Wateractiviteit

Rotterdam: rondleiding door de haven

Activiteitenaanbieder: Royal Spido BV

Rotterdam: rondleiding door de haven

Activiteitenaanbieder: Royal Spido BV
Snel uitverkocht Gisteren 64 keer geboekt

Vanaf € 15,75 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 64 keer geboekt

Ervaar een van 's werelds meest innovatieve havens in volle glorie! Je ziet het drukke verkeer van zeeschepen en binnenvaartschepen en bewondert de indrukwekkende skyline van Rotterdam, terwijl de imposante gebouwen aan je voorbij trekken.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 75 minuten
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Audiogids inbegrepen
Nederlands, Engels, Frans, Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Maak deel uit van het verkeer in de meest innovatieve haven ter wereld
 • Bekijk de scheepswerf, het dok en de hypermoderne overslag van duizenden containers
 • Bewonder de indrukwekkende skyline van Rotterdam met zijn imposante gebouwen
Volledige beschrijving
Ontdek een van de innovatiefste havens ter wereld tijdens deze rondleiding van 75 minuten. Zie het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen en bewonderde indrukwekkende skyline van Rotterdam terwijl haar imposante gebouwen voorbijglijden. Je krijgt een uniek perspectief op de scheepswerven van de haven, de dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Last but not least: de tour eindigt met uitzicht op de SS Rotterdam, het voormalige cruiseschip van de Holland-Amerika-lijn
Inbegrepen
 • Ticket voor de boottocht
 • Eten en drinken (kan worden gekocht)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Willemsplein 85, Rotterdam

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 1294 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3,3/5
 • Vervoer
  4,4/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • veiligheid
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Zeer interessante en ontspannen tour. Er zijn mededelingen via luidsprekers die gemakkelijk te horen zijn - eerst in het Nederlands, dan in het Engels, dan in het Duits en tenslotte in het Frans. Jammer dat de aankondiging eerder kon beginnen, b.v. B. moet wachten in het Frans, je bent er al langs gereden. Met Duits zit het net op de limiet. Wat helaas een echt minpunt is, het is de enige veerboot in Rotterdam en ook een ontmoetingsplaats voor schoolklassen, die erg luidruchtig en vervelend zijn. Omdat ze geen interesse hebben in een veerboottocht met audio. Ps risico op zonnebrand ondanks koelere temperaturen. xD Wij dachten het ook niet, maar dat beetje zon was genoeg, alsof we een weekje vakantie hadden gehad.

Verder lezen

16 juli 2022

Ik heb de havencruise online geboekt. Helaas is het ons niet gelukt om op het geboekte tijdstip op tijd aanwezig te zijn. Maar dit was geen probleem, want we konden gemakkelijk op het volgende schip aan de balie ter plaatse geboekt worden. Het personeel van de balie tot aan het schip is super vriendelijk en behulpzaam. We hebben erg genoten van de tour zelf, er is genoeg te zien. Ook moet worden vermeld dat rolstoelgebruikers zonder problemen aan boord kunnen komen en ook de verschillende niveaus daar via rolstoelliften kunnen bereiken.

Verder lezen

20 juni 2022

Mooie ontspannen tocht (70 min). We zaten op het bovenste dek op een redelijk mooie dag. Echter op het open water wordt de wind aanzienlijk harder en kan het aardig koud worden. De stoelen schoven over het dek. Had ook gehoopt om het 'echte' havengebied in te varen maar kwamen niet verder dan ter hoogte van Heysehaven. Zo veel tijd was er helaas niet. Desalniettemin een leuke trip om rotterdam eens op een andere manier te bekijken.

Verder lezen

27 mei 2022

Product ID: 139707