Activiteit

Rotterdam: verkenningsspel oude stad en haven

Activiteitenaanbieder: Questo App

Rotterdam: verkenningsspel oude stad en haven

Activiteitenaanbieder: Questo App
Spaar tot 30%

Vanaf € 6,99 € 4,89 per persoon

Verken Rotterdam door aanwijzingen te volgen en vraagstukken op te lossen om zo de geschiedenis te ontdekken, allemaal met je smartphone. Ontdek nieuwe verhalen terwijl je beroemde plaatsen zoals de Kubuswoningen, de oude haven en het stadhuis ontdekt.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de Kubushuizen, een van de meest iconische attracties
 • Los aanwijzingen op om het unieke schaakmuseum en andere verborgen juweeltjes te vinden
 • Ontdek de geschiedenis van Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog
 • Probeer een nieuwe ervaring voor de combinatie van een rondleiding, ontsnappingsspel in de openlucht en een speurtocht
 • Kies uit Engelse, Nederlandse, Duitse en Franse taalopties
Volledige beschrijving
Verken de stad door de rol te spelen van een WO II-spion die de stad probeert te redden van een apocalyptische bombardement. Tijdens je missie ontdek je ongelooflijke plekken en los je aanwijzingen op je telefoon op die je met verhalen over eer, liefde en oorlog leiden terwijl je Rotterdam in zijn oude glorie verkent. De activiteit duurt 1,5 tot 2 uur. Er is echter geen tijdslimiet en je kunt er zo lang over doen als je wilt. De totale lengte van deze route is ongeveer 3 kilometer Begin aan een zelfgeleide zoektocht door alleen de app te downloaden en naar het vertrekpunt te gaan. Bereid je voor op een uniek en spannend stadsontdekkingsavontuur. Terwijl je de aanwijzingen oplost, ontdek je talloze nieuwe locaties en verhalen. Dit spel is een van de meest opwindende en unieke manieren om de geweldige stad Rotterdam te leren kennen, en het is nog leuk ook! Doe mee aan een fantastisch spel voor families en vriendengroepen. Voor grotere groepen kan één persoon toegang voor de hele groep kopen, door het aantal personen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen voucher kopen. Je kunt als groep spelen en onderweg samen de aanwijzingen oplossen of je kunt de groep opsplitsen in kleinere groepen/teams en het opnemen tegen de anderen. Elk persoon kan ook alleen spelen, los van de groep, en de rest van de groep aan het einde weer ontmoeten.
Inbegrepen
 • 24/7 klantenondersteuning
 • Een stadsverkenningsspel beschikbaar op je telefoon (Questo-app)
 • Een gids.
 • Toegangskaarten voor attracties.
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het startpunt van het spel is Centraal Station. Open de app om het spel te starten wanneer je aankomt.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Opgeladen smartphone

Niet toegestaan

 • Minderjarigen zonder begeleiding
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 /5

gebaseerd op 75 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Erg leuk om zo de stad te verkennen. Wel zo stom geweest om 2 tickets te kopen. Dat is onnodig. Op een moment werd er gevraagd of ik een foto wilde nemen van de tocht. Nadat ik dit deed kon ik niet meer bij de wandeling komen. Inmiddels doet deze het weer. Ik moet hem dus later nog eens afmaken.

10 november 2021

In het begin loop je op de wegaanwijzing even verkeerd maar als je weet waar je naar toe moet, kan je aldaar verder spelen. Kijk en lees de opdrachten goed anders lukt het niet goed. Het is leuk en heel goed te spelen. En wat ook leuk is, praat niet te hard want er waren meer reizigers die het spel speelden in de buurt.

19 september 2021

Geweldige manier om monumenten en bezienswaardigheden te bezoeken die ik anders zou passeren zonder ze op te merken. Ik reisde alleen voor werk en het vermaakte me echt en tegelijkertijd leer ik een aantal nieuwe dingen over de stad. Het zorgt ervoor dat ik meer games in andere steden wil proberen. Proficiat!

3 augustus 2021

Product ID: 357585