Rotterdam
Wandeltours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rotterdam : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Rotterdam a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Rotterdam

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 254 beoordelingen

Prima tour voor als Rotterdam je nog totaal onbekend is. Samen met enthousiaste gids Willem dwars door Rotterdam gewandeld. Veel gehoord en gezien en gelukkig konden we zelfs in deze beperkte coronatijd toch een aantal gebouwen van binnen bezichtigen... en de extra lange rit in de watertaxi was ook een belevenis! Boven op het Witte Dak hadden we een prachtig uitzicht... Ook nog goede tips meegekregen voor de rest van de dag! Kubuswoning konden we nu helaas niet in, máár zit anders ook niet bij de tour in. Mooie ervaring, dankjewel Willem voor de gezellige en informatieve tijd. Tweeënhalf uur vloog voorbij!

Omdat er afzeggingen waren, kregen wij een privé tour van Astrid, een enthousiaste gids met veel kennis en passie voor de stad. Leuke tour in de markthal. Proeverij (hoeveelheid) stelt niet veel voor, maar was wel lekker! De marktkoopman vertelt over zijn koopwaar, wat wij wel interessant vonden. Uitzicht vanaf het witte huis was prachtig! Daarna de kubuswoningen bekeken. Met meer achtergrondinfo kijk je er toch weer anders naar.

Profesionele gids die met heel veel passie vertelde over Rotterdam. Echt top! Het enige spijtige is dat het bezoek aan een kubuswoning niet was inbegrepen ondanks dat dit vermeld stond bij de boeking van de activiteit. We hebben wel hiervoor een kortingskaart gekregen.

Echt heel erg leuk om de stad een keer op deze manier te doorkruisen. Langs gebouwen en beelden die je normaal passeert zonder de achtergrond te kennen, langs plekjes die je normaal niet snel zal ontdekken.

Af en toe waren de aanwijzingen wel lastig, maar met de hints is het heel goed te doen. Wel jammer dat het beginpunt niet hetzelfde is als het eindpunt waardoor je zelf op zoek moet naar de weg terug.