Kies data
Rotterdam

Romantiek & speciale gelegenheden

Rotterdam Romantiek & speciale gelegenheden: Onze meest aanbevolen

Rotterdam: rondleiding door de haven

1. Rotterdam: rondleiding door de haven

Ontdek een van de innovatiefste havens ter wereld tijdens deze rondleiding van 75 minuten. Zie het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen en bewonderde indrukwekkende skyline van Rotterdam terwijl haar imposante gebouwen voorbijglijden. Je krijgt een uniek perspectief op de scheepswerven van de haven, de dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Last but not least: de tour eindigt met uitzicht op de SS Rotterdam, het voormalige cruiseschip van de Holland-Amerika-lijn

Rotterdam: ticket voor de Euromast

2. Rotterdam: ticket voor de Euromast

De Euromast is hét icoon van Rotterdam. Met zijn hoogte van ruim 180 meter is het de hoogste uitkijktoren van Nederland en een onmisbaar onderdeel van de skyline van de stad. Ontdek verbazingwekkende verhalen over de stad met onze Magnicity-app, maak ongelooflijke foto's en bewonder het unieke uitzicht op Rotterdam. Als het weer het toelaat, kun je tot bijna 30 kilometer ver zien, en 's avonds komen de sterren tot leven. Geniet van je bezoek aan de Euromast voor een brunch, lunch, diner, high-tea of high-wine op ruim 90 meter hoogte in de brasserie. In de koffiecorner op de begane grond vind je de beste koffie van Rotterdam. Je kunt er ook vers gebak, warme panini of wraps krijgen. Voeg extra adrenaline toe met een ticket voor de Euroscoop. Geniet van een duizelingwekkend uitzicht over Rotterdam vanuit een roterende lift, die zich op 185 meter hoogte aan de buitenkant van de Euromast bevindt.

Rotterdam: ticket voor Stoomschip Rotterdam & audiotour

3. Rotterdam: ticket voor Stoomschip Rotterdam & audiotour

Maak een reis naar het verleden en zwerf over de dekken boven en onder de waterlijn als een wereldreiziger. Laat jezelf verblinden door de stijlvol ingerichte kamers voordat je de tijd neemt om te ontspannen op de indrukwekkende boeg van het schip. Het Stoomschip Rotterdam is het grootste oceaanstomer ooit gebouwd in Nederland. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn heeft dit schip sinds 1959 vele van de wereldzeeën bevaren. Het schip ligt nu permanent afgemeerd in de Rotterdamse Maashaven, bij Katendrecht. Kijk over de monumentale boeg, bekijk de zware ankerlieren, beklim de torenhoge brug, bezoek de kaartenkamer, de radiokamer en betreed de originele kapiteinshut. Verken het glorieuze verleden en treed in de voetsporen van emigranten en wereldreizigers met de Rotterdam Complete Tour, de Seabreeze Deluxe Tour of de Steam and Chrome Tour.

Rotterdam: elektrische boot huren in het centrum

4. Rotterdam: elektrische boot huren in het centrum

Ontdek Rotterdam vanaf het water: huur een elektrische boot vanaf een steiger in de Oude Haven. Je krijgt reddingsvesten en gedetailleerde instructies over het gebruik van de boot zonder vaarbewijs. Kies uit een huurperiode van 1 of 2 uur. Ga naar de steiger naast de iconische blauwe kubuswoningen in de Oude Haven en check in bij de receptie. Een medewerker legt je uit hoe je de hoogwaardige, moderne boot bedient. Stap aan boord en vaar zelfstandig weg om op avontuur te gaan. Vaar langs de prachtige architectuur langs het water in de stad en bezoek wijken als Scheepsmakershaven, Leuvehaven, Wijnhaven, Haringvliet, Boerengat en Buizengat. Breng de boot aan het eind van de huurperiode terug naar de steiger.

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Andere belevingen
  • Avonturen
  • Dagtochten
14 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Romantiek & speciale gelegenheden in Rotterdam

Welke andere activiteiten dan Romantiek & speciale gelegenheden zijn de moeite waard in Rotterdam?

Andere onmisbare dingen om te doen in Rotterdam:

Wat zijn de beste Romantiek & speciale gelegenheden in Rotterdam?

Sitemap Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Rotterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Rotterdam

Leuke activiteit om een keer te doen. Het leukste is om met de Euroscoop te boeken (kan je ook apart bij betalen als je boven bent). Drankje of hapje in het restaurant ook leuk om het mee af te sluiten

Een hele mooie tocht door de havens van Rotterdam. Goede uitleg en veel te zien. Gelukkig hadden wij mooi weer zodat wij bovendeks konden zitten.

Super mooie boot Iedereen vond het leuk . We hadden droog weer . En vriendelijke mensen die hielpen aan boord

Het was heel leuk heb de haven van rotterdan gezien en heb veel geleerd. Ze vertelde ook veel informatie.

Prachtig stabiel schip die fijn langs bijzonderheden in onze grootste havenstad vaart!