Rotterdam
Boten & jachten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rotterdam : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Rotterdam a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Rotterdam

Zeer leuke rondvaart. De bruisende haven ontdekken vanop het water is geweldig. De keuze tussen binnen en buiten maakt dat de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien bij een vooraf geplande uitstap. Wij hebben met 8 vrienden genoten op het buitendek van het magnifieke uitzicht op de haven met een heerlijk biertje en glaasje wijn. Zeker aan te raden!

Bij de spido-kassa was de tegoedbon (€100,-) die wij hadden van Getyourguide niet bekend. Hebben hemel en aarde bewogen om samen met een spido-leidinggevende de tegoedbon in te wisselen. Daarna konden we genieten van een prachtige rondvaart door de haven. Er mocht iets meer info worden verteld .

Onze zeer vriendelijk gids heeft ons door de stad gekeudt, waardoor we binnen een paar uur een beeld van de hebben kunnen vormen, was een super wandeling! De volgende dag (wat per toeval zo geregeld was) een rondvaart gedaan en wederom genoten

Leuke rondvaart door de haven. Je ziet de hoogtepunten van Rotterdam. Ook indrukwekkend om zo dicht langs de zeecontainers te kunnen varen.

Ik heb geen opmerkingen, het is allemaal goed verlopen. Vriendelijke meisjes achter de bar. Alles netjes aan boord.