijd de eerste in de boot met ons en hielp iedereen omhoog te trekken. Het was echt avontuurlijk en heel leuk. Daarom zeer aan te bevelen! PS We hadden nog geen rafting-ervaring. Het is dus ook mogelijk zonder ervaring.

Erg leuke avond gehad. Leuk om kennis te maken met de Maori cultuur. Je mag vrij door het Maori village lopen en je hebt de gelegenheid om vragen te stellen over hun cultuur. Er wordt gezongen en gedanst door de Maori en mag de haka uiteraard niet ontbreken. Daarna een heerlijk buffet met eten op Maoriwijze klaargemaakt. Echt een aanrader!

Uitstekende informatieve rondleiding. Geweldig modderbad!

Hield van de rondleiding. Zeer informatieve gids Josh, die ons zelfs liet zien hoe we aan het einde van de tour moesten carven. Het modderbad is een must. Warme douches om je schoon te maken. Zorg ervoor dat je het pak goed afspoelt in koud water of modder en dat de geur blijft hangen. Haal ook uw sieraden uit en houd het 24 uur uit.

Ten eerste hadden wij bijzonder goed weer, gevlogen door een zeer vriendelijke en behulpzame pilote, goede uitleg spontaan en informatief, kortom buitengewoon genoten van de hele trip

Goede begeleiding (Handsome Rob!) Aan te raden voor iedereen. Ook voor mensen die niet kunnen zwemmen.