Rotterdam
Beer Tasting & Brewery Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rotterdam Beer Tasting & Brewery Tours: Onze meest aanbevolen

Rotterdam: rondleiding Stadshaven Brouwerij met bierproeven

1. Rotterdam: rondleiding Stadshaven Brouwerij met bierproeven

Bekijk het bierbrouwproces van dichtbij tijdens deze rondleiding door Brouwerij Stadshaven in Rotterdam, een 100 jaar oud, volledig gerestaureerd fruitpakhuis waar jaarlijks ongeveer 2 miljoen liter ambachtelijk bier wordt gebrouwen. Les je dorst met een bierproeverij. Stap in wat ooit 's werelds grootste fruithaven in het gebied was en leer over de geschiedenis van de locatie en het volledige verhaal achter de eigentijdse en stoere ambachtelijke bierlijnen van de brouwerij. Leer iets nieuws, of je nu een expert bent of een nieuwkomer op het gebied van bier. Hoor over de doelstellingen van de brouwerij op het gebied van innovatie en duurzaamheid en haar rol in het opwindende herontwikkelingsproject van Merwe-Vierhavens als een nieuw stadsdistrict in wording. Ontdek hoe de brouwerij en de bemanning zullen bijdragen aan het gebied. Ga naar een tafel in de gastropub om te genieten van een proeverij terwijl je gids je meer inside-info geeft over wat je drinkt. Geniet van 1 biertje of frisdrank of 3 bieren met snacks, afhankelijk van de touroptie die je kiest.

Rotterdam: culinaire wandeltocht met gids

2. Rotterdam: culinaire wandeltocht met gids

Ontdek hoe Rotterdam een opkomende plek is. De architectuur, de haven, de kunst in de openbare ruimte, de fantastische musea en de vele internationale invloeden maken de stad uniek. Bovendien explodeert de voedselscene; het wordt tijd dat je het allemaal gaat proeven. Tijdens deze culinaire rondleiding ervaar en proef je Rotterdam in al zijn glorie. Een goed geïnformeerde lokale gids vertelt je prachtige verhalen over de stad en onderweg maak je vaak tijd voor een speciaal hapje en/of drankje. Natuurlijk proef je poffertjes, kaas en bitterballen, maar ook een Surinaamse broodje kipcurry, Marokkaanse tapas met een glas cider, origineel Rotterdams gebrouwen ambachtelijk bier en waarschijnlijk de beste chocolade in de stad. Terwijl je geniet van al dit eten, zie en ervaar je ook de architectonische, historische en culturele hoogtepunten van de stad, plus haar verborgen juweeltjes. Als je van eten houdt en de stad, de geschiedenis, de producten en de mensen wilt leren kennen, kijk dan niet verder dan deze heerlijke ervaring.

Rotterdam: brouwerijen en watertaxi-tour

3. Rotterdam: brouwerijen en watertaxi-tour

Geniet van de culturele hoogtepunten van Rotterdam terwijl je onderweg verschillende brouwerijen bezoekt voor lekkere biertjes en snacks. Luister naar je gids die je prachtige verhalen vertelt over de stad en ontvang gedetailleerde informatie over de bieren bij elke brouwerij. Kies uw favoriete bier of proef van tevoren als u niet zeker weet welke u moet nemen. Maak tijdens de tour twee ritjes met de watertaxi en geniet van het unieke uitzicht over de stad vanaf het water. Sluit de tour af vlakbij de Kaapse Brouwers brouwerij en voel je vrij om hier de middag voort te zetten.

Veelgestelde vragen over Beer Tasting & Brewery Tours in Rotterdam

Welke andere activiteiten dan Beer Tasting & Brewery Tours zijn de moeite waard in Rotterdam?

Andere onmisbare dingen om te doen in Rotterdam:

Wat zijn de beste Beer Tasting & Brewery Tours in Rotterdam?

Sitemap Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Rotterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rotterdam

Hoewel we maar met twee waren, vond de tour plaats. De gids was geweldig en maakte de ervaring nog beter voor ons. We boekten de tour in het Engels en waren goed geïnformeerd over het brouwproces en de geschiedenis van de brouwerij.

Fantastische manier om een middag door te brengen. Deze plek is fascinerend als je van bier houdt en zelfs als je dat niet doet, heeft het veel te bieden.

Het heeft ons echt verrast. Het zit behoorlijk ver buiten het centrum maar het is zeker de moeite waard.

Zeker de moeite waard om eens binnen te kijken. Het is een mooi en duurzaam bedrijf en lekker bier ook.

Leuk om te doen Enthousiast verhaal Duurzaam Lekker bier!!