Wateractiviteit

Rotterdam: begeleide rondvaart op de Maas

Activiteitenaanbieder: River Cruise Rotterdam

Rotterdam: begeleide rondvaart op de Maas

Activiteitenaanbieder: River Cruise Rotterdam
Snel uitverkocht
Snel uitverkocht

Vanaf € 13,50 per persoon

Stap aan boord voor een rondvaart van ongeveer 1 uur op de Nieuwe Maas. Geniet van alle hoogtepunten van Rotterdam, terwijl je een prachtig uitzicht hebt over de indrukwekkende skyline en de verschillende havens.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Reserveer nu en betaal later
Reserveer nu en betaal later om je plek vandaag nog kosteloos te boeken. Meer informatie
Tourgids
Nederlands, Engels, Duits
Audiogids inbegrepen
Spaans, Nederlands, Engels, Frans, Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Geniet van een prachtig uitzicht op de indrukwekkende skyline
 • Ontdek alle hoogtepunten van Rotterdam
 • Bekijk de verschillende havens
Volledige beschrijving

Na een ontmoeting met uw gids op de pier, stapt u aan boord van uw boot voor een rondvaart van ongeveer 1 uur op de Nieuwe Maas. Tijdens deze ervaring kom je langs alle highlights van Rotterdam. Geniet van prachtige uitzichten over de indrukwekkende skyline en de verschillende havens, terwijl je enthousiaste gids je tijdens je reis alle ins en outs van de vaarroute vertelt. Vaar langs de beroemde SS Rotterdam, de Kop van Zuid, het Hotel New York, het Witte Huis, de Willemsbrug en de Euromast, maar ook andere bijzondere plekken die je niet mag missen. U kunt tijdens uw reis een gezellige binnenplek in de salon vinden, of in plaats daarvan ervoor kiezen om buiten op het zonnedek te zitten. Aan boord is een bar waar drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om een kopje koffie en zoete cake op te nemen bij het boeken.

Aan het einde van uw sightseeing-ervaring keert u terug naar het startpunt van uw tour.

Inbegrepen
 • Live gids in het Nederlands, Duits en Engels
 • Audiogids in het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans
 • WiFi aan boord
 • Eten en drinken (tenzij optie geselecteerd)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Aan de overkant van de Euromast Toren.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 288 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,4/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Leuke rondvaart met fijne bemanning. Ik vond het niet heel duidelijk waar we moesten zijn en hoe laat precies. Je boekt een rivierentour om 14u en ziet een stip in Googlemaps. Geen adres, geen tijd vanaf wanneer je de boot op kan, geen naam van de boot, geen nr van de pier, niets. Dit maakte het voor ons erg onduidelijk. Het was bizar slecht weer en je wil dan eigenlijk niet met 3 kleine kindjes door de stromende regen gaan zoeken waar het precies is en/of onnodig lang wachten. Toen we er eenmaal waren niets dan lof. We werden vriendelijk ontvangen. Er bleken geen tafels meer beschikbaar en in coronatijd ga je niet zomaar met vreemde mensen schouder-aan-schouder aan een tafeltje zitten. Er werden stoelen voor ons verzameld, zodat we in een hoek alsnog een eigen plekje hadden. (Bij goed weer is het dek open, dan heb je dit probleem niet). De gids was vriendelijk en gezellig. De informatie was interessant. Een uur was precies goed om even lekker te varen, zonder dat het saai werd.

Verder lezen

23 augustus 2021

Activiteit prima, uitleg ook prima.Helaas geen goede volgorde wat betreft de verdeling van de stoelen. Iedereen is wild en desolaat en belde de medewerker aan om snel naar binnen te rennen en als eerste op het open dek te gaan zitten. Dat vond ik jammer. Anders vonden we het erg leuk.

5 augustus 2020

Hat Spaß gemacht. Mit dem Boot über die Maas zu gleiten, ein lecker Bierchen zu trinken und die Landschaft passieren zu lassen ist Entspannung pur. Die Rundfahrt entlang der Skyline ist sehr schön und die Informationen des Führers ist sehr interessant. Ein schönes Erlebnis! Personal sehr freundlich und gut drauf.

6 juli 2020

Product ID: 343801