Rotterdam
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rotterdam Citycards: Onze meest aanbevolen

Rotterdam: Rotterdam Welkomstkaart

1. Rotterdam: Rotterdam Welkomstkaart

Ervaar de topattracties, rondleidingen en eetgelegenheden van Rotterdam met 25%-50% korting met de Rotterdam Welcome Card. Profiteer van de flexibiliteit van kaarten voor 1, 2 of 3 dagen, geschikt voor dagtochten of een korte stedentrip. Zodra je je voucher hebt ingewisseld, ga je op avontuur in Rotterdam. Kies uit meerdere Rotterdamse rondvaarten, fietstochten, wandeltochten, museum- en attractietickets, evenals vele 'lokale favoriete' bars en eetgelegenheden. Bepaal waar je zin in hebt op de dag, zodat je niet eens van tevoren hoeft te plannen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

...
Rotterdam: 1-daagse RET OV-kaart

2. Rotterdam: 1-daagse RET OV-kaart

Reis per bus, metro en tram in de havenstad Rotterdam. Profiteer van deze eendaagse kaart om toegang te krijgen tot handig openbaar vervoer in Rotterdam. Via RET, de transportorganisatie in Rotterdam, komt u altijd veilig en snel op uw bestemming aan. Met dit ticket heb je één dag onbeperkt gebruik van RET metro, bussen en trams door heel Rotterdam. Het is geldig tot middernacht voor één persoon. U kunt de hele dag zo vaak gebruik maken van het openbaar vervoer als u wilt. Je ticket gebruiken is eenvoudig. Check gewoon in bij het instappen in een tram, bus of metro, en check vervolgens uit wanneer je uitstapt of van boord gaat. U kunt ervoor kiezen om uw ticket te laten bezorgen op het adres of accommodatie van uw voorkeur binnen Nederland. Als je wilt, kun je het ophalen op aangewezen locaties.

...
Nederland: 1-daagse OV-kaart

3. Nederland: 1-daagse OV-kaart

Reis door heel Nederland met een handig 1-daagse OV-ticket, geldig door het hele land. Met dit ticket kunt u probleemloos en onbeperkt een dag door heel Nederland reizen met het meeste openbaar vervoer. Geniet van een verscheidenheid aan transportaanbiedingen, waaronder de trein, bus, metro, tram en watertaxi. Ga er mee punteren in Giethoorn, outlet-shoppen in Roermond of Lelystad, bezoek het Amsterdamse strand, bekijk de molens op de Zaanse Schans of bezoek steden als Leiden, Delft of Gouda en Alkmaar. Reis waar u maar wilt.

...
Zuid-Holland: onbeperkt 1-daagse OV-kaart

4. Zuid-Holland: onbeperkt 1-daagse OV-kaart

Met dit OV-kaartje in Zuid-Holland reist u gemakkelijk en voordelig door de regio Zuid-Holland. U kunt de tickets gebruiken voor onbeperkt reizen met de volgende operators: RET (Rotterdam), HTM (Den Haag), Arriva, Connexxion, EBS en Syntus. Het openbaar vervoer in de regio Zuid-Holland is uitstekend. Je kunt er gemakkelijk mee rondreizen in de steden Rotterdam en Den Haag en ook een bezoek brengen aan Kinderdijk, bekend om zijn molens, het Vredespaleis en de Keukenhof, bekend om zijn bloemen. Het is ook heel gemakkelijk om Gouda en historische steden als Dordrecht, Delft en Leidenare te bereiken.

...

Sitemap Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Rotterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.