Rotterdam
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rotterdam Fietstours: Onze meest aanbevolen

Rotterdam Highlights: fietstocht van 2,5 uur

1. Rotterdam Highlights: fietstocht van 2,5 uur

Beleef Rotterdam zoals de lokale bewoner, namelijk al fietsend door deze fietsvriendelijke stad. Ga met een enthousiaste gids op pad en verken de historische en nieuwe bezienswaardigheden van Rotterdam, kom alles te weten over de stad en ontdek waarom ze zo uniek is. Deze tour is beschikbaar als groepstour en als privétour. Alle fietstochten starten vanaf het bijzondere nieuwe Rotterdam Centraal Station dat opgeleverd werd in 2014 na een renovatie van 10 jaar. Je bekijkt het indrukwekkende Stadhuis en de verrassende nieuwe Markthal. Ga naar het gebied Kop van Zuid aan de zuidoever van de Nieuwe Maas. Bekijk de nieuwe ontwikkelingen in het gebied van de oude poort en zie de bezienswaardigheden zoals het Hotel New York in het voormalige hoofdkwartier van Holland America. Je bewondert de Erasmusbrug die het noordelijke en zuidelijke deel van de stad met elkaar verbindt en fietst door 2 mooie parken. Neem een pauze bij één van de belangrijke musea van de stad. Pauzeer voor een koffie bij een unieke locatie. Kom meer te weten over de stad beter terwijl je een aangename fietstocht maakt.

...
Rotterdam: culinaire rondleiding per fiets

2. Rotterdam: culinaire rondleiding per fiets

Eén ding is zeker: Rotterdam is een plek die steeds aantrekkelijker wordt. De architectuur, de haven, de kunst in de openbare ruimte, de fantastische musea en de vele internationale invloeden maken het een unieke stad. Bovendien explodeert de voedselscene ook, en het is tijd om het allemaal te proeven. Tijdens deze culinaire rondleiding ervaar en proef je Rotterdam in al zijn glorie. Een slimme lokale gids vertelt je prachtige verhalen over de stad en onderweg maak je vaak tijd voor een speciaal hapje en/of drankje. Natuurlijk proef je poffertjes, kaas en bitterballen, maar je kunt ook een Surinaamse broodje kipcurry, Marokkaanse tapas met een glas cider, origineel Rotterdams gebrouwen ambachtelijk bier proberen en waarschijnlijk de beste chocolade in de stad. Het eten is vergelijkbaar met een grote lunch, dus zorg dat je honger hebt. Terwijl je deelneemt aan al dit eten, zie en ervaar je ook de architectonische, historische en culturele hoogtepunten van de stad - plus zijn verborgen juweeltjes. Dus als je een liefhebber bent van eten en de stad, zijn geschiedenis, zijn producten en de bewoners wilt leren kennen, hoef je niet verder te zoeken. Doe mee en verlang naar meer.

...
Rotterdam: privé fietstocht met een gids

3. Rotterdam: privé fietstocht met een gids

Ga mee met een gepassioneerde gids op een rondleiding door de oude en moderne monumenten van Rotterdam. Ervaar Rotterdam vanuit het perspectief van een local door op de fiets door de fietsvriendelijke straten te rijden en de hoogtepunten van de stad te ontdekken. Krijg de kans om Rotterdam in al zijn schoonheid te zien. Ontdek onderweg fascinerende verhalen over de stad van je lokale gids. Waardeer de unieke architectuur, haven, openbare kunst, musea en tal van internationale invloeden. Bekijk de hoogtepunten van Rotterdam op de fiets terwijl je meer te weten komt over de moderne architectuur en het dramatische verleden van de stad. Verken en ervaar de architectonische, historische en culturele bezienswaardigheden van de stad, evenals de verborgen juweeltjes.

...

Sitemap Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Rotterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 222 beoordelingen

Prachtige fietstocht langs de bezienswaardigheden in Rotterdam met verhalen uit het verleden en het heden. In 3 uur hebben we een goede indruk gekregen van de stad. Onze dochter van 11 heeft ervan genoten! Zeer vriendelijke gids, echt een aanrader.

Zeer mooie fietstocht door centrum van Rotterdam. Geeft je een goed beeld van de stad. Wij hadden een zeer goede gids, ben haar naam vergeten maar ze was van vlaamse afkomst. Ze heeft het zeer goed gedaan, TOP!

Was een super fietstocht. Veel over Rotterdam gehoord, verteld door een erg enthousiaste gids (Marijn). Wist veel en leuk te vertellen. Aanrader!

Superleuke, interessante en gezellige fietstocht om zo Rotterdam op een andere wijze te leren kennen. Leuke achtergrond informatie ook!!

janou's enthousiasme en interessante verhalen hebben het skechte weer meer dan gecompenseerd