Rotterdam
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rotterdam Vervoer: Onze meest aanbevolen

Rotterdam: Rotterdam Welkomstkaart

1. Rotterdam: Rotterdam Welkomstkaart

Ervaar de topattracties, rondleidingen en eetgelegenheden van Rotterdam met 25%-50% korting met de Rotterdam Welcome Card. Profiteer van de flexibiliteit van kaarten voor 1, 2 of 3 dagen, geschikt voor dagtochten of een korte stedentrip. Zodra je je voucher hebt ingewisseld, ga je op avontuur in Rotterdam. Kies uit meerdere Rotterdamse rondvaarten, fietstochten, wandeltochten, museum- en attractietickets, evenals vele 'lokale favoriete' bars en eetgelegenheden. Bepaal waar je zin in hebt op de dag, zodat je niet eens van tevoren hoeft te plannen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

...
Maritiem Museum Rotterdam: toegangsticket

2. Maritiem Museum Rotterdam: toegangsticket

Ga in het Maritiem Museum Rotterdam op reis door het maritieme verleden en heden via moderne tentoonstellingen met grote en kleine avonturen. Luister naar de interessante verhalen, bewonder de bekroonde tentoonstellingen van de toonaangevende collectie van het museum of doe mee aan talloze activiteiten: bezoek de Offshore Experience voor een uitdagende zoektocht naar energie, ga naar 'Professor Splash' (kinderen 4-10 jaar) en ontdek het enorme effect dat de scheepvaart heeft op ons dagelijks leven. Het museum bevindt zich in één van de grootste en oudste museumhavens van Nederland, waar je historische schepen en kranen kunt bezoeken en kunt ervaren hoe de grootste haven ter wereld zich op dit gebied heeft ontwikkeld. Alle schepen en kranen worden goed onderhouden en zijn nog actief. Ze wachten erop om door jou ontdekt te worden! Het museum ontvangt al 140 jaar lang nieuwe generaties en geeft ze liefde voor de maritieme wereld mee.

...
Rotterdam: Stadshaven Brouwerij Tour met Bierproeverijen

3. Rotterdam: Stadshaven Brouwerij Tour met Bierproeverijen

Bekijk het bierbrouwproces van dichtbij tijdens deze rondleiding door Brouwerij Stadshaven in Rotterdam, een 100 jaar oud, volledig gerestaureerd fruitpakhuis waar jaarlijks ongeveer 2 miljoen liter ambachtelijk bier wordt gebrouwen. Les je dorst met een bierproeverij. Stap in wat ooit 's werelds grootste fruithaven in het gebied was en leer over de geschiedenis van de locatie en het volledige verhaal achter de eigentijdse en stoere ambachtelijke bierlijnen van de brouwerij. Leer iets nieuws, of je nu een expert bent of een nieuwkomer op het gebied van bier. Hoor over de doelstellingen van de brouwerij op het gebied van innovatie en duurzaamheid en haar rol in het opwindende herontwikkelingsproject van Merwe-Vierhavens als een nieuw stadsdistrict in wording. Ontdek hoe de brouwerij en de bemanning zullen bijdragen aan het gebied. Ga naar een tafel in de gastropub om te genieten van een proeverij terwijl je gids je meer inside-info geeft over wat je drinkt. Geniet van 1 biertje of frisdrank of 3 bieren met snacks, afhankelijk van de touroptie die je kiest.

...
Nederland: 1-daagse OV-kaart

4. Nederland: 1-daagse OV-kaart

Reis door heel Nederland met een handig 1-daagse OV-ticket, geldig door het hele land. Met dit ticket kunt u probleemloos en onbeperkt een dag door heel Nederland reizen met het meeste openbaar vervoer. Geniet van een verscheidenheid aan transportaanbiedingen, waaronder de trein, bus, metro, tram en watertaxi. Ga er mee punteren in Giethoorn, outlet-shoppen in Roermond of Lelystad, bezoek het Amsterdamse strand, bekijk de molens op de Zaanse Schans of bezoek steden als Leiden, Delft of Gouda en Alkmaar. Reis waar u maar wilt.

...
Zuid-Holland: onbeperkt 1-daagse OV-kaart

5. Zuid-Holland: onbeperkt 1-daagse OV-kaart

Met dit OV-kaartje in Zuid-Holland reist u gemakkelijk en voordelig door de regio Zuid-Holland. U kunt de tickets gebruiken voor onbeperkt reizen met de volgende operators: RET (Rotterdam), HTM (Den Haag), Arriva, Connexxion, EBS en Syntus. Het openbaar vervoer in de regio Zuid-Holland is uitstekend. Je kunt er gemakkelijk mee rondreizen in de steden Rotterdam en Den Haag en ook een bezoek brengen aan Kinderdijk, bekend om zijn molens, het Vredespaleis en de Keukenhof, bekend om zijn bloemen. Het is ook heel gemakkelijk om Gouda en historische steden als Dordrecht, Delft en Leidenare te bereiken.

...
Amsterdam: privétransfer naar Rotterdam

6. Amsterdam: privétransfer naar Rotterdam

Sla de stress over om uw transfer naar Rotterdam te regelen. Wordt opgehaald bij uw accommodatie in Amsterdam door uw professionele chauffeur. Uw Engels sprekende chauffeur zal u helpen om uw bagage te dragen en draagt een pak met een stropdas. Je wordt vervoerd in een luxe sedan of minibus met airconditioning. Er zullen Wi-Fi- en lederen stoelen zijn zodat je zonder stress comfortabel je activiteiten kunt voortzetten, zoals e-mails verzenden, een telefoongesprek voeren of je voorbereiden op je aanstaande vergadering. Ontspan dus in uw privélimousine terwijl uw chauffeur u naar uw bestemming brengt. De rit naar Rotterdam duurt ongeveer 60 minuten.

...
Rotterdam: privétransfer van/naar Rotterdam Airport (RTM)

7. Rotterdam: privétransfer van/naar Rotterdam Airport (RTM)

Zorg ervoor dat uw reis naar Rotterdam probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar Rotterdam The Hague Airport (RTM). Kies uit 2 verschillende voertuigopties, afhankelijk van uw behoeften. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder een sedan waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor maximaal 2 passagiers de business sedan-optie kiezen die geschikt is voor 2 stuks bagage van standaardformaat. Profiteer op de reisdag van de vriendelijke meet-and-greet-service in de aankomsthal van de luchthaven. Uw chauffeur kan u helpen met uw bagage terwijl u aan boord gaat van het comfortabele voertuig met airconditioning.

...

Sitemap Rotterdam

Wil je alle activiteiten in Rotterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.