Rotterdam
Rolstoeltoegankelijk

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Rotterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 588 beoordelingen

Zeer leuke rondvaart. De bruisende haven ontdekken vanop het water is geweldig. De keuze tussen binnen en buiten maakt dat de weersomstandigheden geen roet in het eten gooien bij een vooraf geplande uitstap. Wij hebben met 8 vrienden genoten op het buitendek van het magnifieke uitzicht op de haven met een heerlijk biertje en glaasje wijn. Zeker aan te raden!

Het is een hele belevenis. In druk Rotterdam is het een plek waar je stil van wordt. Het weer heeft ook een positieve bijdrage hieraan geleverd. Dan weer stralende zonnneschijn, dan weer dreigende wolken. We werden trots op het havengebied, de bijzondere gebouwen en de hulpvaardige mensen. Nederland is top!

Bij de spido-kassa was de tegoedbon (€100,-) die wij hadden van Getyourguide niet bekend. Hebben hemel en aarde bewogen om samen met een spido-leidinggevende de tegoedbon in te wisselen. Daarna konden we genieten van een prachtige rondvaart door de haven. Er mocht iets meer info worden verteld .

Leuke rondvaart door de haven. Je ziet de hoogtepunten van Rotterdam. Ook indrukwekkend om zo dicht langs de zeecontainers te kunnen varen.

Heel leuk om op de Euromast te zijn. Prachtig uitzicht. Het viel me alleen op dat er veel tegels los liggen. Daar zou ik wat aan doen.