1. Nederland
  2. Zuid-Holland
  3. Rotterdam
  4. Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp: toegangsticket

Product ID: 167792
Bekijk gallery
Diergaarde Blijdorp is een van Europa's spannende dierentuinen. Beleef fascinerende dieren vanover de hele wereld van dichtbij!
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Ontdek het kleurrijke en prachtige vlinderparadijs van Amazonica
  • Laat je verbazen en omringen door haaien, schildpadden en het vernieuwde Great Barrier Reef in het volledig overdekte Oceanium
  • Sta oog in oog met de sierlijke giraffen op de Afrikaanse savanne
  • Struin door Azië en ontmoet olifanten en neushoorns in het tropische groen van het (grotendeels overdekte) Taman Indah
Volledige beschrijving
Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa. Je maakt een ontdekkingsreis door verschillende delen van de wereld waar je de meest fascinerende dieren tegenkomt. Zij voelen zich volledig thuis in de geïmiteerde natuurlijke omgeving. 

Diergaarde Blijdorp ondersteunt diverse projecten op het gebied van natuurbehoud en neemt actief deel aan fokprogramma's voor bedreigde diersoorten en hoort op dat gebied tot de internationale top tien van dierentuinen.

Duik in het Oceanium en maak een betoverende reis over de bodem van de zee en langs kustregio's, waarbij je veel bewoners van de zee en de kust ontmoet, zoals vissen (van haringen tot haaien), papegaaiduikers, slangen en een grote groep koningspinguïns.

Ontdek het prachtige vlinderparadijs Amazonica waar je kunt genieten van tropische temperaturen, geurende bloemen, duizenden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders, de geweldige anaconda en gulzige piranha's. 

In Afrika loop je via een spannende route langs een grote groep krokodillen! Wanneer je eenmaal bovenaan het pad bent, sta je opeens oog in oog met de giraffen. Vanaf een veilige hoogte bewonder je de andere bewoners van de nieuwe savanne zoals hyena's, struisvogels en zebra's. Op het Afrikaanse gorilla-eiland word je direct vrolijk van de speelse gorillafamilie van Bokito.

... en nog veel meer! Naast al deze geweldig ervaringen zie je ook nog eens een zelfzame soort bosgiraffen, reis je door Aziatische moerassen en ontdek je de IJsgrot voor een geweldig uitzicht op de ijsberen.
Inbegrepen
  • Entreeticket
Niet inbegrepen
  • Parkeerkaart
  • Tickets voor de jungle-express (treintje) die tussen beide ingangen rijdt

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Diergaarde Blijdorp, Blijdorplaan 8

Openen in Google Maps ⟶

Vanaf € 23,50 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
gebaseerd op 44 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
5,0/5
organisatie
4,7/5
prijs / kwaliteit
4,4/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door